Väntar..

på att mina nya påslakanset som ligger i tumlaren ska bli klara så jag kan bädda sängen med nya mjuka satinlakan. Dock tar de väl en stund till så då kan man ju alltid blogga ;)

Igår så slappade jag heladagen efter jobbet vid husvagnen. Mysigt. Spelade lite kort o kände mig allmänt pensionäraktig ^^  Sov till 10 imorses, helt underbaaart skönt. Sov hur gott som helst och Tyson han sov lika bra han, dock va de lite kallt för de va ingen värme på men jag va så trött så jag sket i vilket.

Sen bar de av till jobbet där de va lugnt idag., tråkigt. Då går timmarna så himla seeeegt :/ Sen åkte jag hem och har röjt o grejat o haft mig nu. Tvättat 4 maskiner, handlar o gjort mat och plockat ut soporna och fixat med disken osv. Känner mig duktig idag, imorgon blir de att dammsuga och moppa golvet ;)

Imorgon blir de jobb 7-10 på Tappen och 13-16 i stan, suck :/ Dock är jag "ledig" på tisdag. Jobbar bara på morgonen sen jobbar jag helonsdag, några timmar på torsdag innan jag och kussen åker till Jönköping och sen helfredag. Dock är jag ledig till helgen :D De va bara 9 veckor sen sist! Brorsan frågade om jag ville vara ledig, så man tackar o tar emot så är ledig from fredag kl 18.45 tom måndag kl 13. Perffaaaa! Husvagnen som gäller. Hoppas vädret e bra för jag vill arbeta på min bränna lite ;)

Nej nu ska jag duscha o kika till tvätten, måste ut med TyBy också som ligger o nanar så sött i soffan här bredvid mig, Min lille pojk <3

// Fia - Apelsinkrokant <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0