Lördag.

Icke i bloggtaget just nu. Har spenderat min fredag med min kusin Julia o hennes Joni, kikade på film och slocknade tidifgt. Idag har jag jobbat och umgått med dom igen, dom åkte hem precis så jag sitte här i mina nya kläder, testade dom. Uppdaterar imorgon, har ingen lust nu. Ska hoppa in i duschen och sen läsa sen blir de jobb imorgon bitti :(

// Fia - bloggtorka

Lägenheten



Bild 1: Gästrummet. Bild 2: "Finrummet". Bild 3: Soffan. Bild 4: Projjen 88". Bild 5: Hallen. Bild 6: Hallen. Bild 7: Hallen. Bild 8: Köket. Bild 9: Köket. Bild 10: Sovrummet. Bild 11: Sovrummet. Bild 12: Badrummet.

Ja det är fint enligt mig. Visst finns det saker som jag vill byta ut men de kommer allt eftersom. En sängstomme ska köpas, en ny köksgrupp, en ny matsalsgrupp, sängstomme till gästsängen och nytt bord till fotöljerna. Sen ska jag försöka övertala min pappa att jag ska få måla om sovrummet, tycker tapeterna därinne är sådär. Vill ha 3 vita väggar och 1 svart, kan bli riktigt nice!

DAGEN som varit. Tog "ledigt" från jobbet, stannade hemma och städade. Så nu jävlar e de kliniskt rent, eller inte. Nej men dammade, dammsög och moppade golvet och plockade undan osv, känns mycket fräshare. Sen kom Emma, Albin, ica, Polly och Arvid och vi kikade på "Roadkill 2" och "The midnight meat train". Skräckisar, dom var sådär. "Twilight" är ju 10000 gånger bättre.

Imorgon(eller idag, hur man ska tolka de) är man ledig, ska nog ta och rensa garderoben. Ska skärpa mig. Borde sova nu, ska börja med att lägga mig i tid, äta regelbundet och röra på mig. Så ska upp vid nio, eller halv tio då ;) Ska även sluta med colan. Så ingen cola resten av året ut tänkte jag. Tror ni att de går? Hoppas de, 16 veckor o 2 dagar klarade jag sist, de är bra tycker jag!

Nu messade pappa, dom är i Götene, skönt att ha dom på svensk mark igen. Funderar på att vänta på dom en halvtimme och gå ner o säga hej, har känts konstigt att inte ha dom omkring men de har vart full rulle hela tiden så jag har knappt reagerat att dom vart borta. Hoppas dom köpt nåt kul till mig, det är jag värd efter 2 tidiga mornar! ;)

Nej nu ska jag kika vidare, röja undan efter mina gäster och invänta mina föräldrar. Tror Tyson är sådär glad att gå ut nu men dom bor inte så långt bort som tur e :)

// Fia  - Nya livet börjar idag, och lön på det, aldrig fel :D


(Tyson hittade jag i sängen förut när jag gick min fotorunda i lägenheten. Han blir som vanligt bländad av blixten. Detta är ett av några få som han faktiskt kollar något sånär på)

Tatueringar.

Va inne på Kenzas sida och igår skrev hon om sina tatueringar. O jag som fullkomligt älskar tatueringar tänkte lägga upp bilder på min 3 som jag har:


Ja FIA tatueringen var den första jag gjorde, som ni ser, den 26 Augusti 2005. Hade med mig min pappa ner till en tatuerare i Kungsbacka som inte kollade leg, tihi. Va 16, skulle fylla 17 i Dec där. Efter den första blev jag sjukt sugen på en ny tatuering, Hittade en tjej som hade 6 st stjärnor och tyckte de va snyggt men jag gjorde bara 4, o nu i efterhand så är de 4 stjärnorna för mig själv och min mamma, pappa och bror.



Denna gjorde jag den 13 Oktober 2008. De 6 stycken "boksäver" som man ser 2, 2 och 2 står för: 62, 63 och 86. Min pappa, mamma och brors födelseår på grekiska. Tycker verkligen jättemkt om denna och jag är grymt nöjd,komemr bli att bygga ut den när jag själv får barn sen. Ska kanske lägga till 88 också för mitt egna födelseår ;)

Funderar på att aningen bygga på FIA tatueringen eller göra något annat, alltså göra en cover up så det blir nåt helt annat!

Tatuering nr4 ska antaligen bli mitt stjärntecken på foten eller höften och en cover up på min FIA tatuering.

Någon mer än jag som fastnat i tatueringträsket? Det är verkligen så jävla beroendeframkallande!

// Fia - Tatueringar :D

Tisdag.

Är nere på Tappen o jobbar en sväng, 7-10 idag också eftersom mina föräldrar som sagt lämnat Sverige. Idag är dom i Tyskland om jag fattade rätt? Har inget koll på dom, det är lite pinsamt ;)

Sitter här iaf och har Cpont i magen, har knappt fått nån sömn inatt för magen har varit helt hård och jag har mått illa. Kanske är resultatet av de senaste veckornas skräpmat och oregelbundna mattider. From imorgon får de bli ändring. Då blir de upp o äta frukost, sedan en frukt, sedan lunch, sedan nåt mellanmål och sedan middag så på kvällen kan man kanske äta nåt litet innan sängdax. O slut med colan, sista kvällen blir idag, Hur länge kan jag hålla upp denna gången? Hade tänkt o unna mig cola på lördagar, fast lättast e o skippa den helt för annars vill jag bara ha de hela tiden :S

Jobbade igår till halv 8 sen åkte jag och hämtade min lille gnällspik(som Polly kallade honom) hos Ica och Polly. Någon blev superglad att jag kom, Tyson såklart. Sen åkte vi hem och gick ner till mamma och pappa och gav Maja Baja lite mat sen gick vi upp. Gjorde mig lite mat(dagens första mål) och sedan satt jag som fastlimmad i soffan, va helt jääävla slut. Men ändåså la jag mig inte förrän tolv, fy på mig :(

Ska jobba 13-16 i stan men försöker få någon att jobba åt mig, bara Lisa kvar, hoppas hon kan annars vet jag inte vart jag ska göra av Tyson. Trodde jag hade hundvakt men icke :S Vet inte hur jag ska lösa de hela annars..

Nej nu ska jag ta och jobba lite, kanske lägger upp lite bilder på lägenheten och min o Emmas myskväll i fredags sen när jag vet vad som händer idag !

// Fia - ont i magen, magkatarren vill inte ge sig :(


God morgon, MEGATRÖTT!

Fy fan e på tappen o jobbar nu mellan 7-10, fy fan va trött jag är. Har inte sovit mer än 2 1/2 timme o dagen fortsätter med jobb i stan mellan 13-19.30. Blir o sova en sväng sen när jag slutat här kan jag garantera er.

Helgen har varit lugn. Fredags så hade jag o Emma "Twilight"kväll, vi gjorde egna tshirts som blev skiiitsnygga(HAHA) och kikade på bilder osv, de blev sent o vi glömde ju kolla på "Twilight".

Jobbade mellan 9,45-17,30 i lördags sen kom Sara till mig på jobbet o vi åkte hem till mig och kikade på "Beck", sen kom Emma också, och Ica o Polly kom förbi några minuter också. Vi snackade o så kikade vi på "Another cinderella story" och sen blev de sängen.

Igår jobbade jag 10,45-15,00. Soft som fan, Sara hade Tyson eftersom mina föräldrar lämnat landet för Danmark och Tyskland nu ett par dagar så kunde dom inte ha honom.

Sen så kom jag hem och Sara åkte hem och jag va sugen på Guitar Hero kväll, så de fick de bli. Emma drog med sig några personer så vi blev ett litet gäng. 4 killar och 2 tjejer va vi till en början o sen kom Johanna och joinade oss. Så igår va de en trevlig kväll. Blev lite GH spelande, pratande och "jag har aldrig" och vi gick inte o la oss förrän halv 4,4 typ. Ne men de va riktigt kul och spontant att dricka på en söndag men de va bara nice. O grabbarna va astrevliga, har ju bara träffat Marcus innan.

Nej fy nu ska jag fixa wienerbröden. Ikväll kommer de en till uppdatering med bilder från min och Emmas "twilight"fredag med bilder på våra fina tshirts :)

// Fia - lyckad söndag. Nu blir och fixa frukost till 6 personer :P


Ska börja..

sälja Tupperwaregrejer. Och NEJ, det är inte mina planer jag pratat om. Mina andra planer handlar om att starta eget. Tupperwaresakerna ska jag testa o sälja nu för o se om de finns någon efterfrågan. Så Maria har varit här idag, pratat och visat. Så nu ska jag gå igenom den gigantiska påsen med saker som jag fick, helt GRATIS, som alla andra får betala 6000 för ;) Så på torsdag nästa vecka ska jag ha ett testparty här hemma hos mig. De ska bli intressant.

Har inte börjat läsa än, ska göra de strax. Men Maria va här i 2 timmar och innan dess kollade jag på NCIS, skitbra verkligen.

Nej nu ska jag ta och kika igenom min gigantiska väska med Tupperwaresaker o läsa. Ha en trevlig torsdag :)

// Fia - Tupperware


(Visst är han söt min lilla bebis?)

Slö.

Har egentligen inte gjort nåt speciellt idag. Jobbat några timmar, kikat på "Twilight" o nu sitter jag här o funderar.
Ska jag fortsätta o läsa "Breaking dawn" eller ska jag helt enkelt börja om från början och läsa "Om jag kunde drömma", "När jag hör din röst" och "Ljudet av ditt hjärta" innan den fjärde boken "Så länge vi båda andas" kommer. Är lite kluven, men de blir nog att börja läsa om från första boken, har ett par veckor på mig, 3 för att vara exakt. Om 3 veckor idag kommer "Så länge vi båda andas", ojojoj vad jag längtar, även om jag vet vad som händer :)

Pratade med Svea om mina planer och hon tycker att de verkar vara bra planer, att om jag bara vill så kommer jag lyckas. O jag vet att jag vill, jag vill göra detta. Man måste testa, funkar det inte så funkar de helt enkelt inte, svårare än så är det inte. Men man måste få testa o göra misstag för annars lär man sig aldrig.

Nej nu ska jag nog läsa, eller kanske ta och kika på nya NCIS, laddade ner eftersom reprisen gick kl 19.00 på fredag och då är jag inte hemma :(

// Fia - "Så länge vi båda andas"


(Har beställt dessa 2 armband. Emma ska få "Team Jacob" och jag ska ha "Team Edward". Vi är alltså rivaler, varulvarna mot vampyrerna. Tur att jag vet vad som händer ;) )

Tisdag.

Vaknade upp imorses och mådde oväntat bra. Självklart är jag förkyld fortfarande och va risig i halsen men febern va borta, Underbart. Blev lite frukost/lunch då jag sov ut idag och sedan drog jag till jobbet. Lite folk men de fanns o göra iaf om man säger så.

Efter jobbet åkte jag och hämtade Ty hos mamma och pappa och vi åkte till Götene. Där vankades de kycklingkebab/kebabtallrik o de va gott. Tyson sprang omkring som en liten dåre och ville ha Sammies uppmärksamhet, dock är hon inte lika förtjust i honom ;) De blev en film "Tropic Thunder", lite kissande överallt från Tysons sida och trevligt sällskap.

Idag har jag stått och funderat på vad jag vill göra med mitt liv. Med jobb osv, och jag tror jag har kommit på vad jag vill. NU blir de att studera detta noga, har ett tag på mig men jag tror jag vet vad jag vill. Emma tror också att de kommer bli bra, jag tror också att allt kommer bli bra. De krävs bara mycket jobb, tänkande, kreaktivitet och allt därtill för att få detta o bli möjligt. Vem är på min sida?

Nej nu ska jag kika på CSI Miami, missade "NCIS" , första avsnittet av säsong 6 idag, får ladda ner de för jag måste se vad som händer! Ingen som vet när reprisen är? Blir inget läsande idag, får bli på torsdag, vill inte läsa nu när det är Jacobs bit, känns inte som nåt kul kommer o hända då, men vem vet? Inte jag iaf.

// Fia - nystädad lägenhet, tack mamma!

(Snyggingarna ut "Twilight", Från vänster uppifrån, Jasper - Jackson Rathbone, Jacob - Taylor Lautner, Vänster nerifrån, James - Cam Gigandet, Edward - Robert Pattison och Emmett - Kellan Lutz)


Riktigt dålig.

Sitter här i min favoritsjuktröja, min röda Björn Borg med datorn i knäet och Tyson på axeln. Han skakar, tror han drömmer. Va ute precis så han kan skaka för han fryser också, riktigt kallt är det :(

Mår verkligen skit idag, huvudet känns som en tickande bomb, snoret rinner, snoken är helt igentäppt, fryser som en gnu för febern och kan knappt andas för de känns som jag har en tennisboll i halsen, ja, allt är fel idag. Men jobbade idag och de blir jobb imorgon också och onsdag, fredag, lördag och söndag, Lisa är i Österike så har inget val. Får hoppas att ett mirakel inträffar så jag mår bättre. Blir inga många knop gjorda här idag.

Efter jobbet så har jag bara slappat i soffan, gjorde pannkakor till middag och sen kikade jag på "Greys", första avsnittet idag. Sen har jag läst "Breaking dawn" som jag misstänkte så är det komplicerad engelska men de blir o läsa klart den iaf och sen när den kommer på svenska läsa den igen för jag lär missa mycket saker. Men nu ska jag väl ta och läsa lite till, sen blir de "Lipstick jungle", "Raw", "Sex and the city" och "NCIS" innan sängen väntar.

Mailade uppfödaren som hade den bruna/vita chihuahuahanen, det var ju en kennel i Vara så tänkte att om jag inte vill ha just den valpen(fast det vill jag ju) så ska jag hålla kontakt med dom så när det är dax att skaffa en till liten skit så vill jag ha en därifrån. Verkar vara bra hundar osv, inte för att Tyson inte är det men Vara är närmare än Emmaboda ;)

Ne nu blir de o läsa en liten stund till innan "Lipstick jungle" börjar.

// Fia - Breaking dawn


(En trött Tyson, 8 veckor gammal, liten och helt underbar, fast det är han fortfarande)

Breaking dawn.

Onej, jag som har förhandsbokat "Så länge vi båda andas" har nu fått ner "Breaking dawn" som E-bok. Det är den fjärde boken i "Twilight" serien och "Så länge vi båda andas" är den svenska översättningen. Den svenska översättningen kommer den 12 Mars. Jag skulle lika gärna kunna vänta och läsa den på svenska men nu finns den som ett dokument, som en bok i min dator och det går bara inte o strunta i och vänta i nästan en hel månad.

De blir o börja läsa imorgon. Tyvärr är de komplicerd engelska med ord som man inte har en blekaste om vad de är. Men just nu så kliar det i fingrarna och jag vill egentligen läsa men de blir o sova nu och skriva ett blogginlägg om det istället så får jag läsa efter jobbet imorgon. Dumt att jag börjar läsa för jag blir helt fast o oftast glömmer bort hela min omgivning. Dock tycker Tyson att det är bra för då har han en anledning till o ligga i mitt knä o sova.

Haha nej nu måste jag sova. Blev lite knäckt här nu, vill ju läääääsa!

// Fia - Breaking dawn


Söndag.

O jag är verkligen sjuk. Feber o superförkyld :( Men är inte så många timmars jobb imorgon som tur e. Vet inte om jag kommer bli sämre eller bättre tills imorgon. Hoppas på bättre.

Någon gång hade jag tänkt o skaffa en liten till kompis till Tyson, hittade en jättefin hane på 7 månader på blocket med stamtavla osv men det är dumt o skaffa en redan nu. Får vänta ett år, får bli till nästa år när jag har tid, pengar och ork. En valp tar på krafterna men den jag såg va verkligen så himla fin. 



Visst är han fin? Jag vill ha en svart eller en brun/vit chihuahua eller en svart mops. Vet dock inte hur en mops går ihop med en chihuahua.

Va i Mstad förut o hälsade på Sirre. De gick bra, eller jag tycker de iaf. Sirre e ju betydligt mkt större än min lille plutt men han va ju glad iaf o morrade inte utan han ville leka med honom :)

Ne nu ska jag ner o hämta några surisar på tappen, pimpim och lite choklad o kika på "Beck", eller kanske ska kika på "Twilight"? Får se vad de blir. Är ju paus på "Beck" nu. Nej de får nog bli "Desperate Housewifes", har sett "Twilight" för många gånger nu ;)

// Fia - Snoken är igenkorkad :(

Gårdagen.

De blev lugnt igår. Va jättetrött o hängig, jääävla förkylning. Dessutom va Emma sjuk, Julia o Joni va bakfulla, Johanna sjuk osv så de kändes dumt o festa. Får ta de om två helger istället då Björn Rosenström är på Bogrens!

Så igår så färgade jag håret och gjorde ordning mat, kyckling och ugnsbakad potatis och morötter med vitlök. Så mina gäster fick detta som mat. Vi blev ett litet gäng som hade de mysigt. Satt och snackade skit, spelade GH och bara umgicks, jättetrevligt :) Så Ica o Polly som här i natt, och Malin också såklart. Så man är lite trött nu. Kom i säng ganska sent iaf med tanke på hur trött jag var på dagen.

Så nu på förmiddagen så har jag och Malin småstädat lite. Jag tvättar för fullt, TRÅKIGT. Men nu är det bara jag och Tyson. Han ligger o sover i sin bädd och jag äter godis och dricker cola. Ska nog ta lite cheezeballs och kika på lite serier, vill inte lämna soffan känner jag. Lite sleten idag också.

I veckan som kommer blir de jobb alla dagar förutom torsdag, då är jag ledig. Skönt att jobba, mindre skönt att ragga hundvakter men de har löst sig änsålänge iaf.

På tisdag släpps biljetter till Madonnas extrakonsert den 8 Augusti. Min pappa försökte få biljetter när de släpptes i måndags  till den 9 Augusti men han hann inte, men nu så har de satt in en till konsert så nu ska han försöka få tag i 4 stycken så ska vi i familjen gå på Madonna i Augusti. Är inte ett jättefan men hon verkar ha grymma shower och hon är ju verkligen en megakändis, Lite häftigt och se iaf. Så hoppas han får biljetter :)

Ne men nu ska jag nog ta och bara mysa lite i soffan. Ska till Mariestad om en stund o hälsa på Familjen Holmblad och hund. Se hur Tyson och Sirre kommer överens men de ska nog inte va nåra bekymmer :) Sen ska vi grilla(?!) ikväll, fira pappas födelsedag som va i torsdags förra veckan ;) HAHA!

// Fia - Forgetting - all the hurt inside you learned to hide so well. Pretending - someone else can come and save me from myself . I can't be who you are


(Mer bilder kommer någon annan dag!)

Neeej :S

jag har tagit blivit megaförkyld o de känns som om jag har en boll i halsen. Mindre kul. Men är inte alkoholen den bästa medicinen? ;) Har hört de någonstans så jag får hoppas på de.

Igår blev de ingen färgning av håret, mamma totalvägrade o göra de så Malin kommer lite tidigare idag och gör de på mig :) Har köpt en liten ljusare ton så det passar ihop med mitt löshår, hoppas att de blir liknande färg så jag kan ha de ikväll, lockat och långt hår, de blir väl bra? :)

Jag och Tyson har varit ute på en morgonpromenad, men det är ju -5 så han är sådär glad så vi gick bara runt kvarteret o de sista så stannade han och ville bli att jag skulle bära honom för de gjorde ont i hans små tassar, stackarn!

Nu ska jag ta och duscha och pysa in och jobba en liten sväng, dubbelt OB på lördagar efter kl 12. Tur att jag börjar tolv ;) haha.

Hoppas alla får en fin alla hjärtansdag!

// Fia - Jobb, färgning, städning och party. Underbar dag!!

Fredagen den trettonde.

Ja dagen har börjat bra iaf. Ställde klockan på 9,40 o gick upp vid 10,20. Tyson var också trött så vi snooooozade en stund innan vi gick upp :)  Sen har jag faktiskt dammsugit hela lägenheten och dammat. Tänk att dammsuga 120 kvm 3/ggr i veckan. De är inte så kul. Säger bara en sak, tur att jag har diskmaskin, bästa uppfinningen efter datorn, bilen och mobilen. ;)

Så resten av dagen, dvs 1 1/2 timme innan jag måste åka till jobbet ska jag ta och äta frukost/lunch, fy på mig, går upp alldeles försent o får kombinera detta. Skärpning from nästa vecka. Och bara slappa, kanske kika på de senaste GossipGirl avsnittet och ta de lugnt.

Åååh fick värsta nostalgitrippen inatt efter att jag skrivit om min USAresa och nu vill jag veeeeerkligen åka någonstans, Sverige e så jävla tråkigt, kallt och jävligt hela tiden. Men Tyson gillar snön iaf, blir som en jävla hoppetossa. Haha, så kul att se, han sticker ner hela huvudet i snön och ska vara där snön är som djupast så han sjunker så man  inte ser honom.

Igår va Emma här med Sammie förresten, hon var avvaktade men de gick bra :) Jag menar Tyson är en busig liten valp som vill fram o hälsa och ha sig och alla hundar gillar inte de. Med Icas Trixie är det en annan sak för hon är också valp och dom är lika framåt båda två.

Juste, vaccinationen igår gick bra. Maja tyckte väl inte riktigt om det men för Tyson var de inga problem. Han tyckte dock inte om när vetrinären kikade i hans ögon men annars gick de bra. Han gick omkring i väntrummet och kollade på alla katter och en stor labrador som tyckte om honom. Hihi.

Ne men nu ska jag och Tyson ut i snön en stund innan det blir matdax. Ikväll blir de till o moppa golvet, ev färga håret och bara ta de luuuugnt efter jobbet såklart.

// Fia - Party tomorrow!

(Emma och jag i Augusti, Johanna och jag i Augusti och Jag och Malin i Augusti = Augusti var en bra månad)

Thailand 2009 och USA 2005

Om jag klarar att spara undan pengar så ska jag följa med mina föräldrar till Thailand i November. Har försökt o få den resan av dom men dom va inte så sugna på o betala den "lilla" summan åt mig :( tur att dom betalar när vi åker 2012(min pappa fyller 50) :)

Just nu lutar de väl att man får stanna hemma, vill inte lämna min lilla pojk i 2 veckor men de e så otroligt roligt att uppleva nya ställen och miljöer. Och Thailand har jag alltid velat åka till. Har vart lite överallt, Turkiet 3 gånger, Fuerteventura, Lanzarote, Tunisien, Teneriffa och USA. Tänkte skriva lite om när jag va i USA 2005.

NÄR JAG VAR I USA 2005:

Började med att vi reste från Stockholm till New York (direktflyg tog 8 timmar). Bodde på Manhattan nästan vid Central Park. Vi spenderade 3 eller 4 dagar i New York(kommer inte ihåg för o va helt ärligt). Va ute vid frihetsgudinnan, lunkade i central park och kikade på alla djur, va uppe i Empire State Buildning, kollade på Ground Zero(där Twintowers stod), gick och strosade på Time Sqare och fikade på Hard rock café. Väldigt hetiska dagar i New York men vi hann o se en hel del :)

Sen flög vi till Atlanta, Georgia där vi bodde på ett 5 stjärnigt hotell och levde lyxliv i några dagar medans den familjen vi åkte med var på konferens och fick träffa Elton John :O Vi va iaf på Coca Cola museét och fick smaka diverse äckliga varianter av cola. Lätt godast var coca cola lime som blev min drog under reste av veckorna.

Sedan bilade vi ner till Jacksonville i Florida, vidare till Tampa där vi doppade fötterna i mexikanska golfen och kikade i amerikanska julbutiker mitt i April.
Sedan begav vi oss för en vecka med slappande, solande och underbart väder i Fort Lauderdales. Besökte USAs dåvarande största shoppingcenter o heeeeeelvete va affärer de va. Åkte även svävare på träsket - Everglades. Såg en hel del alligatorer, riktigt coolt.
Sen åkte vi vidare från Fort Lauderdales och hann såklart att kika in Maimis alla fina hus och diverse båtar och bilar, herrejäävlar säger jag bara. Vilka villor :O
Sen hamnade vi efter 12 timmars bilfärd i Kissiemiss i Florida, en liten förort till Orlando där vi skulle spendera den sista veckan va våra 3 veckor i USA. Blev både Sea World och Disney World. Sea World va verkligen grymt häftig, späckhuggarna speciellt. Disney World va också riktigt coolt. Hann dock bara med 2/5 parker. Min bror, pappa och 2 andra som vi åkte med besökte även Cape Caneveral, nu i efterahand så hade jag också velat åka dit men vid de tillfället va jag mer intresserad av poolen vi hade till huset vi bodde i och solen i underbara Kissiemiss.

Hemresan till Sverige blev besvärlig. Bil från Kissiemiss till Tampa, flyg från Tampa till Philadelphia och sedan Greyhoundbuss från Philadelphia till New York city och sen tunnelbana och buss till Newark och sen flyg till Stockholm och sen bil hem till Timmersdala. De va en restid på ca 36 timmar. Sjukt jobbigt men de va en underbar resa och någon gång ska jag besöka andra sidan av USA för det är verkligen ett mäktigt land och jag kan verkligen att tänka mig att bo i Florida.
Området i Kissiemiss va jättemysigt och jag skulle garanterat kunna se mig själv där, så om alla mina kompisar och min familj flyttar dit så kan jag också flytta ;)

Ne men nu ska jag kanske sova. Jobb på fredag, aldrig kul men de blir inte så sent som tur e, tur att man inte jobbar inom hotell och restaurang, jääävla skittider och skitlön, jag har bra tider o bra betalt. De gillar jag ;)

// Fia - Thailand next?


(det börja krångla efter dessa bilder, men dessa tog vi i New York, kommer mer någon annan dag)

12 veckors vaccinering.

Idag ska Tyson vaccineras, Maja också för den delen men hon ska ta sin 1 1/2års vaccin. Maja är min katt som just nu bor hemma hos mamma och pappa och hon stormtrivs, jag fick ju inte tillbaka henne av mamma och pappa sådärför skaffade jag Tyson, har alltid velat ha en liten hund och jag föll för honom. Så idag blir de in och vaccinera de båda.

Sen blir det o jobba, Malin ringde på morgonen och sa att Lisa va sjuk o om jag kunde jobba från kl 4 till halv 8 för hon klarade sig till 4. Dumt nog ska jag vara hos vetrinären kl kvart i 4 så jag fick komma efter de, får ställa upp nu när jag va sjuk i tisdags, iofs har jag fortfarande ont i magen men inget annat än bara ren smärta :(

Igår va jag en sväng hos Ica o Polly för o se hur de gick med Tyson hemma hos dom. Tyvärr är det inte han som är den man ska vara orolig för utan Vilma. Hon är aggresiv mot honom o försöker bita honom hela tiden. Men Ica sa att hon får ta och stänga in Vilma i nåt annat rum på måndag för då ska hon ha Tyson några timmar medans jag jobbar. Trixie o Tyson är värsta döpolarna och jäävlar va dom busar o bits o har sig men riktigt kul har dom och sen att hon är 3 ggr större än va han är så får hon sig en rejäl match tillbaka.

Jag är fortfarande arg, sur och förbannad för igår, de e la fan inte så jääävla svårt o höra av sig eller? Men tydligen är det så. Synd för dig att jag inte kommer kolla åt ditt håll nåt mer, kommer inte besvara dina sms eller samtal. Du hade din chans och nu är det slut på chanser.

Ne nu ska jag och Tyson äta frukost/lunch och städa lite för de måste bli idag. Jobbar hela dagen imorgon o några timmar på lördag o de måste ju va välstädat tills lördagkväll, LÄNGTAR!

Don't know what I want. But I know it's not you. Keep pushing and pulling me down. But I know in my heart it's not you

// Fia - Nothing left to say


( Min underbara Maja och min underbara Tyson )

Tyson..

har idag levt hos mig i en HEL månad. Shit vad tiden går fort, känns inte som han vuxit så mycket men det är för jag ser honom varje dag. Men vågen visade 300 gram extra på 1 månad, vilket är naturligt. Så lilla ponken väger nu 1200 gram och frågan är när han kommer sluta bli större? Uppfödaren trodde han skulle väga mellan 1500-1800 gram. Så han blir inte så himla stor :)



Här är några bilder på lillemannen. Lättast o ta kort på honom är när han är trött eller sover för annars tror han att man leker med honom. Har lärt honom sitt nu också. Han är jätteduktig :)

Igår skulle man jobbat men åkte på en släng av "maginfluensa", spydde inte men de kom från ett annat håll om man säger så. Men jag smittade inte Malin som sov hos mig den natten och jag tror inte jag smittat Emma heller som kom på besök igår och kikade på film med mig och Malin :)

Idag har jag bakat, gjorde kärleksmums och hallongrottor. Alltid bra att ha nåt o bjuda på om man får besök :) O de blev tom lyckat, är sådär duktigt på o baka men de smakade bra! :D Imorgon får de bli städdag, moppa golvet, dammsuga, damma och såna saker som är sådär trevligt ;)

Sen blir de jobb fredag och lördag, INFYTTNINGSFEST blir de på lördag också :) Samtidigt fira min underbart söta kusin Julia som fyller 18, så de blir utgång, treeeevligt!

Ska ta och göra iordning ett paket med selen och tröjan jag köpte till Tyson från pupstore,se. Selen är lite för trång i halsen och tröjan avskyr han så de får blir o beställa nåt någon annan dag eller helt enkelt köpa en sele i en djuraffär, gillar dock puppiaselen men får väl köpa en annan först och sen köpa en puppia. Behöver ju mer än en ;)

Ne nu blir de o käka mat och kika på "Desperate housewives" säsong 1 ;)

// Fia - Muse - Supermassive black hole, sjukt bra låt!!


(Tyson och Trixie hade en brottningsmatch häromveckan)

Ledig fredag.

Skönt, har iofs vart ledig onsdag och torsdag också men ;) Jobbar sen 3 fredagar irad för Lisa åker till Österrike, lyckos henne! Ikväll blir de myspys med Ica och Sanna och självklart Tysons kompisar Wilma och Trixie med en film, god mat och massa skitsnack :)

Har börjat i den tredje boken ur Twilight serien - "Eclipse" eller som den heter på svenska "Ljudet av ditt hjärta". Drar mig för att läsa mer för den fjärde boken kommer inte på svenska förrän i slutet av Mars, jag får helt enkelt gå och låna den på bibblan på engelska för jag kommer nog inte klara att vänta. Vill att den andra filmen ska komma ut också, "New Moon", men de e ju ganska lång tid kvar tills den 20 November :(

I onsdags va Emma, Ica, Malin och Johanna här. Vi kikade på "Twilight" då Emma bara sett början, vi andra hade sett den men de va nog ingen som klagade o få se den igen ;) sen spelade vi lite "GH4" och "GH3" och snackade.

Sen hela gårddagen spenderade jag i soffan, läste, läste och så busade jag och Tyson lite. Han var duktig igår, kissade på tidningen, tog sin medicin och jag fick klippa klorna utan något pip! Han är så underbart söt min lille pojk :)  Selen jag beställde är jättebra, man slipper belasta nacken och den värmer honom. Men nu vill han inte gå ut, han fryser och skakar som fan.

O jag fick en kommentar att jag borde röra på mig med mina 20 kilos övervikt och sluta klä på Tyson kläder för han va ingen jävla docka. Men lilla du som kommenterade(nämner inga namn), jag gör vad jag vill, hur många kilo jag väger är ju mitt problem inte ditt eller hur? :) Och Tyson är en hund, men han fryser när man är ute för han är en chihuahua och dom fryser lätt. Så kalla honom en docka du men jag vill inte riskera hans liv när det är flera minus ute för att vissa folk tycker att hundar inte ska ha kläder. Vissa alltså, börja bry er om ert eget liv istället för o bry er om mitt :)

Sitter och lyssnar på musiken från Twilight. En riktigt bra låt är: Paramore - Decode. Lyssna på den, ni lär tycka att den är ruggigt bra :)

Ne men nu ska jag ta och läsa tror jag, det kliar i fingarna, och boken ligger på bordet framför mig och jag måste läsa för jag kommer dö av nyfikenhet annars ;)

// Fia - snart är jag miljonär och kan spendera dagarna att bara spela GH och läsa böcker ;)


( Edward och Bella är nya Romeo och Julia )

Söndagskväll.

Sitter och kikar på "The Holiday", den är underbart bra! Kan kolla på den hur många gånger som helst, den e lika bra varje gång :)

Ica och Polly har vart här ikväll. Bjöd dom på ugnsbakad potatis och morötter med kyckling och beasås :) Sen kikade vi på "Bolt", riktigt rolig o bra och sen spelade vi GH4 en liten sväng. De va riktigt nice på 88" o med megabra surroundljud!

Igår så va Sara här. Vi åt mat, kladdkaka och kollade på "Promnight" och "college road trip" och hon hjälpte mig att färga håret. tack gumman :)

Idag så har jag jobbat till 4. Blev att man tog o köpte sig lite hundkläder till min bebis. Köpte en tröja, en sele och ett par skor så han inte fryser!



De blev den ljusgröna selen och den blåatröjan :)

Sen önskade man såklart att man kunde köpa detta till lillkillen, men de får bli när man e miljonär eller när jag har lite pengar över ;)



Bilderna är tagna från www.pupstore.se och www.lechien

Ne nu kanske man borde sova, borde egentligen läsa "Om jag kunde drömma" men jag är ledig måndag, onsdag, torsdag och fredag denna veckan så jag har all tid i världen :)

// Fia - bilder på lägenheten kommer imorgon! :)

(Tyson och hans flodhäst idag)

RSS 2.0