Ullared

Trött. Sitter i en fotölj i lägenheten, soffan e upptagen av 7 fotbollsintresserade pojkar som just nu kikar på Champions leaguefinalen mellan Barca o Manschester U. Så jag sitter här o bloggar o slappar. E helt slut efter en heldag i Ullared.

Gick upp vid 4imorses o så grejade jag lite, gjorde mig smörgåsar o åkte till Ica där jag bytte bil så åkte vi. Kvart i 5 tror jag vi va iväg. De va lite bilar o Ica körde så jag kunde åka bredvid o njuta av sällskapet :)
 Vi va framme vid kvart över 7 o då va de ca 7 bilar på heeeela parkeringen så vi ställde oss på första parkett o va sjukt nöjda över att få stå så långt fram, Va bland de första i kön in, så va inne o storshoppade mellan 8-13 o sen gick vi ut o åt o kikade i dom andra butikerna o åkte hem.

Sen när jag kom hem så hade jag bärhjälp o plockhjälp. Nyfikna killar som ville se vad mina påsar innehöll. Sen spelade vi Maxi Yatzy, jag kom 3a o sen har vi spelat GH. Sen så bjöd dom mig på mat, snällt va? O nu sitter jag här o halvsover. Malin ska komma hit efter Grey´s, missar de dock men har de här på datorn.

Ser ni desa underbara bilder? Från inspelning av "New Moon", o nu är dom i Italien ;D


Bilden är lånad från : Twilightsweden

Ne nu ska jag käka lite gotta o småkolla på fotbollen. Tyson har förresten tappat 1 av de 4 tänder som han har extra! Bra, kanske man slipper ett besök till vetrinären!

// Fia - ullared

Måndag.

En underbar dag idag. Jobbade 7-13 o sen så åkte jag o Tyson o hälsade på Ica, Trixie och Vilma en sväng o vi låg o stekte i den underbart sköna solen :D
Sen åkte vi hem för Ica behöve plugga sen låg jag ett par timmar på gräsmattan hemma i trädgården medans Ty låg i skuggan. Sen har jag kikat på "Brothers and sisters" o så har jag städat ur min bil, så nu e den jääätttefin :D O nu sitter jag här o väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan nana :)

Helgen va bra. Lite trött i söndags eftersom jag sov asdåligt men dagen gick fort o sen så städade jag här hemma medans jag väntade på att mamma o pappa skulle lämna Ty. Sen kikade jag o Ty på tv o bara slappade. Vi e riktiga gottegrisar vi !

Nej nu ska jag inte skriva så mkt mer. Ska pysa ner till tvätten o sen om den e klar sen blir de sängen, börjar iofs inte förra 13 imorgon ;D sen kanske jag ska läsa lite också, somnade i solen så jag e inte så supertrött än ^^

// Fia - Sol, ren bil, jobb och Ica = Underbar dag :D


( Min Ica och jag, på onsdag ska vi göra Ullared osäkert ;) )


Lördag.

Har vart vaken sen halv sju då Tyson vaknade o behövde ut o rastas. Sen va de ingen idé o somna om eftersom jag skulle upp vid halv 8. Så läste lite o bara halvslappade en stund. Sen iväg till jobbet o här e jag nu. Jocke kommer alldeles strax så slipper man inte va själv hela dagen, då går allt lite fortare.

Ååå har ögonhandlat lite på morgonen, fy fan va sugen man blir. Detta skulle jag vilja ha;

Alla kläder samt bilder är från www.forever21.com



Ne nu kom Jocke så får man väl jobba o va social ^^

// Fia - ge mig kläder!

Fredag.

Sitter i förtältet i husvagnen o softar. Börjar kl 8.30 imorgon på tappen - min helg denna helgen! Jobbar 12 dagar, är ledig 2, så de blir en hel del jobb ^^

Igår så jobbade jag mellan 8,30-16,15 o sen va Annica o sötis Saga på besök en sväng, snackade lite om planerna på midsommar :)

Sen så kom Ica o Polly o vi kikade på "The grudge 3", riktigt otäck o jag såg inte ens hälften ^^

Sen fick jag för mig att vi skulle ta o checka in crouisingen i Tibro. Polly åkte hem och jag lämnade Tyson hos mamma o pappa o sen åkte vi o hämtade Malin i Mstad. en jävla omväg blev de, va ju 5 mil mellan Tibro o Mstad :O

Väl framme i Tibro så letade vi efter min bror som hade pappas "rääägggeerrr". Så hoppade i pappas bil o åkte några varv o sen skulle dom hem så åkte med Kalle. Så va inte hemma förrän 2 tiden inatt så man va lite seg när pappa kom med Tyson 7 imorses ;)

En rolig liten pratstund blev de igår också:
A: Men kom igen då, in o ut en gång sen är det klar.
F: Hahahahahaha tack men nej tack, går de så fort är det inge roligt.
A: Men men men... Jag kan hålla på i timmar alltså...
J: Haha, fetdissen där du!

Hahaha va en jävla massa tjat på mig när jag åkte med brorsan o dom. Hahahahahahaha roligt va de iaf :D

Nästa helg blir de crousingen i Mstad, tyvärr e de en öppen crousing så alla volvoraggar kan komma in o tro att dom e tuffa också. Man vill ju se dom gamla fina bilarna! :)

Ne nu ska jag nana, jobb imorgon o helgen! O Tyson e dessutom trött ;)

// Fia - crousing


( Pappa o Kalles fina bilar :) )

Tyson 6 månader och New Moon poster släppt!

Idag va de en såndär halvbra dag för jag va trött imorses när jag gick upp o fick åka heeela vägen till Jönköping för en liten utbildning på 3 timmar, som tur va killen som pratade riktigt snygg så de gick ju an o lyssna på honom då ;)

Va hemma vid 5 i 2 o började jobba 14-19.15, segt men de går ganska bra, men va trött från allt sittande och körande idag så man va sådär mindre motiverad.

Men sen när jag kom hem väntade de sista avsnittet av OTH och GG på mig och jag såg på de tills nyss typ. Fy fan jag bara gråter när jag ser på OTH, VARENDA jävla gång så lipar jag. Dock kändes detta verkligen som de allra sista avsnittet någonsin men jag hoppas verkligen på att de kommer en säsong 7, hur ska jag annars överleva utan mitt OTH? :S </3

GG va också skitbra o jag grät i slutet då de som jag väntat(precis som alla andra) på huuur längesomhelst ska se, de e fan ren lycka o se på serier fast man aldrig själv kommer utleva de men!

Ne men sen kom jag på att min lilla bebis faktiskt blir 6 månader idag, han är född den 19 November och idag är de den 19 Maj, Grattis hjärtat, du e verkligen mattes allt <3 Du är min lycka i livet!

O Sen så såg jag att New Moon postern har släppts, ÄNTLIGEN. När kommer teasertrailern då? Väntar ivirigt. Rykten säger att den ska visas på MTV movie awards den 31 Maj, hoppashoppashoppas! Tycker postern e helt kanon då den verkligen visar hur saker o ting kommer vara, Bella och Jacob o Edward e lite utanför där ett tag ^^


( Väntar något grymt till den 20 November )


( Mitt hjärta. Så himla liten han var, fast han e fortfarande liten och heeelt underbar )

Ne nu ska jag lyssna på "Fairytale", "Always" och "Right round" och läsa "Eclipse - Ljudet av ditt hjärta"

// Fia - hoppas du blir bättre mormor <3 :/

Måndag och regn..

Usch vilket tråkigt väder det är :( så typiskt när man slutar halv ett idag! Men då får man helt enkelt städa, baka o göra något annat under tiden. Tycker de e svinmysigt o kolla på gamla serier och filmer när de regnar :)

Helgen har bara rusat förbi. Kanske för jag är glad för jag slipper dela på mig. Kollade på ESC i lördags o igår så läste jag och kikade på tv :)

Igår gjorde jag min sista dag på Albrekts på ett tag. Tanken e väl att jag ska jobba ikväll ett par timmar men ingen som hört av sig än så jag antar att jag e ledig, GÖTT! :P Slipper jag skaffa hundvakt ;)

Nej usch va trött jag e. Sov mellan 1-11 igår men när jag va vaknade va jag skittrött iaf som om jag inte sovit en enda timme. Sjukt. Konstant trött e jag. Börjar bli jobbigt. :(

Ååå de ser ut som man ska till Ullared om 2 veckor. Vi ska åka ner o dessutom sova över i en liten stuga där, de kommer bli den enda semestern denna sommarn som jag kan unna mig ^^

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Va 2 timmar sen jag började skriva detta inlägget o nu har min chef från Albrekts hört av sig. Hon lovade att hon skulle höra av sig igår så jag kunde fixa hundvakt men istället messade hon för en stund sen. Blir så sur, hon vet att jag måste veta en dag innan men som vanligt så skiter hon i de. Har sån jävla lust o be dom dra åt helvete så kan dom fixa en ny till i sommar men de e ju alltid bra med extra pengar :/
Ne mn de känns så meningslöst o jobba 3 timmar medans alla andra ska ha utbildning o sen så ska jag få ha utbildning själv någon dag, schysst? Inte sååå! Kul o sitta själv o ha utbildning medans dom e 6 stycken idag. Skulle ev. ha med Guldfynd men de vill jag inte. Suck! Säger bara, tummen ner för Albrekts! Tummen upp för tappen dock, har fått massa ansvar och jag står för all beställning av varor o tidningar osv. Min mamma behöver bara fixa med fakturor och kundräkningar!

Ne nu ska jag greja lite innan jag slutar om 1 timme. Sen så ska jag sova o äta innan jag måste in till stan, suck. Jag som tänkte städa, baka o så. Men neeedå. Imorgon blir de Jönköping med pappa, vi ska på Svenska spelutbildning mellan 9-12 o sen börjar jag jobbet så får vi kommer tillbaka till kl 19.15 :(

// Fia - sur!

Fredag.

Sitter hemma hos mamma o pappa o kikar på "Helens små underverk". Den e faktiskt riktigt bra.

Har jobbat idag, sista fredagen på Albrekts. Skööönt! Fast sista fredagen innan v30 då :P

Nu ska vi tydligen åka till Malaysia iaf. Trodde de bara fanns kombinationsresor men tydligen inte. så nu verkar det som vi ska åka till Langkawi på Malysia men inget e bestämt. Vi måste ju ha någon som jobbar eftersom de bara är jag och mamma som jobbar nu. Får hoppas de finns någon som e villig o jobba. O så måste man ha hundvakt också, vill inte lämna min prins i 2 veckor men måste ju få åka någonstans också :P

http://www.ving.se/hotel/hotelpopupimage.aspx?resortid=139&hotelid=2240&hotelName=Holiday%20Villa%20Beach

De e nog de hotellet de blir om vi åker iaf ;) MYSPYS!

Ooo har funderingar på o köpa mig en ny bil. Har verkligen fastnat för Polo Cross TDI 2008. Den e orange o så sjukt cool o jag fullkomligt älskar den. Pappa o jag ska lägga ut min underbara Polo nu o se hur mkt vi kan få för den o får jag den såld så köper jag mig en PC(polo cross) istället.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/48/Volkswagen_Cross_Polo_orange_vl.jpg

Haha kan inte lägga in bilder idag för fattar mig inte på detta med MACdator o kopiera o grejer :P
Så ni får helt enkelt kika på länkarna ^^

Ne nu ska jag kika vidare o sen blir de sängen. Jobb imorgon som vanligt :)

// Fia - Polo Cross o Malaysia! :D

Torsdag.

Kom hem för en stund sen. Jobbade 10-19 o sen så va jag,mamma,pappa o Tyson ute o gick en sv'ng i skogen sen kom min söta kusin förbi o sa hej nu när hon skaffat sig körkort! Grattis :)

Igår hade jag besök av Johanna o Malin. Trevligt. Spelade GH i massor, jag fick dock spela trummor när vi spelade 3, de e sådär kul :P Sen kikade vi på Grey´s, Fråga Olle och Playboy mansion. När Malin åkte hem så spelade jag o Johanna vidare så hon åkte runt 1 tiden i natt :P Fan hon börjar bli bättre, emn jag e stolt att jag spelar riktigt bra på hard ;)

Imorgon o i helgen blir de jobb på albrekts. Mina sista dagar innan de blir uppehåll några veckor, ska bli sköööönt :P Sen börjar jag lite lätt v. 26 med 2 dagar o sen drar de igång v30-36. De går helt enkelt gå o kombinera två jobb, IGEN :S

Som de ser ut nu så ska vi ändra passen på tappen. För de första e de jobbigt med 9 timmarspass o man inte ens kan gå på toan liksom. Så tanken e nu att varannan vecka ska jag gå mån,ons,fre morgon o tis,tors kväll o så tvärtom veckan efter o så varannan helg som innan. Om de funkar vet vi dock inte men. Vi får se men de skulle bli skönt att även om de blir jobb varje dag så blir de mer utspritt.

Nej nu ska jag fan inte blogga mer. jag ska äta gifflar o cheeseballz o kolla på OTH(SÄSONGSFINALEN), GG och 90210. Underbar kväll helt enkelt ;)

// Fia - You spin my head right round, right round . When you go down, when you go down down

Hemma.

Har vart de i några timmar nu. Skönt. Man e faktiskt helt slut efter en helhelg i husvagnen.

Igår så va vi nere i Mariestad och kollade läget. Maaaasssooor med folk. Köpte också den första grejen till mitt gudbarn <3 Sen så halvslöade jag resten av dagen. Plockade upp Malin o vi va ute hos Svea på hennes nya jobb o köpte massagodis o åt glass. Träffade även min kusin, mina 2 kusinbarn o deras pappa :) På kvällen grillade vi, gick en promenad hos kossorna och kollade på Thailandresor.

Idag har jag inte gjort ett skit. Va i husvagnen o slöade. Va på Karlssons o hittade faktiskt en bikini(!). Sen ringde pappa när jag va inne på Coop. Vi hade fått 7 rätt på travet igår med vårt andelsspel. 18 000 blev utdelningen så dela de på 10 andelar så jag vann 1800 igår, bättre än inget ;) Duktiga pappa!

Sen jag kom hem så har jag bara läääst. De e så mysigt. O nu håller jag på o ladda ner Sims 2 för jag blev så fruktansvärt spelsugen bara sådär. Har på bronsmatchen mellan Sverige-USA på också, 0-0 står de o nu är de paus. Fast nu precis såg jag att Sverige faktiskt vann o jag kollar på reprisen. HAHAHAHAHAHHAHAHAHA!

Vi va förresten inne på att åka till Malaysia igår men så kom vi fram till att vi vill nog åka till Thailand iaf eftersom resorna till Malaysia för de första e mkt dyrare samt att man kan bara bo 1 vecka på varje hotell :S Men som de ser ut nu så är vi ett gäng på 9 personer som ska åka till Surin Beach Phuket Thailand.
O dessa två hotell är just nu mest intressanta:
http://www.ving.se/hotel/hotelMaster.aspx?categoryid=1&regionid=-1&countryid=-1&areaid=-1&resortid=-1&hotelid=88156&itemId=88156&filterOnCategoryId=2
och
http://www.ving.se/hotel/hotelMaster.aspx?categoryid=1&regionid=-1&countryid=-1&areaid=-1&resortid=-1&hotelid=97165&itemId=97165&filterOnCategoryId=2

Ser fina ut va? :) Lääääängtar!

Ne nu ska jag läsa o vänta på att Sims ska komma ner sen ska jag spela hela natten lång. Gör förresten min sista vecka på Albrekts denna veckan som kommer. Känns faktiskt bra. 1 år har jag vart där nu och nu har jag all tid o fokusera på Tappen :)

// Fia - SIMS och Thailand :D
(Hade sällskap förut när jag läste. Maja låg och sov mot Tysons mage, dom är så underbart söta mina små godingar)

Regn????

VARFÖR SKA DE VARA REGN JUST DENNA HELGEN?? WHYYYYY???? Jag blir så jävla sur. Jag är ledig o då fan ska de regna. Blir så jävla pissed :O De ska bli 10mm med regn idag, bara idag! Hur fan ska man kunna njuta av vädret när de regnar??

I helgen blir de iaf husvagnen. Jobbar dock 12-18.45 idag så de blir o åka efter jobbet. Släpar med mig pappa också, mamma åker tidigare med Tysonen ;) Men man får hoppas att de spricker upp vädret så de blir lite sol imorgon.

Malin, känn dig träffad. Komma ut till mig imorgon på dagen och bara slappa? BLINK BLINK ;););)

Ne de va en liten kortis. Ska pysa o ta på mig en jobbtröja och sminka mig, börjar ju typ nu! HAHA! Ska läääsa hela helgen i "Om jag kunde drömma". SKa börja om med böckerna, IGEN! Haha!

// Fia - om jag kunde drömma


Trött

Onsdag. Sitter nere hos mamma och pappa, skulle hämta Ty här efter att jag slutat men av någon konstig anledning så blir de alltid att man stanna. O strax börjar Grey´s o eftersom min dreambox har gett upp så får jag kika på de hemma hos dom.

I måndags efter jobbet fick jag ett enormt sug på Ekudden o husvagnen så jag och Malin spenderade natten där. Dock regnade de , blåste som fan och vi hade fåglar som gick på taket så man sov sådär gott :P

Jobbade hela dagen igår o sen så va jag nere hos mamma o pappa. De e mysigt o va hemma hos dom nu när man inte bor här ;)

Imorgon ska jag och Tyson ut på äventyr med min kusin Julia. Hon ska skriva upp i Jönköping så vi ska skjutsa ner henne o vänta på henne medans hon skriver upp o sen hoppas jag på att hon kan köra hem på vägen tillbaka ;)  Blir nog en sväng förbi Landhs också o köpa lite vaniljhjärtan(såå sjuuuukt goda).

Ååå handlade lite kul åt Ty igår ;)

Bilderna är lånade från www.pupstore.se

En ny sele och ett flexikoppel i Rock star serien ;) Sen blev de en sele o ha i bilen så man kan spänna fast honom, lit godis samt ett schampoo som luktar lavendel! De e han värd min lilla prins som faktiskt klarade att vara själv 4 timmar i sträck i måndags, STOLT MATTE är jag till min lille gris :D

Nej nu börjar Greys snart, de e ren tvlycka o kika på de. Ska nog hyra hela säsong ett i helgen på Åkes o kika på den ;)

// Fia - Vill ha HELG nu!!

Väntar..

på att mina nya påslakanset som ligger i tumlaren ska bli klara så jag kan bädda sängen med nya mjuka satinlakan. Dock tar de väl en stund till så då kan man ju alltid blogga ;)

Igår så slappade jag heladagen efter jobbet vid husvagnen. Mysigt. Spelade lite kort o kände mig allmänt pensionäraktig ^^  Sov till 10 imorses, helt underbaaart skönt. Sov hur gott som helst och Tyson han sov lika bra han, dock va de lite kallt för de va ingen värme på men jag va så trött så jag sket i vilket.

Sen bar de av till jobbet där de va lugnt idag., tråkigt. Då går timmarna så himla seeeegt :/ Sen åkte jag hem och har röjt o grejat o haft mig nu. Tvättat 4 maskiner, handlar o gjort mat och plockat ut soporna och fixat med disken osv. Känner mig duktig idag, imorgon blir de att dammsuga och moppa golvet ;)

Imorgon blir de jobb 7-10 på Tappen och 13-16 i stan, suck :/ Dock är jag "ledig" på tisdag. Jobbar bara på morgonen sen jobbar jag helonsdag, några timmar på torsdag innan jag och kussen åker till Jönköping och sen helfredag. Dock är jag ledig till helgen :D De va bara 9 veckor sen sist! Brorsan frågade om jag ville vara ledig, så man tackar o tar emot så är ledig from fredag kl 18.45 tom måndag kl 13. Perffaaaa! Husvagnen som gäller. Hoppas vädret e bra för jag vill arbeta på min bränna lite ;)

Nej nu ska jag duscha o kika till tvätten, måste ut med TyBy också som ligger o nanar så sött i soffan här bredvid mig, Min lille pojk <3

// Fia - Apelsinkrokant <3


Update from Ekudden

Sitter i förtältet. De mobila bredbandet funkar kanon :) Just nu e de lite kyligt för dom har inte startat gasolvärmaren men den ska väl startas alldeles strax :) De e så sjukt mysigt här ute och jag trivs kanon. Husvagnslivet vore nåt för mig! Så de en hel del turer hit framöver, varannan helg och vardagar!

Sen har jag fixat en husbil som jag kan låna i början av Juni som jag vill fylla med trevliga folk så kan vi sticka på en roadtrip. Behöver inte åka långt bort, bara till Varberg eller något så kan man åka till Ullared och Ikea samtidigt under en o samma resa. Kanske tom ha en husbil och en bil så man kan bli lite flexibel o åka iväg utan husbilen :P Visst låter de bra? Johanna, Malin, Ica o Polly. E ni på??

Nej nu ska jag nog ta o kika omkring lite. Umgås med mamma,pappa, Offa o Pelle. Kanonmysigt :) Ha en bra kväll.

// Fia - Älskar Ekudden!


1 Maj

Jobbar just nu. Segt, vill va ute i solen, Verkligen kanonväder. Så typiskt, jag jobbar fan jämt när solen e framme :O

Gårddagen bjöd på ett himla skönt och lättande besked. VI KLARADE DE. Vi fick godkänt från Miljöinspektionen fö våra bensintankar så nu ska vi börja förhandla med andra bensinbolag så jag vet att jag har garanterat jobb nu iaf. 70%, bättre än inget. Blir säkert mer timmar sen i sommar, dessutom har jag ju Albrekts i sommar så blir väl heltid :P Så nu läggs de inte ner, de har vart en klump i magen ett bra tag men igår kom de underbara beskedet :D

Igår fick jag även reda på en annan grej som gjorde mig arg, ledsen o sårad. Men inget mer om de, bara att gå vidare o inse att killar faktiskt e svin. De e såååå bevisat!

Igår så jobbade jag 10-19 sen så åkte jag och Tyson till Svartvik där Ica, Polly, Bitta och Robban väntade. De blev grillning och Bitta o Polly badade. Sen åkte jag hem och va nere hos mamma och pappa och softade, va löjligt trött efter jobbet :)

Ååå Malin kom med ett kanonerbjudande förut. 1 vecka i Egypten i början av Juni. Hade lätt kunnat fixa de med hundvakt o ledighet men hon får ju inte flyga efter v.32 o hon går in i v. 32 den veckan vi skulle åkt. Så vi får ta en liten husvagnssemester ner till Varberg och kolla in Ullared och Ikea för o handla massa bebisprylar istället. Gudmor väntar på dig hjärtat <3 95 lååånga dagar kvar innan du ska komma..

Nej nu kanske man borde jobba ;) Haft sjukt mkt folk. Började skriva detta inlägget vid 11 imorses ;)

Just de, imorgon blir de jobb i stan sen blir de Mariestad och Ekudden. Husvagnslivet börjar imorgon, fast jag sover nog hemma, tror jag ;) Ica o Polly samt Bitta o Robban ska ev komma ut o vi ska spela mini golf, trevligt trevligt. Längtar tills imorgon !

// Fia - du kan glömma mig för jag har redan glömt dig...

( En sån husvagn har vi ute på Ekudden. Skitfin inuti. Sök på adria avida om ni vill se bilder på inredningen )

RSS 2.0