HAHAHAHAHA!

Sa jag inte att någon skulle bli sur? Jodå jag fick en kommentar som löd:
vem fan e de som har gjort dej något? tänk efter de e ju du som har gjort mig något ! en besviken vän

SVAR TILL BESVIKEN VÄN:
För de första, vi VAR vänner, vi är inte de längre för det beslutade vi att vi inte skulle vara pga en hel del saker. Du va själv med och bestämde att vi inte skulle umgås och umgås man inte så är man inte vänner. OKEJ?

O vad har jag gjort dig? Absolut ingenting, jag låter dig vara. Jag hänger inte upp mig på saker du gör. Men när min kompis ringer mig och säger att din pojkvän inte vill ha något med honom o göra längre pga mig så måste jag väl för fan få avreagera mig. Jag är så jävla trött på att allt ska vara mitt fel och att jag gör si och så. Jag har ALDRIG sagt att nyår var för min skull. Dom firade nyår hemma för deras hundvalp, du vet dom har faktiskt en sån fast det visste dom inte när dom tackade ja att fira nyår med er. O att jag skulle styra över dom är ju löjligt. Ne just de, jag ringde P&I och sa att imorgon kl 12 ska dom vara hos mig. O att dom idag ska spendera hela dagen hemma och nästa vecka ska dom göra si och så med mig. No thanks, jag styr inte över nån. Jag styr över mig själv och Tyson och inga andra ;)

O nu behöver ni ju inte bli sura på P&I för de e jag som skriver va fan jag tycker och tänker o inte dom. Fast de e väl lätt o försöka ge sig på folk fast man inte lyckas ;) Bra försök vännen !

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Igår så flyttade man då. Jobbade till kl halv 8, sen hem och grejade, hämtade sängen, soffbordet och lite småbös. De gick fort när man hade 7 starka karlar som hjälpte te, tack killar!! ;) Sen så kom Malin och jag gjorde mat, mamma o pappa hjälpte och röja undan så nu är allt nästan klart, sov första natten i natt o fy fan va skönt de kändes o äntligen bo själv igen. Fast även om jag inte va själv ;)  Hade ju Malin och Tyson hos mig såklart :D 

Så ikväll kommer Sara till mig och de ska bli nice. Skönt med en lugn kväll att inte göra nåt speciellt på, kika på min 88" och bara äta gott med lillasyster och Tyson!

Ne nu ska jag jobba lite, riktigt slö idag men de e de värt, min underbara lägenhet. Jag förstår att ni andra e avis för de hade jag också vart om ni bodde själva i en 4a på 120 kvm, med egen trädgård, nytt kök och toalett samt en 88"are att glo på och en ny soffa ;)

// Fia - simply the best!

2 år med körkortet..

japp idag e de 2 år sen, fy fan va gott. Prövotiden går ut idag! Yippie. O så har jag inte kört mer än 250 meter , man får ju va på den säkra sidan den sista dagen ;)

Idag så busade jag och Tyson på morgonen sen läste jag lite ur "Om jag kunde drömma", den är verkligen så bra!! Sen så kom Malin o man åkte med henne till sjukhuset för lite prat. Sen blev de lidl och storhandling av matvaror, sen en sväng in på maxi för lite fikashoppande ;)

Sen åkte jag hem och åt och glodde o sen kom Kalle o vi åkte o hämtade min soffa i Tboda! :) Sen blev de o bära lite saker hos brorsan o upp med soffan. Sen kom Ica o Polly på besök med Trixie så de blev ett himla springande på lillskiten o jävlar va kul han hade! :D Sen så drog dom o jag och pappa byggde ihop soffan, fyyy fan va nice den är. Har kort på mobilen men har ingen kabel här nere, haha!

Nu sitter jag här och är förbannad över saker som hände tidigare idag, att vissa personers ilska över mig måste gå ut över andra är så jävla falskt, patetiskt och löjligt. Jag har fan inte gjort dig nåt, du är ju för fan ihop med personen som var min bästa vän i 20 år o så hoppar du på andra, så jävla fegt. Har du nåt osagt om mig kan du la för fan säga de till mig istället? Så svårt är de inte, jag kan ta lite skit, de e inte så svårt när de kommer från ensån liten människa på jorden som du . Fega fan!

Ne nu ska jag sluta o avreagera mig i bloggen, lär få en massa skit för detta men de e de fanimej värt! Suck på människorna i mitt förflutna, jag saknar er inte alls. Ni har fått mig att inse att jag förtjänar bättre vänner ;)

Imorgon är de flytt o jag borde sova nu för jag ska upp tidigt o greja sen ska jag jobba 12,00-19,30 o sen blir de lite sistapyssel och matlagning innan jag sover första natten i min lägenhet :)

// Fia - 1 dag kvar!!


Idag..

kom de tre första böckerna i Twilight serien, den första "om jag kunde drömma" ligger här på nattduksbordet o väntar på mig, borde sova egentligen men jag vill nog läsa liiiite innan jag lägger mig.

Johanna va här för en stund sen o som vanligt glömde hon saker, haha, en påse med en mixer samt drinkmått i . Fy på dig Johanna din lilla slarver :D

Idag har jag spenderat hela dagen uppe i lägenheten, grejat o haft mig. Tyson har vart efter mig som en liten svans o de sista innan vi gick ner till huset så pep han bara och ville bara sova men sen när vi kom ner till hsuet sprang han som en idiot. Han är väl lite nervös när det är tusen miljoner lådor överallt och det är allmänt rörigt. Men de ska bli bättre snart. Han fyller dessutom 10 veckor idag, alltså 2 veckor sen jag hämtade honom, min lilla pojk!

Imorgon så har jag haft mitt körkort i 2 år, dvs min prövotid går ut imorgon, de e LYCKA! Jag menar, har ju bara kraschat 2 bilar, haft en havererad växellåda, de e inte så mkt ;)

På fredag blir de flytt, jobbar 12-19,30 men allt är ju redan uppe förutom lampor, sängen och nattduksborden o självklart datorn och mina kuddar o täcken, de bär jag upp på fredagkväll. Får bli en lugn fredagkväll, jobbar hela lördag och hela söndagen. På lördag kommer min "lillasyster" Sara till mig och vi ska ha en liten myskväll med skräckfilmer(sååå mysigt ;) ) och god mat.

Ne men imorgon blir de en lång dag, upp o till mariestad med mamma, sen Skövde och sjukhuset med Malin, sen blir de Töreboda o hämta soffan och sen blir de att bära ner brorsans alla saker. Suck. Lär väl inte ske nåt där annars, Han ska vara ute på fredag när jag kommer hem :P

ne men nu ska jag nog läsa . Natti!

// Fia - 2 år med mitt underbara körkort :D


Syndad.

jag skulle inte köpa nåt till mig själv denna månaden utan bara lägga pengar på lägenheten syndade redan första lönedagen, köpte de tre första böckerna i "Twilight" serien, så när dom kommer nästa vecka så kommer jag sträckläsa, dumt eftersom jag har jobb att sköta. Jobbar mån,tis,fre,lör o sön nästa vecka o så flyttning på de hela.

Ja igår höll jag på i lägenheten på dagen, jag och Tyson, sen kom Emma o hon hjälpte till en hel del(tack för hjälpen gumman). Plockade ner brorsans saker i köket o upp med mina, sen så tog vi ner lite saker i vardagsrummet osv.

Idag så gick jag upp och grejade mer i lägenheten, så nu är alla brorsans kläder ur garderoben och nerpackade och alla mina kläder, eller de mesta iaf uppe i garderoben så nu är de inte så mkt kvar. Malin o Jessie va på besök en stund o hälsade på Tyson. Sen har jag jobbat några timmar på tappen så då har mamma haft lillen. Sen ikväll har jag kikat på lets dance, ätit räkmacka o slappat i soffan.

Imorgon blire jobb, 11,30-15,30 i stan, sådär kul men pengar :P sen blir de upp i lägenheten och greja lite, får se om mamma o pappa kan ta Tyson en sväng innan dom ska på bio för då kan jag ta upp resten av sakerna som står nere i mitt rum som bara väntar på att få flytta upp. Men inte så lätt o springa med lådor och backar mellan två hus när man har en liten hundvalp som vill ha uppmärksamhet hela tiden och som inte har varit ute än.

Ne men nu blir de nog o halvkika på tvn, inget bra just nu, synd så de blir nog att man somnar ganska fort. Tyson ligger i mitt knä och sover så gott redan.

// Fia - natti natti, jobbhelg, suck :S

Onsdag.

Har precis kikat på film, "Systrar i jeans 2 - andra sommaren" den va väl okej . Kul att "Serena" från Gossip girl, "Betty" från Ugly Betty och "Rory" från Gilmore Girls, den 4dje tjej Amber Tamblyn har varit med i serien "mellan himmel och jord" har nog bara sett de 1 gång eller nåt men sjukt, alla är 4 st unga och framgångsrika skådespelare.

Igår jobbade man, shit va ovan man var, trött efter några timmar bara. Nu är jag ledig 3 dagar sen är de jobb hela helgen, måndag, tisdag och fredag nästa vecka. Denna veckan är bra, lön om två dagar, de gillar jag, ska betala hyran direkt, fick dessutom en riktig saftig mobilräkning som måste betalas också, sen är de soffan som måste betalas men ingenting på bilen denna månaden iaf, de e skönt ;)

Tyson ligger här bredvid mig, han sover i sitt lilla hus. Han är verkligen jättesöt men han vill verkligen inte vara ensam. Försöker få honom o vara på golvet när man grejar men han bara piper, det är jobbigt och höra honom så då tar man upp honom o bär på honom istället. O att vara ute går inte alls, han gillar inte sitt halsband eller koppel, får helt enkelt tvinga honom men de e jobbigt att behöva göra de också :S

Ne nu ska jag kolla lite mer på tv, att jag inte fått liggsår av alla timmar jag spenderar i sängen e helt otroligt.

Ska ner till vårdcentralen vid halv 4, idag ska dom kolla mitt hjärta, ta blodprover, EKG mm. Tycker bara att de e sjukt att de måste ske ett dödsfall för att läkarna äntligen ska reagera att de kanske är något genetiskt. Som de känns nu så kommer jag inte bli äldre än 40 år, mamma var 42 när hon fick sin hjärtinfarkt o fick byta hjärtklaff och min morbror hann bara bli 41 år gammal innan han försvann, idag är det 1 månad och 10 dagar sen och allt känns fortfarande overkligt. Jag saknar honom, men sen han försvann har jag spenderat mer tid i Töreboda e vad jag gjort de senaste åren och det känns skönt på ett sätt.

Nee nu kom mamma o vi ska strax gå ner till VC måste bara ringa Agria först!

// Fia - Gotta be somebody

Twilight.

Någon som sett filmen Twilight? Den är helt underbar och jag tänkte ta och kolla klart på den sista timmen av den, jag och Malin kollade på den i fredags o hann bara med halva så nu blir de 1 timme med en av världens bästa filmer. Har verkligen fallit för den filmen och jag skulle gärna vilja läsa böckerna men vad jag fattat så finns dom bara på engelska??



Twilight är baserad på Stephenie Meyers succéroman: Om jag kunde drömma.
Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington, Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulla och förföriska Edward Cullen tar hennes liv enoväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig, men nu går ingen säker, minst av allt Bella, som är den person Edward älskar mer än någon annan. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.

Jag säger bara till er som inte sett den, KOLLA PÅ DEN!!

Så nu ska jag och Tyson mysa lite, äta godis, dricka ramlösa granatäpple o kolla på en underbar kärlekshistoria!

Juste, min soffa har kommit förresten, beställde den i tisdags och den kom redan i torsdags. Inte dåligt ;) Så nu är de bara 12 dagar kvar sen så flyttar jag och Tyson o så kanske Emma snart också :)

Ne nu blir de Twilight för hela slanten.

// Fia - Twilight :D

Utmanad.

Jag som aldrig brukar ta sånt på allvar får väl göra detta för engång skull ;)

Regler:
1.Länka till den som taggat dig
2.Berätta sju personliga sanningar om dig själv
3.Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg
4.Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade.


1.
http://evielajna.blogspot.com/

2.
- Jag är en otrolig sucker för amerikanska fjantserier(Greek, One Tree hill, Gossip Girl mm) och fjantfilmer(HSM, Bring it on mm), bara älskar dom.
- Om jag vore tvungen o äta samma mat hela livet så skulle de vara : tacos och till de cola !
- Jag är riktigt mammig av mig, visst bråkar vi men min mamma kommer alltid komma först för mig. Klarar mig helt enkelt inte utan henne.
- Jag sover med ögonbindel och öronproppar på nätterna för jag är så mörkrädd ;)
- Jag ska söka floristutbildningen på Sötåsen i Töreboda till hösten för de verkar vara något för mig.
- Jag har läst alla Harry Potter böcker minst 5 gånger, tycker dom är så spännande och ibland önskade jag att jag var en häxa som gick på Hogwarts ;)
- Jag har ett svårt smsberoende men mitt nyårslöfte var att sluta smsa så mycket och det går ganska bra, blir bara 1500 i månaden nu när jag inte har min smspolare att skicka en massa med längre. :(

3.
Malin - sevmek.blogg.se
Emma - lindgrenemma.blogg.se
Amanda - dreaams.blogg.se
Jenny - lillajennyc.blogg.se
Johanna - frodelius.blogg.se
Sara - rizzy.blogg.se


Känner ju bara 6st som står mig nära med blogg och Johanna använder inte ens sin ;) De får räcka med dom helt enkelt :)

Idag har jag jobbat några timmar o så har jag vart i Töreboda med mamma,pappa och Tyson, var uppe hos mormor o morfar o där var Julia, Joni och Imma. Tyson va jätteglad o han sprang omkring och va inte alls rädd utan va en riktig tuffing, är så stolt över honom. Nu ligger han bredvid mig i sitt hus o sover. Han är så himla söt!

Ne ska nog lägga in lite kort på facebook, halvkolla klar på National treasure och sen sova.

// Fia - saknar min smspolare, vart tog våran vänskap vägen??

Lördag.

Är uppe i vardagsrummet nu o sitter på Macen, gillar inte den datorn, min e bättre :) Har Tyson här bredvid mig, han sover i sitt hus, han sover hela tiden den lille skiten, är vaken en liten sväng o busar sen så sover han igen, fick sova till 8 imorses iaf :) Nu klóllar jag på The Hills på MTV, de e bra men ser bara på de nån gpng ibland så de e svårt o hänga med !

Igår så hade jag besök på dagen av Ica o Trixie sen kom Malin o sen gick Ica o brorsan kom ner o vi diskuterade våra flyttplaner, kanske ska få ta över hans projektor så får han ta min tv, de e ju alltid bättre med 105" än 42" såklart ;) sen kom Emma, Jenny o Jennys kille o vi kollade på en film. Sen kom Ica o Polly o de blev tacos o sen spelade vi "Med andra ord".

Idag har jag bara grejat med Tyson o sen har jag grejat nere i källarn, allt som ska flyttas upp till lägenheten står nu utplcokat så d e bara att plocka upp de, hade tänkt o göra de idag men nu e de mörkt o ingen som kan hjälpa mig.

Imorgon blir de jobb 10,45-15.00 med dubbelt OB, fick hoppa in för Hanna, alltid bra med pengar, de finns ju en hel del saker o köpa till lägenheten så då måste man passa på, även om de blev 2 inhopp förra veckan :P

Nu är The Hills slut o nu blir de matlagning, hungrig. Fan va man känner sig slö när man nte riktigt kan göra vad man vill . Men imorgon ska vi iaf upp till Töreboda efter jag slutat jobbet o presentera lilleman för släkten :)

// Fia - tråkig, lång och inte så rolig lördag...

Första natten och dagen.

Inatt gick de bra. Tyson låg o sov på mig hela natten. Jag har bestämt att han ska få sova i sängen hos mig, han ska bli min lilla prins, riktigt bortskämd ska han bli också ;)  Han sov iaf tom kl 4 sen så va han uppe o kissade, bajsade, åt och busade sen sov vi tills 8.

Så hela dagen idag har vi busat, Svea va här o hälsade på , sen Emma o sen kom Kalle en sväng o så va vi uppe på tappen en sväng o sa hej till Svea, o så kom Ica också o sen va brorsan här på kvällen o han va omtyckt hos Tyson iaf.

Han har iaf blivit lite socialare, han fick vara ensam med mamma imorses när jag duschade o då pep han men han sprang som en liten buse på golvet uppe i köket förut så de kommer bli bättre men de tar sin lilla tid innan han vänjer sig.

Nu ska man nog ta o gå ner, e uppe i vardagsrummet o försöka sova lite, vart en lång dag!

// Fia - min lilla Tyson, mattes bebis!


(Han sover gott på min axel sötnosen)

Tyson har anlänt..

till storstaden Timmersdala. Han är verkligen jättesöt. Just nu sitter vi i sängen, han ligger bredvid mig o tuggar på en tandborste som är ett tuggben som är bra för tänderna.

Va nere i Emmaboda runt 1 tiden som bestämt o fick möta mamman, 2 andra äldre chihuahor o min Tyson o hans 3 syskon. De va full rulle.

Vägen hem gick bra,han sov nästan hela vägen o visst va han lite rädd när man kom hem men han anspassade sig bra iaf o nu jhar han ätit, kissat, bajsat o sovit o nu som sagt busar han men han börjar bli trött, de märks :) så kanske blir lite sömn i natt om jag har tur, vet om jag kommer somna utan kommer bara lyssna på hur han andas, han kommer bli en riktig sänghund ;)

nu ska jag kolla på NCIS o kanske försöka somna en stund !



// Fia - min lilla prins

ÄNTLIGEN INTERNET!

Äntligen, efter mer än 3 månader utan internet hemma så har jag de nu äntligen. Så fucking jävla skönt. Men nu har jag de och nu kommer jag uppdatera med mycket bilder på min lille prins och massa fakta såklart. Är ledig from onsdag och 10 dagar framåt så de ska bli skönt ;)

Förra veckan bestod av jobb och jobb, hela helgen också som vanligt. Idag har jag vart ledig o vart i stan en sista gång nu på ett tag, nu vet man inte när man kan åka dit in o köpa grejer till lägeneheten nästa gång. Blev iaf en del handlat, TVfäste till tvn, hylla till hallen, mopphinkar nu när lillkillen kommer kissa inne o så blev de ett par nya skor, ett äpple o päron i brons från jobbet o så en tröja från Gina :) bra dag o shoppa på men blåste som fan.

Längtar såklart tills på onsdag då de blir o åka ner o hämta min lille prins. Han e så söt, men Malin tycker att han ser ut o ha Adolf H mustash, jag tycker bara att han e underbart söt. Har förberett o gjort mitt rum hundsäkert, tagit bort heltäckningsmattan, tagit bort benen på sängen, tagit bort GH world tour och hemmabiosystemet. De får komma upp när vi flyttat.

Längtar massor till flytten också såklart, de ska bli riktigt roligt att inte bo hemma längre fast nu har vi ju internet o  de e ju en början :) Ne men de kommer  bli fint i lägenheten, kommer stortrivas, ska beställa soffan imorgon, hoppas såklart att den kommer så fort som möjligt. Har allt annat nästan, har inte så superbra köksmöbler men ska få några av mamma o pappa som dom haft förut , de duger tills lönen blir mer ;)

Ne nu ska jag pysa o sova, upp imorgon o fira mormor innan jag börjar jobbet vid 1.

// Fia - underbart med internet!

(Tyson får en puss av sin mamma)


År 2009

Visst började året med begravning efter andra dagen, den var jobbig men jag vet att han har de bra där uppe min underbara morbror. Om du visste hur mycket du är saknad. Så underbar fin begravning o mycket folk som hedrade honom. R.I.P morbror Stefan. <3

Men de finns många glada nyheter också. På onsdag så åker jag och hämtar min lilla chihuahua hane Tyson i Emmaboda. Han är nog de sötaste jag sett och jag ska verkligen lägga all min energi på mannen i mitt liv :)

 

Sen så första helgen i Feb. blir de flytt för mig o Tyson
. Från mitt rum hos mamma o pappa på 30 kvm till våran egna lägenhet på 120kvm. Så då får han lite o springa på sötnosen och jag blir nöjd för då får jag bo där jag velat bo från början. Nu är bara soffkriget igång, vem som ska ha soffan av mig och min bror. Jag har iaf hittat en ny soffa:




Den fast i svart tyg. Ingen billig historia men jag vill ha den. Skulle passa perfa i min lägenhet. Eller vad tycker du Emma, Min "soon to be partner in crime"??

Ne men de e väl de som händer nu. Jobb hela helgen, har bytt lite pass så jag är ledig hela första veckan med min lilla bebis. ÅÅÅ vad jag längtar tills onsdag!

Nu ska jag pysa hemåt o börja göra hundvänligt och packa ner saker som inte behövs mera ;)

// Fia - Fia och Tyson, Tyson o Fia. De klingar bra ;)

RSS 2.0