Måndag..

börjar jobba om 40 in så jag ska skynda mig. Helgen har vart lugn. I fredags så jobbade jag till halv 8 o sen hem o kikade på idol med mamma o pappa sen sängen. Sen på lördagen så jobbade jag först, sen mötte jag upp Malin efter jobbet så kikade vi  idom nya butikerna på Maxi  o sen åkte vi till Götene o Emma. Vi tog ur löshåret. 700 spänn för ingenting som man tar ur efter 1 vecka :( jävla tråkigt. Igår så va jag med Johanna på kvällen. Vi kollade på 3 filmer, käkade godis o slappade.

- Step up - 4/5
- John tucker must die - 4/5
- She´s the man - 5/5


Ja dom såg vi på o jag gillar dom allihopa, men step up 2 va bättre än ettan men Chaning Tatum e riktigt het!!

Veckan med jobb

Mån: 13-19,30
Tis: 9,45-16
Ons: 11-19,30
Tor: 9,45-16
Fre: LEDIG
Lör: 8,30-16
Sön: 8,30-12,30 o 13-17,30

Ja busy som vanligt. Måste pysa!

// Fia - filmkväll idag också tror jag , med mig själv ;)

HSM3 ikväll.

Jag har längtat o längtat. Jag är verkligen en sucker för alla Disney filmer som High School Musical, Camp rock, mm o just idag ska jag gå på Hsm3 ;) Kikade på ettan när den gick på 5an i lördags.


Ska gå med Emma, hennes kusinbarn Madde o en kompis till Madde.

Puh nu är jag trött. Har vart ute o gått i 1 timme i motvind. Gick en rejäl vända, får passa på nu när man väl e ledig. Imorgon börjar allvaret igen. Fre-torsdag jobbar jag i stan. Sen ledig fredag o sen jobbar jag lör-sön o sen börjar dom trevliga morrnarna på tappen. Yippie, or not!

Ne nu ska pysa ner till Maja o gosa med henne lite, ta o äta "lunch" som består av melon ;)

// Fia - nyttiga veckan


Pax!



Pax Emma, han e min ;) Han spelar den sjukt snygge dansaren i "Step up 2 - the streets". Riktigt bra film förresten, får mig att vilja dansa fast jag inte kan ;)

// Fia - jobbar en sväng o måste greja :/


Tisdag.

jag är på dåligt humör idag. Riktigt dålit humör! Jobbat sen halv 10, e trött o ändåså jobbar jag än. Idag är en sån dag där jag inte känner för o va social fast jag måste. Le åt mina kunder, vara trevligt, blääää. Dessutom har dom gort om vår entre inne i stna idag så de va väl ganska högljutt om man säger så. Typ 160 db skulle jag chansa på. Lätt o höra vad kunderna vill? Stackars den yngre lite sötare byggarbetaren som fick en hel del hatiska blickar under dagen.

O nu sen kl 20 över 4 så har jag jobbat på tappen. Inte alls känt mig trevlig, bara grejat med mitt o så. O precis nu så sa pappa att jag skulle skynda mig, fuck him, jag e trött o ändåså hetsar dom mig till gränsen. jag bloggar hellre istället, Inget bra humör här inte.

Jag har kommit fram till att den enda personen jag kan lita på i min omgivning är mig själv. Jag har blivit lurad, blivit huggen i ryggen alldeles för många gånger så nu ger jag upp. Ingen kommer någonsin få min tillit till 100%. Förlåt för detta men hur fan ska man kunna lita på någon i dagens samhälle när alla bara vänder en ryggen, tar dina pengar o sen spelar falska? Sorry men jag köper inte den bullshiten alltså. Inte längre.. Synd för alla andra som kanske inte har något annat än goda tankar o avsikter men jag kommer aldrig lita på er. Kul för mig som alltid kommer tro att mina kompisar eller kanske min nya pojkvän inte har goda avsikter med de hela.

Nyttiga livet går bra.
Åt lite igår, mat, macka o frukt. Idag har jag ätit 3 mackor, frukt o sallad. Igår så va jag ute o gick i 30 min o sen crosstrainern i 10. Idag blir de crosstrainern i 20 min tänkte jag, den e riktigt jobbig..


// Fia - bad day

Inte så lediga söndag.

Fast blir inte så många timmars jobb , slutar 13.30 så dagen går ganska fort, men riktigt jobbigt o gå upp. Ska ta vara på mina sovmorgonar framöver för from 3 Nov tom 14 Dec kommer jag jobbar VARJE morgon, hör ni? VARJE morgon på tappen. Aningen 7,30-10 om jag börjar 12 eller 13 i stan. Eller 7,30-11 eller 7,30-12. Jobbigt? JA, med tanke på att jag blivit så bekväm med o sova länge, eller ja, till 9 iaf o sen gå o slappa på morgonen ;)

Igår åkte jag till Agnis i Falköping, vi snackade skit, åt kinamat(stekta nudlar med kyckling o jordnötssås, GOTT? JAAA!) kollade på "Hell Boy 2" helt okej film. Sen åkte jag hem i min fina bil, snackade med Johanna i telefon hela vägen från Falköping till Timmersdala nästan, bra sällskap ;)

Imorgon så ska jag skärpa mig, fine jag har seriöst inte druckit cola, fanta eller någon läsk förutom loka o festis på 6 veckor. Är jag stolt över mig själv? JA! Ska försöka håll mig till nyår, eller iaf tills jul o julmusten, den e ju så god ;) Min nya dricka heter "loka likes asia -machua moon" o den e god, jag som seriöst avskydde loka o alla sorters mineralvatten innan kan inte få nog av de nu, de e så gott, tom naturell loka ;)

Ne men jag ska ut o gå och greja på träningsgrejen varje dag, inget godis, bara fredag eller lördag men max 1 grej eller 10 kr i smågodis, o mineralvatten ;) Sen så blir de inget vitt bröd, ingen pasta eller potatis, ris eller korv. In med de nya roliga bulgur, matvete, quina(?),  cous cous, kyckling, grönsaker, mörkt bröd, kött o ägg o mejeriprodukter. Jag ser framemot detta. Ingen mer skräpmat, de e inte ens gott. 20 kg ska jag gå ner innan jag seriöst ska försöka hitta en kille. De ska jag klarar, har ju bara 6 månader på mig ;) längre än så kan jag inte va singel ^^

Nu ska jag jobba lite, massa krångel här idag, swedbank korten funkar inte, inga fiskekort, ja typ allt. Men nu så håller Emma på o tjatar om en Danmarksresa, hon vill åka idag? Jag som jobbar imorgon, iofs bara 3 timmar, de går faktiskt o sjukanmäla sig ;)

Veckan med jobb:
Mån: 13.00-16.00
Tis: 9,45-16.00
Ons: LEDIG
Tor: LEDIG

Fre: 12.00-19,30
Lör: 11.00-16.00
Sön: 10,45-15.00

Helt okej vecka men jävlar vilket inlägg de blev nu ;)

// Fia - 20 kg, någon som vill ha? ;) Jag delar gärna med mig!!

Lediga lördag.

Den rubriken har jag aldrig haft tidigare, men de va faktiskt förr förra helgen jag va ledig senast, nästa lite ångest. Men sen blir de 3 helger med jobb igen, o så lite imorgon kanske, beror på mitt humör ;)

Igår va jag med Emma en sväng, kikade på "camp rock" o så snackade, åt chips ;) Sen kikade jag på "Wedding craschers" med mamma o pappa . Riktig skön ledig fredag.

Idag så ska jag ut o tvätta bilen o städa den, så den blir jätteren o fin :) min fiiina bil!!!
Har hela förmiddagen lagt in nya låtar på mp3n, blev en bra o salig blandning med ca 400 olika låtar ;)
Ikväll ska jag till Falköping o Agnis o hälsa på lite, bara slappa, kolla på en film o käka god mat. Inte allt för ofta man ser henne så 2 ggr på 1 vecka e väääldigt ovanligt om man säger så men henne får man aldrig nog av så ;)

Ne nu ska jag pysa. Har börjat tappa en massa sårskorpor på tatueringen o tappat lite färg så de får bli en till omgång hos Robert sen för o fylla i den.

// Fia -finns de någon kille som har samma musiksmak som mig, älskar tatueringar o dessutom är snäll? ;) Jag tror de finns någon ;)

Torsdag..

O jag ska strax in o jobba. Mamma ska bara hjälpa mig o smörja in the tattooo ;) Väldigt slapp vecka denna veckan,

Ledig i måndags, tatuerade mig, färgade håret o va i stan o träffade Agnis!

I tisdags så jobbade jag 13-16 o sen satte jag i löshåret, jättefint :) sen så träffade jag Bitta o Robban ihop med Emma i stan o åt god mat på Pim´s.

Igår jobbade jag 11-19,30 - lååång dag sen så åkte jag hem bara o kikade på "All the boys love Mandy Lane" ihop med Ekis o brorsan, den va sådär. Sen kollade jag på SATC s02, jag älskar den serien!

Nu ska jag kolla efter en tv, ljud till tv o nytt ljud till datorn en ska jag pysa!


// Fia - ledig fredag, lördag o söndag. Någon som vill hitta på nåt??

Ny tatuerad.

Va lite busig idag o tatuerade mig. Självklart så har jag berättat att de vart på gång men ja igår bestämde vi att de skulle bli idag. Robert va skitduktig o de blir nog många till hos honom :) de gjorde inte så ont i början men efter 1 timme så började allt göra ondare, ca 1 1/2timme tog de men de blev kanonbra. Skitnöjd. Emmas blev helt kanon den också, jättefin va den gumman!



Min, lite svårt o tyda, det är grekiska o står för min pappas, mammas o brors födelseår. O så har Robert lagt till lite så den blev ännu finare :) sen när jag får barn så ska jag självklart fortsätta med deras födelseår om jag nu får några barn vill o säga ;)



Emmas tatuering när han håller på. Kommer in en mkt bättre bild när hon skickar en såklart!

Nu blir de hem o sova o kika på Sex and the city.

// Fia - me älskar tatueringar!!

Ny bil!

Äntligen har jag hämtat en ny pärla. En golf polo en 2003. Röd, jättefin! Asstolt :)

Bra dag. Om man räknar med dom andra mindre bra dagarna i veckan. Typ som torsdag. Host host!

....

Gårdagen bestod inte av någon matlagning eller kladdkakebakning för Bitta ringde o berättade att hennes Robban ramlat ner från ett tak, igenom ett golv o ner på ett betonggolv o han låg på sjukhuset. Som den goda vän jag är så hoppade jag upp ur soffan o körde i raketfart till Skövde. Fanns dock inte så mkt jag kunde göra men vi satt där o pratade o kollade på tv, fick med henne så vi åt på MAX så hon fick i sig mat. Visst blir man helt chockad när man får ett sånt telefonsamtal .

Jag är trött. Ska jag vara riktigt ärlig så kommer jag inte ihåg när jag var pigg o mådde bra senast. Denna sommaren o denna biten av hösten har tagit stryk på mig, jag mår dåligt. Jag sover inte, har ont i magen, blöder näseblod(som jag inte gjort på 10 år) o jag är helt slut i kroppen o orkar inte röra mig en meter knappt.

Men jag måste jobba.
Fan ta Andreas, allt detta är hans fel. Hade han inte tagit alla mina pengar så hade jag inte behövt jobba så här mkt. Men nu gjorde han det och jag lovar att de ska han dyrt få ångra!
Fan ta alla jävla läkare här i Sverige som felbehandlade min mamma under 20 års tid. Hur lätt tror ni det är att se sin mamma lida varje dag för de felet som de läkarna gjorde? Tack för de era jävla idioter, min mamma kommer aldrig bli densamma. Jag kommer alltid få jobba åt henne för hon kommer aldrig mer kunna jobba 100%. Men att jävla pissförsäkringskassan inte fattar de gör att min mamma blir ännu dåligare.

Ne nu ska jag ta o fortsätta med mitt jobbande, magen skriker, den har ont , huvudet har ont o ja, hela jag har ont. Jag orkar snart inte mer :(

// Fia - en bra grej idag, ska kolla på en bil!

Onsdag.

o jag är trött. Är lite halvsliten o dåsig, tror jag har feber? De vill jag inte ha, har inte varit sjuk på ett halvår minst, om man bortser från öroninflammationen jag hade i Juni.

Slutar snart, jobbat sen 7 imorses o sen ska jag hem o göra lite grejer. Hade tänkt o baka en kladdkaka, göra cheddardip så ska jag äta nachos o cheddardip o guacamole till middag  o så kladdkaka till efterrätt o så kolla på "Playa del sol" som jag har lånat av Bittas Robban. Riktig toppenkväll, behöver bara slappna av, 'är så trött i kroppen.

Internet funkar inte än :/ så jag kommer inte kunna få se de senaste 90210, GG, Greek eller OTHavsnitten på länge :'( Därför får jag nöja mig med "playa del sol" och "Sex and the city" säsong 1 :D D


Ihelgen blir de bilkikande, har hittat flera bra alternativ som Kalle idag ringer på. Det är 2003-2005 allihopa ;) o så inte mer än 6000 mil. HELT OKEJ ;)

Ne nu ska jag greja innan Svea kommer. Ha en bra onsdag!

// FIA - fortfarande sleten

Måndag

Idag blir de jobb, 13-19,30, sitter här på tappen eftersom vi inte fått nåt internet än :( o de kommer inget internet än på ett tag. suck :(

Helgen va bra. Lördagen bestod av flytt, fest o bilfärd. En hel del drinkar blev de e i lördags o fy fan va man mådde illa igår. Så jag o Johanna tillbringade fm o middagen med matlaging, guitar hero o jag plcokade på mitt rum, mådde illa :/ sen kom Emma o Jenny o vi kikade på film o käkade pizza o äpplepaj ;)

Veckans jobb:
Mån: 13-19,30
Tis: 9,45-16
Ons: 7,30-15
Tors: 7,30-15
Fre: 12-19,30
Lör: 11-16
Sön: 10,45-15

Ja jag som ville va ledig lite ;) men nu ska jag hem o ropa in Maja så kan vi mysa lite o kanske sova innan jag drar till jobbet om typ 1 timme o en kvart ;)

// Fia - sleten

I FLYTTARTAGEN..

Nu är dagen jag väntat på här, nu behöver jag inte dela en "liten" fyra på 120 kvm med mina föräldrar längre, som jag gjort de senaste 2 månaderna drygt. Idag flyttar vi ner till huset, min pappas barndomshem, huset som min farfar byggde för många år sedan, de ska bli vårat hem nu.

Jag skulle egentligen bo kvar i lilla 4an här uppe själv men det är ju ingen idé o ha en stor lägenhet själv, dessutom bor jag ganska avskilt från mamma o pappa, nere i källarn men de spelar ingen roll för jag tycker mitt rum är mysigt o det är ju huvudsaken.

Så jag gick upp för en halvtimme sen för jag hörde pappas telefon, då va både han o mamma redan vakna, så nu sitter jag här, trött o sliten o ska väl börja hjälpa till alldeles strax, men jag är så trött!! Inatt ska jag sova i min dubbelsäng, de har jag inte gjort på ett bra tag, jag älskar min säng o de ska bli så underbart o byta ut den lilla 90cm sängen som jag sover i nu mot min underbara 180 :D

Ne nu måste jag ner o greja. Vet inte när jag får internet igen , men går väl in på tappen o uppdaterar. Annars finns jag på telefonen, ni som har numret ni kan väl ringa eller komma o hjälpa till ;)

// Fia - imorgon bli de nog både Göteborg och Skåne för o kika på lite bilar :D

Fredag.

o jag jobbar som vanligt. Dock bara 10-15 på tappen idag, mamma behöver greja lite i huset för vi flyttar imorgon o de e bättre att hon grejar så jobar jag åt henne + att då får man lite pengar :)
Sen ska vi åka till Mariestad o köpa en träningsmaskin, kan lägga ut en bild på den när vi fått hem den ;) O sen så kommer Johanna hit o vi ska bära lite saker o sen blir de film, mat o drinkar! MYSFREDAG!

I onsdags så jobbade jag 10,30-19,30, ganska seg dag men de gick helt okej ;)

Igår så jobbade jag 13-19,30 sen hälsade jag o Bitta på Johanna på Prisma, o sen så åkte jag hem o slappade, käkade mat från max, mums ;) Kollade på nya serien på 5an "Fringe", ganska bra, jävligt knepig men den kommer jag följa :D

Sen så hade MIN BIL KOMMIT TILLBAKA! TACK SAMUEL! Nu så är min bil klar och Peter o Sara(min kusin o hans sambo) ska nu ta bilen idag så mohahha, jag e mkt rikare på måndag, men de blir en ny bil då, ska bli skönt o få sig en egen bil igen, älskar o köra brorsans bil o mammas o pappas Lincoln men jag vill ha mig en egen ;)

Imorgon blir de fest hos Malin o utgång, ALLTID TREVLIGT!

Ne nu ska jag ner till Perssons o hämta mina saker från Halens innan jag börjar!

Emma, jag saknar dig, hoppas ni mår bra, mår du dåligt mår jag dåligt :(

// Fia - 2 par nya skor ;)

RSS 2.0