Tisdag.

Sitter på jobbet,stänger om ca 1 timme. SKÖNT. Mina fötter har ont efter 8 timmars jobb. Började 11 idag. Va hos Anna Karin och klippte och färgade håret på morgonen, dock blev inte färgen som jag ville ha de men :S

I söndags fick jag lite kvällsbesök o vi spelade GH, o jag förlorade :(

Igår så soooov jag till 11, sen jobbade jag några timmar i stan o sen hem och började städa hemma. Dammsög och moppade golvet och kände mig allmänt duktig. Dock tyckte Tyson att han skulle jävlas lite med mig så han pissade i sängen, 2 gånger, en gång på ena täcket och en gång på de andra så nu tvättar jag täcken för fullt och fick sova med de gigantiska dubbeltäcket inatt :P

Ikväll ska jag in o hämta Johanna i stan. Vi ska ha GHkväll och äta lite god mat :) de får bli kyckling i cremefraiche med basilika, pommes och lite grönsaker, MUMMA!

Ne nu ska jag göra sista rycket o äta klart min korv..

// Fia - GHnight!

Söndag.

Va ett tag sen man uppdaterade. Men denna veckan har bara inneburit en himla massa jobb. 47 timmar för o vara exakt :P

Står just nu i köket o kika ut över Timmersdala o steker mig couscous med kyckling o grönsaker, MUMMA! Ikväll kommer mamma,pappa och brorsan hit o vi ska ha "våffelkväll" idag istället. Våffeldagen va ju i onsdags egentligen.

Tisdagen jobbade jag heldag på tappen, ons och tors 13-19,30 på Albrekts o fredag heldag på tappen och igår jobbade jag 8,30-11,30 på Tappen och sen 12-16 i stan. Idag har de vart hela dagen på tappen fast Hanna ville att jag skulle jobba åt henne i stan men man kan ju inte dela på sig :(

Igår kväll fick jag ett samtal från Malins mamma Inger som berättade att Malin låg på KSS för gallan och jag blev orolig så jag åkte in vid halv nio igår o kollade hur de var med henne. Hon mådde sådär, ringde henne för en stund sen o då hade hon jätteont igen. Blir nog o åka in en sväng ikväll också e tanken men hon hade folk nu så får se. Barnet mådde bra iaf och de va himla skönt o höra! KRYA PÅ DIG HONEY <3

Veckan som kommer består av jobb : mån,tis,ons,fred,lör och sön. E ledig på torsdag iaf, de e ju en början :D

Ne de blev en kort uppdatering, uppdaterar imorgon, jobbar kort dag i stan, SKÖNT. De behövs efter denna veckan. Nu ska jag och Tyson sätta oss o mysa i soffan och äta lite mat och kika om de e nåt bra på tv :)

// Fia - Mitt blivande gudbarn mår bra iaf , men Fia vill att Malin ska komma hem och må bra också!


Måndag.

Min enda lediga dag denna veckan. Jobbar nog 11 dagar i sträck sen. Skönt o vara ledig en måndag, oftast den tråkigaste dagen på jobbet i vanliga fall ;)

I fredags va jag och Malin o åt romantiskmiddag på Thaihouse, asgott som vanligt men slutade med att jag satt o spydde i min ensamhet när jag kom hem, åt för mkt o de pallade inte magen av tydligen :S

I lördags så va jag o jobbade en sväng sen åkte jag hem o hämtade lite saker som skulle med. Hjälpte mamma att få ihop en massa kompostgaller som Tyson kan springa i hemma hos dom, skitstort blev de.

Sen bar de av till Ica O Polly och garpahagen. Där jag och Ica körde 4hjuling, SJUKT KUL. Smutsig blev man men vfan va kul. Tänkte jag skulle dit nåndag nästa vecka o åka igen ;) Sen blev de lite mat och vi bytte om och sminkade oss,

Sen åkte vi taxi resp.Emma bil in till stan. Till Johannas lägenhet. Fyy fan vilken lägenhet, e så sjukt avis, verkligen skitmysig. Men jag trivs väldigt bra på mina 110 kvm ;) Där svepte man några cider o snackade med lite folk, sjöng lite o kvällen va skitlyckad. Åkte taxi hem vid kvart i 3 o sen bums ner i soffan hos Ica o Polly där man sov.

Upp på morgonen med en jävla huvudvärk, men tog 2 panodil sen mådde man kanon. åkte o jobbade o sen hem till mamma o pappa i raketfart för o sen ha min första och egna TW demo. De gick jättebra, sålde så att jag klarade min bonusstege och får en massa extra grejer till mig själv, duktiga mig :D Sen ska jag ha en demo v.16 o så har jag 2 st till som vill ha, men när får vi se. Måste få ihop det med jobbet också.

Nej nu ska jag plocka undan disken, slänga in tvätt i tvättmaskinen, duscha och bara sooooofta hela denna dagen, okej, ska göra mat också då ^^  Bilder från den vilda lördagen finns på min bdb och min fb.

// Fia - när man tro sommardäcksäsongen börjat, då kommer snön... (En vecka till med sovmorgon, underbart)

Borde sova..

grejade o va faktiskt i sängen vid tjugo över tolv men har suttit o grejat med filmer, serier osv onu väntar jag på att bilderna ska dubbelkopieras så inga utesluts. Måste sova egentligen men har sovit på dan o gick upp vid halv 11 så får skylla mig själv. Mådde inte så bra imorses, yr och mådde illa. Mamma har vart här hela dagen o vi har grejat som fan här hemma så nu e de asfint :D

Sju dagar, snart åtta dagar utan socker. Inget godis, ingen glass, inga chips o inga kakor. De e befriande men antaligen därför jag mådde dåligt imorses också. Har haft konstant huvudvärk så de e väl sådär bra men de känns bra. Blir o kanske äta lite godis på lördag, iaf smaka på tårtan som Johanna ska bjuda på :)

Imorgon(eller idag) ska jag greja lite hemma, sen ska jag jobba åt min mamma som ska på Sven-Ingvars o sen ska jag åka in till stan o träffa Johanna o vi ska ut o äta, hon ska bjuda mig, de va min 20årspresent som jag inte fått förrän nu ;) Men de ska bli trevligt.

nej usch nu måste jag sova, bloggar mer i helgen, sen börjar mitt hektiska schema, no rest bara jobb!

// Fia - Thaihouse :D

Tisdag.

Sitter här, har kikat på "Samantha who" nu de senaste dagarna men fan va bra de e :) Dock har de inte kommit mer än 9 avsnitt på säsong 2 och de såg jag precis. Den serien rekommenderas verkligen :)

Har jobbat några timmar idag och fått mitt schema tom 18 Maj. Sen är det några veckors "semester" innan de blir dubbeljobb igen. Vet dock inte hur jag ska göra. Vill inte lämna Tyson på olika ställen hela tiden. Dock har Maggan lovat att ta hand om honom när jag jobbar i stan och mamma på tappen. Meningen är att Ty ska klara att vara själv när jag bara jobbar 3 timmar i stan snart så underlättar de för alla. Och de går faktiskt bra för honom o va själv. Idag va han det en timme och han hade inte gjort nåt utan lekte med sin flodhäst. Duktig han e va?

Åå e så kluven med allt som heter jobb. Vet inte hur jag vill göra. De närmaste består av jobb nästan 7 dagar i veckan. (Minst 5 dagar i veckan) o de känns sådär. Jag vet inte ens om jag vill jobba kvar i stan. Visst det är väl kul ibland men jag älskar o jobba på tappen där jag får ansvara för saker och så. Har mkt mer frihet där och jag får bestämma o ha mig och det är något jag tycker e roligt. Dessutom är inte att sälja o pracka på folk saker min grej liksom. Men jag får väl stå ut för de blir jobb i stan från v30 o framåt. Är ledig från stan from v.21-29 alltså, Så mina föräldrar kan ta sig långsemester och jag kan jobba 7 dagar i veckan på tappen så kan dom ha med sig Tyson till husvagnen.

Ne jag vet inte, jag e lite depp med detta om jobbet osv. Vet inte om jag trivs eller nåt i stan längre, eller så jämnför jag bara med tappen där jag verkligen vill jobba. Vet inte. Kluven och förvirrad e jag iaf. Suck. Nu när de äntligen finns jobb att jobba på så vill jag inte, vill inte lämna min Ty.

Idag är de även ETT år sedan Marcus dog. Det hela känns så overkligt. Kommer ihåg de som det var igår och det är jobbigt att tänka på de. En sån ung kille som aldrig fick leva sitt liv utan var tvungen o lämna denna jord. Livet är orättvist. R.I.P Marcus 1989-2007 (F)

Nee nu ska jag nog ta och sova eller nåt, Suttit o glott för länge på datorn idag. Imorgon blir de storstädning, tupperwareleverans och stan för o köpa inflyttningspresent till Johanna. Vad vill du ha?? ;) Sen blir de GHkväll med lite folk, trevligt!

// Fia - Ohh I've been travelin on this road too long. Just trying to find my way back home. The old me is dead and gone, dead and gone

Utmanad!


Vad heter din hund?

Tyson (Kennelnamn - Baby Boo)

Varför valde du just det namnet och vilka andra namn funderade du på?
Vet inte. Va i valet mellan Tyson, Elvis eller Diesel men när jag såg honom så blev han en Tyson, de föll så naturligt.

När är din hund född?
19 November 2008.

Vilken ras är den och vilken färg har den?
Korthårig chihuahua och han är vit/cremé färgad.

Vad väger din hund?
Drygt 1,4 kg.

Vart köpte du hunden och vad kostade den?
I Emmaboda och han kostade pengar :P

Varför valde du just den rasen?
Jag har alltid gillat små hundar då jag tycker att dom är mer sällskapliga och lättare att ha med sig, dessutom är dom supercharmiga. O när jag såg bilden på Tyson va jag helt såld!

Har du deltagit i några tävlingar med hunden?
Nej han är ju valp än.

Är hunden rädd för något?
Nja, han tycker inte om cyklar eller barnvagnar(är nog hjulen) och han är lite rädd för barn.

Vill du ha fler hundar av samma ras?
Ja de vore jättekul. De får bli en till när jag har tid :) Skulle gärna vilja ha en mops också.
Kan hunden några konster och lydnad?
Han kan inte så mkt än men: sitt, puss, nej(som han alltid trotsar), dansa(ibland), stanna. Mer kommer ;)

Jag utmanar följande:

Alla med en hund :)


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Igår grillade vi vid bordet, orkade inte grilla ute. De va nice. Sen såg jag, Ica o Polly på "Australia". Den filmen va bra, kändes inte som 2 1/2 timme, riktigt bra :) Sen kikade jag på "The cutting edge 2".

Sov till elva imorses, kommer inte ihåg när jag sov så länge sist. Okej, de blev halv 12 förra helgen men innan dess har jag inte sovit så länge på huuuuur länge som helst. Men sjukt skönt o va ledig hela helgen. Va ute på en lång promenad med Tyson o sen kikade jag på "Samantha who" o sen åkte jag och mamma till Töreboda. Så städade vi o så åkte vi hem, så hann bara göra lite mannagrynsgröts o sen började Beck.

La min första order på Tupperware idag, de gick bra. Blir lite kul saker som kommer hem till mig på onsdag :D Ska ha en demo nästa söndag och sen 2 veckor efter de :D Hoppas också jag får ultra plusen, de vore nice, riktigt nice. Den är scweindyr :P

Dag 4 utan socker och de går an faktiskt. Sjukt sugen på päron/hallon sköldar o sura röda/gula döskallar men de går faktiskt. Ville egentligen fika hos mormor o morfar förut men jag tog ett äpple. Stolt över mig själv ;)

Nej nu ska jag nog kanske ta och sova. Ledig imorgon dock :D sköööönt. Ska dock greja o ha mig här hemma. Kanske baka lite så jag har nåt o göra, Ska även lämna Tyson ensam en stund så jag hinner ut o gå en stund :)

// Fia - I Hate This Part Right Here


Lediga lördag.

Haha kom på att jag va inte alls ledig helgen den 6-7 december, kom på att jag bytte telefon då så jag hade inte lagt in att jag jobbade då ;) Tror faktiskt jag jobbat minst en dag i helgen sen i slutet av November. Så denna helgen är värsta gooo. Ledig idag och ledig imorgon :D

Sitter just nu och slappar(SKÖNT). Ska strax slänga på "Twilight" och kika på den,ska nog ner o panta först o handla lite för ikväll. Ska grilla ikväll :) Jag, Ica, Polly, Emma, Arvid o kanske Jens. O Jenny hoppas jag också. Kan bli trevligt. Sen blir de film och slappning.

Har grejat lite på förmiddagen. Hållt på med mina Tupperwarepapper och så, ska in med första beställningen imorgon så varorna kommer på onsdag, Trevligt. Har dessutom arbetat mig till 3 bonusgrejer, aldrig fel ;) Inte för jag vet om jag har någon användning av dom själv men de går ju alltid o visa. Har dessutom köpt riskokaren och 2 st muffinsformar till mig själv som kan va bra ha som vis.ex och att ha hemma såklart. Ska investera i Mini Quick Chefen också samt micro plus kannan och den runda silikonformen, riktigt bra och användbara saker. :)

Dag 3 utan socker och cola. Har ätit mina smoothies till frukost. Käkat frukt och ätit lite mat. Huvudvärken är jobbig men de går, bara 27 dagar kvar innan jag får unna mig nåt. Tror inte jag klarar de, har redan sockersug så jag dööööör...

Juste Thailand. Va meningen att vi skulle åka typ oktober/november detta året. Blir dock framflyttat till januari 2010. Pappa har ju däcksäsong i okt/nov så då kan han inte åka. Så igår kikade vi omkring på boende och så, vi ska hyra ett hus privat av någon istället för att bo på hotell. Blir både billigare och är bättre då man har lite mer privat. Så än så länge e vi 5 personer som ska åka men ska se om någon vill åka med mig och hålla mig sällskap med alla gamlingar. Tycker mamma ska tjata med sig sin andra syster och hennes gubbe o så min kusin Julia så kan jag umgås med sötnosen Julia hela tiden :)

Nej nu ska jag nog ta tag i livet lite innan dom andra kommer. Ska ju som sagt panta, de behövs veeeeerkligen! O kanske tom hinner med att städa ur bilen(det är ju nån i verkstaden så jag har ju lite sällskap iaf).

// Fia - LEDIGA LÖRDAG!

Torsdag.

Sitter här o dricker en smoothie. Minskar matsäcken så de blir inte så mkt med mat nu de närmaste. Har blivit en bit vattenmelon till frukost, korvstroganoff och makaroner till middag och ett glas smoothie med jordgubb och banan till kvällsmat. Vet att det inte är bra att försöka svälta sig men smoothiesen är verkligen näringsrika och förbannat goda och detta ska jag bara göra i någon månad innan min magsäck inte orkar så mkt. Visst har jag ont i huvudet idag eftersom kroppen skriker efter socker och den får inget. Så de blir en jävla massa tuggummi istället, sugarfree såklart :P

Har kikat på NCIS på fm och vart ute med Plutten på en långpromenad (för honom iaf) och sen så har jag faktiskt hälsat på min brors lägenhet ;) De tog bara 1 1/2 månad. Fin? Oja, men i mina ögon absolut inte värd dom pengarna. Jag bor mkt mkt bättre här för halva hans hyra och dessutom har jag de dubbla. Men visst, läget är heeeeelt kanon. Sen har jag vart med Maria på en demo i Ulverket. Handlade gjorde dom och jag norpade åt mig en massa knep som jag ska ha på min visning nästa söndag :)

Kom hem för en stund sen, har hängt upp lite tvätt och grejer. Nu ska jag kopppla in datorn till projjen och kika på "NCIS", underbara serie. Ska se om de har kommit några nya GG, OTH och 90210 avsnitt också. Blir dock sängen tidigt idag, börjar kl 10 imorgon. Blir tuff dag, 10-19,30 o så är regionchefen på besök. Allt ska vara perfekt, orka? Neee men man måste ju ;)

Ovanligt med långa inlägg då. Är leeeedig HELA HELGEN. Va faktiskt första helgen i December jag va ledig en hel helg sist, grattis till mig ;) Ska skriva om en massa bra låtar på lördag tänkte jag, finns en massa bra som jag lyssnar på nu :)


// Fia - I dreamed I was missing  . You were so scared  . But no one would listen . Cause no one else cared


(De sista jag handlade igår var en 18månaders kalender från Twilight såklart ;) )

Klar.

Tog väl i timmar ca 10 timmar totalt att läsa "Så länge vi båda andas" och nu är den klar och jag känner tomhet. Detta är ju sista boken som de verkar ;( om nu inte hon (Stephenie Myers) tänker skriva klart den femte boken "Midnight sun" men de verkar inte hända så :( Fjärde boken va bra, heeeelt underbar. Alla bitar föll på plats och denna underbara kärlekshistoria är nu slut.

Tänkte börja morgondagen(eller dagen, hur man nu ska tolka de) med att helt seriöst gå in för o gå ner i vikt. Nu blir de socker och colaförbud i 1 månad. Dock va de 2 veckor sen jag slutade med colan, Så nu ska allt socker bort. Godis, kakor, ja allt som innehåller socker typ bort. Dock får jag tugga tuggummi, utan de överlever jag inte. Men inga chips, inget. De får bli frukt och smoothies om jag är sugen på nåt,. Tror ni de blir svårt? OJA om de blir. Men jag måste ta tag i vikten nu, skärpning Fia. Blir o börja träna på mamma o pappas crosstrainer igen, den va sjukt jobbig men man fick snabbt upp pulsen och förbränningen. Tyvärr kan man ju inte ta långa raska promenader med Ty än för han e så liten men de kommer väl snart :D

Imorgon inleder jag även en shoppingfri månad. Får inte köpa nåt till mig förutom mat, bensin och hundmatSå de blir att man nu inte kan bjuda andra på mat, köpa snabbmat från typ donken osv, inga kläder eller andra saker som man lätt kan ta o klicka hem på nätet ;) Se hur länge de går, kliar redan i fingrarna men mkt räkningar nästa månad och jag ska ju till Thailand för fan o de lär ju behövas spara en del pengar till ;)

Idag har jag bara läst, samma igår, mamma va förbi en sväng o vi grejade lite här i lägenheten. Va även hos Emma idag. Hon, jag och Jenny va uppe med Ty o Sammie på kinnekulle. I SNÖN, skitmkt snö där uppe o de va ju en trevlig liten utflykt de blev, blöta sockar och en iskall Ty som bara ville hem o in i värmen.

Jo lämnar Tyson lite lätt nu och de går bra faktiskt. Han gnäller såklart men han slutar efter ett tag o såklart e han glad när man kommer tillbaka men de e ju alltid kul med sällskap ;) Nu ligger han tex på min sovkudde 1 dm ifrån mig och väntar på att jag ska lägga datorn på nattduksbordet så vi kan sova. Min lille prins. Fick förresten båda selarna idag, den gula är bra, den är i XS men den känns lite trång, klippa klippa o trixa får de nog bli med den. Den svarta i S är förstor, förhoppningsvis så växer han lite till så han kan ha på sig den om någon månad för den svarta va riktigt fin på min lilla cremefärgade bebis. <3 My life would suck without you - även om du går matte på nerverna ibland ^^

Nej men nu måste jag sova. Näthandlade de sista nu på ett tag, känns bra. Oj vilket lång inlägg de blev, kommer ett imorgon också ;)

// Fia - "alla hotell har ett djur som sprutar" - Skönaste kommentaren ever!!!


Mattes underbaring!

JAAAAAAAAAAAAAA!

Jag är nog hur lycklig som helst just idag.



Igår fick jag ett bekräftelsemail från CDON.com. Så idag verkar de som att "SÅ LÄNGE VI BÅDA ANDAS" ska landa ner i min brevlåda. Fattar ni hur glad jag är? Den släpps ju inte förrän på torsdag i bokhandlar osv men är man grym så beställer man på nätet. Kommer den inte idag så kommer den imorgon o jag är lika lycklig för de. Dock har jag bara hunnit plöja igenom halva 2an men de blir väl att läsa 4an o sen fortsätta med 2an o sen 3an o så 4an igen.

Igår så städade jag som sagt, va ute med Tyson o busade i trädgården ihop med Maja, sen bakade vi bullar o muffins. Muffinsen gjorde jag i Tupperwares silikonmuffinsformar. Dom va hur grymma som helst. Ska lätt investera i 2 st såna :) Sen kom Emma o Jenny och vi kikade på en film o snackade lite.

Idag blir de jobb i stan. Skönt att jobba lite, är lite tunnt med jobb denna veckan. Bara tisdag och fredag. Dock så slutar Svea kanske redan nästa vecka så då börjar jag på tappen. UNDERBART! Ska börja stämpla så jag får lite extra kosing ;)

Nej nu ska jag duscha, göra mig en smoothie och gå ner till mamma o se va hon gör innan jobbet hägrar :)

// Fia - Så länge vi båda andas.....

Måndag.

Har städat sen 10 imorses, eller halv 11 då ;) Blev klar för en halvtimme sen ungefär. Har dammsugit, dammat, moppat, plocka ur diskmaskinen, vikt underkläder och rensat bland räkningar så nu jääävlar e de fint här inne. Har även vart ute med prinsen, han går så bra i koppel nu, o kissar o grejar när man går med honom. Vann 2 st selar på tradera, Puppiaharness en svart i S och en gul i XS . Är S för stor så är det ingen fara och är XS för liten så blir de att klippa o trixa lite så den passar!

Gjorde mig en smoothie till frukost, det är faktiskt riktigt gott, ska bara ta o köpa naturell youghurt istället för  vanilj youghurt. Tänkte göra mig en till kvällsmat också, med banan och hallon tänkte jag :) Ska börja göra mig smoothies till frukost, jag gillar ju ändåså inte mackor på morgonen.

Städade aldrig igår, plockade snabb bort flaskor o grejer, kikade på "Twilight" istället :D va på skitdåligt humör igår kväll så då blev "Twilight" min räddning. Har fått ner filmen i SUPERBRA kvalle alltså nu tänkte jag kika klart slutet på den, gjorde inte de igår för jag blev så trött ;)

Nej men nu blir de o kika klart på "Twilight" o sen ska jag läsa. Är jag icke kontaktbar de närmaste dagarna så beror de på att jag fått "Så länge vi båda andas" och antagligen sitter o sträckläser den elller någon av de andra böckerna ;)

// Fia - På bättre humör idag men är fortfarande halvgrinig.


(En valpbild på Tyson, här var han bara 9 veckor och sov hela tiden)

Söndag.

Sitter nere hos mamma och pappa o kikar på Beck, har precis duschat Tyson med schampoo för första gången, han gillade de väl sådär mkt men de gick ;)

Idag har jag jobbat sen åkte jag direkt hit till mina föräldrar, drar mig för att gå hem, ser ut som FAAAAAAN hemma och det är så jävla tråkigt o städa :(  Sov till halv 12 idag, la mig sent så de va bara upp o käka o sen åka till jobbet.

I fredags så kikade jag och Sara på Sawfilmerna, när jag slutade så kikade vi på 2an men hann inte se klart på den förrän Julia messade så de va bara o åka in till Skövde o hämta henne o hennes kompisar o så till Mstad först o sen Tboda o sen hem igen. Kikade klart på Saw 2 och sen började vi kika på Saw 3 o jag somnade efter en stund o sen vid halv 4 så vaknar jag på soffan o vi låg o sov allihopa så de blev in o lägga sig o upp o jobba på lördagen..

Jobbade på lördagen i stan o sen hem o Sara hade fixat mat o vi kollade på Saw 4 och Saw 5 och samtidigt så tvättade jag och småstädade för de skulle komma lite folk på kvällen. Emma kom med en full bil och jag började slinga hennes hår o sen började de droppa in folk. Till slut va vi: 15 personer o de blev lite grupperingar :P sen blev alla trötta o jag åkte o hämtade min faster o körde henne till stan. Kom hem vid halv 3 kanske och messade lite o fick ett grovt mms ;)

Nej nu ska jag kika på Beck, sen ska jag och Tyson hem till kaoset. Ska aldrig mer ha fest, de e ju bara jag som får städa efteråt och de e fan inte kul o städa efter 15 personer som svinat i min lägenhet. :( De får räcka med folk på ett tag, så kul tycker jag inte de e o städa :P

// Fia - Vill åka Thailand nu!



( På torsdag kommer den :D Spendera hela dagen i soffan o läsa? JA! )

Fredag.

Ska ner om 2 o 1/2 timme o jobba lite. Bara till halv sju. Sen kommer "lillasyster" hit och vi ska ha Sawkväll, kika på alla Sawfilmer hade vi tänkt oss, jag har ju sett alla så hon ska börja kolla medans jag jobbar ;)

Igår hade jag mitt första Tupperware party, fast Maria höll i de hela, mkt lättare för mig eftersom jag aldrig vart med på en demostration så hon snackade och jag lyssnade och snappade upp massa bra grejer som jag ska sno av henne ;)

Idag har jag vart i Mariestad hos Malin. Vi va o kikade på en lägenhet på Mariagatan(?) och den va skitmysig. Hade jag inte vart så underbart nöjd med mitt boende så hade jag lätt norpat åt mig den, fast måste ha jobb i Mariestad om man ska bo där kanske ;) Sen va vi hemma hos Kajsa o Daniel och Tyson skulle hälsa på Chappe. Dock är Chappe en stooooor rottweiler så han va mest livrädd men vi får testa mer gånger :)

Nej nu ska jag ta o läsa dagens Aftonblad med bilaga o bara slappa i soffan. Kanske borde läsa klart "om jag kunde drömma", fy på mig, på onsdag får jag den fjärde boken och jag bara slappar o inte läser nåt :P Fy Fia!

// Fia - lässssserrr o Sawkväll!

Torsdag.

Uppdaterade igår med de hängde sig o ingenting sparades så då hade jag inte motivationen o börja om från början :P

I måndags va Ewe och Kitty här en sväng på förmiddagen, fy fan va dom busade dom små liven. Sen kom Emma, Arvid o Marcus o vi hade filmkväll, vi spelade GH också såklart. Klarade 99%på expert, de e fan inte illa pinkat! Tyvärr blev Emma magsjuk så de va väl ingen som fick så mkt sömn den natten, stackars gumman.

I tisdags jobbade jag några timmar, sen hem o städa lite. Va meningen att man skulle få besök men ingen kom o lika skönt va de för jag va trött och sliten. Så jag läste, kollade bloggar o kolla på tv hela kvällen istället :) Skön kväll.

Igår så blev de jobb på tappen mellan 9-16 då Svea inte kunde jobba för hon hade en arbetsinterjuv o grejer. Sen så va jag, mamma o Tyson på en långpromenad, ner till affärn o tillbaka. De e väl inte så långt men för min lille prins e de långt som inte e van vid kylan o att gå så långa sträckor men de gick jättebra :) Sen va jag o Tyson hemma o myste lite, kollade på tv och läste :)

Just nu sitter jag här, ska börja städa lite, har precis torkat ur ugnen o nu blir de att dammsuga och moppa golvet för ikväll blir det den första Tupperwaredemostrationen. De ska bli kul o få lite extra pengar dessutom så får jag åka omkring lite också :)

Imorgon blir de SAWkväll här hemma. Jobbar mellan 15-18,30 nere på tappen o sen kommer Sara hit så ska vi kika på  SAW, Någon som vill joina oss?? :)

Jo Svea har ev fått nytt jobb så de innebär att jag får ta hennes 2 heldagar i veckan. Fy fan va skönt. Inte för jag vill att Svea ska sluta, hon e som min extramamma o de kommer bli extremt tomt utan henne på tappen, hon e liksom så himla underbar den människan. Men då blir det både jobb i stan och på tappen. Hur detta ska lösas med hundvakt osv återstår väl och ser, ska se om Maggan kan ta honom om de verkligen kniper, annars löser jag och mamma de ganska bra själva förhoppningsvis! Får kanske blinka med ögonen åt Malin, Ica, Emma och Johanna nångång om de verkligen skiter sig totalt ;)

Kollade på semestersvenskar igår o fan jag ska med mina föräldrar till Thailand i höst. De finns inget annat alternativ. Jag ska spara som fan nu, har ju ändåså ingen semester i sommar då de blir o kombinera både tappen och Albrekts under hela sommaren så då jäävlar kommer jag tjäna pengar så jag kan åka. Den som kan vara hundvakt i 2 veckor åt Tyson lär få en bra peng de lovar jag ;) Någon frivillig??

Nej men nu måste jag verkligen sätta igång med städandet. Tyson står o slickar på tapeten nu så jag får väl slita honom därifrån, han e lite speciell min lilla underbaring!

// Fia - 2 jobb + 1 extra jobb snart då. Pengar? Oja. Thailand i höst? Oja!

(En bild från när mina päron va i Thailand förra året)

Måndag,

sitter i soffan o slöar. Har precis pratat med Agria och fixat med försäkringen, värsta krångligt men nu e de betalt och han e fullförsäkrad ;) Tyson alltså. Har vart vaken sen 8 imorses fast vi låg kvar o drog oss i sängen till 9, riktigt skönt. Har gjort tacopiroger och 2 sockerkakor nu på förmiddagen och har precis ätit lite lunch. Ewe är på väg med Kitty så jag ska strax gå ner med Bajson o vi ska ha en liten hunddejt.

Igår så va jag hos min underbara Emma som kommit hem efter 4 hela dagar i Rom. Saknat henne massa!! O så va Agnis o hälsade på också, snackade lite skit, tråkigt att hon ska flytta ända till Stenugnsund i sommar, då kommer man aldrig se henne :( Men de va trevligt att hon kom förbi iaf. O så kom Sara in en sväng på jobbet igår också, trevligt. Måste träffas snart gumman!!

Ikväll blir de filmkväll med några trevliga människor o Emma ska nog sova över! Så nu ska jag ta och byta om o smsa lite innan Ewe kommer, ser ut som andra världskriget nu när man bakat o grejer ;)

// Fia - nu jävlar smsas de ;)

RSS 2.0