Fredag.

Matfestivalen ikväll. Ångest, ska man dit eller ska man de inte? E lite kluven. JObbar ju imon 11-16 o jag vill kunna köra in på morgonen ;)

I tisdags så jobbade jag på tappen o sen så kom Ica o Polly o hjälpte mig att måla mitt rum nere i huset, blev riktigt bra. 2 ljusbeiga väggar o så ska de bli en mörkbrun som jag ska måla i helgen.

I onsdags så va de Ikea med Bitta, Robban  o Johanna. Mysigt. Lämnade in min telefon hos 3, får se när man får tillbaka den, Aldrig? Haha, man vet ju aldrig. Handlade lite småskit till mitt rum, lampor, nattduksbord,blomma o så lite annat bös. Bitta o Robban handlade en helt ny lägenhet för 18000, blev mkt saker, o mkt bärande ;) Hjälpte dom att sätta ihop de o va väl hemma vid 12 eller nåt :P

Igår jobbade jag i stan, Emma mötte mig på jobbet så gick vi o hade födelsedagslunch ihop hon fyllde hela 21 igår , GRATTIS GUMMAN!, o så åkte vi o hämtade färg o köpte en tårta. Jobbade, hade kunder hela tiden o kom inte från jobbet förrän kvart i. 30 min senare va jag i Götene hos Emma o vi käkade tårta, snackade skit, lyssnade på "Jonas Brothers" och massa lipsånger och testa att göra våra påtänka tatueringar, så nu sitter jag här med 2 st fejktatueringar på varje handled o de går knappt bort ;)

Ska byta om nu o så käka en redig frukost, jobbar 12-19,30. Pengar! Sen får vi se hur kvällen artar sig, om de blir fest på husaren eller hur de blir. Lite ångest ;)

// Fia - fredag och jobb!


(jag och Emma med den underbara tårtan! Love it)

Måndag.

Ska strax sova, har idag för första gången på 10 veckor = 70 dagar varit ledig en hel dag. Fy fan va skönt. Har dock hela dagen spenderat i stan. Fast på morgonen va jag hos Anders på min första healing, de gick bra o fy dan va konstigt de kändes.

Sedan fick jag låna brorsans bil o åkte o mötte Emma i stan o vi mötte upp Bitta o Robban o fikade på råhuset, blev vatten o smörgås ;)  Sen åkte vi till mitt jobb o shoppade jag och Emma, blev en hel del kul saker :) Sen så kom Malin o jag och hon släppte av Emma på sandtorget o drog till Skultorp o mötte upp Cecilia. En konsult för cambridge så vi köpte en veckas ren kur av henne för o testa på. Så imon börjar mitt nyta liv. Inget godis, ingen cola, ingen mat, ja inget egentligen,men smal, de hade jag tänkt o bli iaf :) så önska mig lycka till.

Åkte hem o har hållt på nere i huset, mammas o pappas sovrum e nu klart dessutom e gästkammaren klar, bara mitt rum, köket, kontoret mm kvar, o ca 1 månad till inflyttning. Spännande o se va som hinns med, köket kommer ju dock inte bli klart.De vet vi redan.

Ikea på onsdag också med Bitta o Robban. Åker med och håller dom sällskap ;) hehe,,

Ne natti natti på er folk ;)

// Fia - mitt nya liv börjar imorgon!


Usch o fy.

Vilken baksmälla jag har idag. Gårdagen va kul. Var hos Madde o till en början va de lite segt, inte så mkt folk men ju mer man drack o ju mer tiden gick ju roligare blev de , o fy fan va kul jag hade sen. Men som sagt, alla fick nog i sig lite för mkt för fy fan jag va inte ensam om att uppleva ruset om man säger så. Sket i o åka med bussen hem utan drog med Bitta hem o sov. Hon hävdar att hon inte snarkar men de lovar jag er att hon gör ;)

Idag så va vi uppe vid 11 för vi skulle med bussen vid halv 1 . Gick upp till stan o när vi sitter på bussen känner jag hur de växer i munnen på mig så vi kom itill sjukhuset där vi fick gå av för jag klarade inte de mer så kom brorsan o hämtade oss, Bitta skulle hem till sina föräldrar. Så de va bara o åka hem,byta om o jobba så nu sitter jag här o har slutat o ska strax dra till Tibro där de väntar pizza o film med Malin, Marcus, Ica o Polly :)

Ne lägger in bilderna imon eller nåt. Hinner icke nu ;)

// Fia - 'är 7 år stor ålderskillnad? :S

God morgon.

Idag är det fredag och jobb, fast bara några timmar idag, skönt. 13-17 o en kvarts rast tror jag. Men ska bli skönt o inte stänga idag.

Igår så jobbade jag 13-19.15. Emma o Jenny kom o hälsade på och vi grejade så jag va däifrån mkt snabbt. Skönt! Så vi drog till Pim's och käkade en texmexkyckling i nachossås med nachos och guacamole, så underbart gott! Sen hem till huset och kikade på en film, kommer inte ihåg vad den heter men den va rätt bra, tyckte jag iaf ;) Sen drog dom hem och jag gick o la mig, va så pissigt trött efter 5,5 timmars sömn ;)

Ikväll ska jag till Malin, hon e hos Marcus i Tibro så jag ska göra en svängande dit, käka lite och kolla på film och njuta de sista dagarna i colan och goda matens värld. Sen blir de cambridge nästa vecka någon gång om man får tag i någon konsult. Annars får man vänta. De tråkiga med cambridge är att de kostar så jävla mkt. 2000 drygt i månaden nu i början,men som Emma sa, funkar det så är de värt de.

Imorgon blir de jobb 11-18,30 sen in till stan för inflyttningsfest hos Madde, jag och Jenny ska dela på en spritflaska, detta ser vi fram emot, ne men de ska bli kul :) Så hoppas vi på att Tobbe, Emmas flört kommer också så kan man se hur han e, måste ju godkänna honom ^^

Ne nu ska jag städa på mitt rum och käka frukost! Ha en bra fredag! ;)

// Fia - helg


(Detta är Maja, min katt, hon är min största kärlek i livet)


God natt eller god morgon?

Jag ska iaf sova så de får bli god natt, har vart på en jävla resa i natt. Började med att Emma ringde vid lite efter ett så åkte jag och hämtade henne, ALfred och Arvid(?) i Skövde, sen blev de Skara, Lidköping, Götene och nu e jag hemma. Drygt 12 mil blev de men jag blev nåra hundra rikare dessutom så va de kul. Alfred va mkt mkt trevlig, som jag hade föreställt mig fast sötare ;)

Men nu e jag hemma o ska sova, se om fyllot Emma skickar ett mess eller om hon redan sover. Själv ska man upp om ca 6 1/2 timme, Liv? Ne, men så e livet ^^

// God natt från mig ;)

Ny frisyr?

Eller ja de e nog en ny frisyr jag skaffat mig. Ganska lik den jag hade innan men har kortat på sidorna och i  "huvudet" om man säger så ;) På bilden ser jag ut som en gammal kärring men de blir snyggare när man får platta de och piffa upp de lite ;)



Usch så jag ser ut, men de e finare men jag är nyvaken där, gick upp tidigt och nu har jag vilat någon timme och nu ska jag bara klä på mig och sticka till jobbet, vill inte jobba idag, nu börjar de där 55 dagarna ta på mina krafter, jag e så trött. Jag går runt och är trött konstant så jag skulle behöva några dagar ledighet nu, e ledig måndag och onsdag nästa vecka om jag har tur, inte säkert att jag har tyvärr :S

Ne usch nästa vecka hade jag tänkt o ta tag i min soppdiet o verkligen gå inför de, vill inte se ut som jag gör. Jag vill kunna köpa jeans på gina som sitter bra mm. Cambridgemetoden blir de om de inte kostar allt för mkt, jag ska ge mig fan på att jag ska klara de. Dessutom ska jag börja gymma kostar bara 120 kr i månaden här där jag bor och dessutom har dom mkt bra maskiner mm, helt värt pengarna! Well jag önskade att jag kunde gå ner ca 25 kilo. I genomsnitt med Cambridgemetoden så går man ner 19,9 kg på 3 månader. O om jag träna samtidigt så kanske de går fortare. Man får ju hoppas på de ;)

Ne nu måste jag verkligen byta om och greja o ha mig, börjar om 50 min och jag sitter här i tshirt o trosor bara, lata jag!

// Fia - hoppas på mkt stöd under  min diettid :D


Hej och välkommen..

Min 3dje blogg, jag ger de ett försök o hoppas att inte alla negativa personerna som funnits i mitt liv hittar denna och trakkar mig igen, suck, vill skriva om mitt liv utan att folk ska lägga dumma kommentarer.

Mitt namn: Fia
Ålder: 19, 20 i dec.
Bor: I en liten håla tillsammans med mina föräldrar(bor hos dom pga att jag vill, har inte bott hemma på 3 år)
Gör: Jobbar i en smyckesbutik och på en bensinstation
Familj: Mamma, pappa, storebror och 2 katter Maja och Misse. Självklart är mina vänner en del av min familj också!
Jag mår: Just nu sådär, har jobbat varje dag i 9 veckor nu och jag börjar bli ganska trött, bara 1 vecka kvar innan jag är ledig någon dag. Just nu ska jag satsa på jobbet, vänner, gå ner i vikt och träning så jag kan bli lycklig någon gång.
Tycker om:
- Cola ( min stora last i livet )
- Musik ( en värld utan musik är en värld som är tråkig.. )
- Serier ( är verkligen en sucker för bra serier, tex Greek, GG, OTH, Grey´s mfl )
- Mitt underbara körkort ( vad vore jag utan de?? Snart 2 år och bara 2 krascher än sålänge, peppar peppar ta i trä( tar i trä)  )
- Tatueringar ( har 2 själv och skulle kunna göra 1000 till om de gick, men de blir nog 3 till minst )
- Kläder ( vad vore livet utan roliga kläder, men bäst är ändåså mjukisbrallor, finns inget bättre )
Tycker INTE om:
- Expojkvänner ( dom ska man väl inte behöva tycka om? Ne ;) )
- Kompisar som sviker ( ja de finns några som gjort de i min närhet ja )
- Min vikt ( 25kg mindre och jag skulle vara lycklig )
- Ormar ( är något fruktansvärt rädd för dom )
- Snö ( då kan man inte köra som fan med bilen ju :S )
- Jobba på en solig dag ( vem vill inte vara ute i värmen? )


Vänner jag kommer nämna lite om som jag umgås med :
* Emma - Vi har umgått sen ett par år tillbaka, hon är en liten buse som gärna kör sin honda med för stor däck, när hon inte hänger på sommarland med sina flörtar ;)
* Malin - Emma och Malin är kusiner. Med Malin får man alltid ett gott skratt, hon vet hur man kör på hårdflörtning och hur man festar till de som fan ;)
* Bitta - Har känt henne sen jag föddes typ, har gått i samma klass på låg-mellan-högstadiet samt 2 år på gymnasiet.
* Ica - Bodde grannar i 14 år, hon kan verkligen mig ut och in, vi har nog umgåtts för mkt ;)
* Johanna - Gick i samma klass i högstadiet, hon har hjälpt mig mkt med skolan och jag är tacksam för de. Nu så är hon mkt på Hotel Prisma och jobbar, duktiga hon :)

Dessa umgås jag med mest, de finns väl några mer men inte som jag känner så väl som dessa 5. Dom är verkligen allt för mig. Tack för att ni finns tjejer!

Ne men nu ska jag sova, ska upp vid halv 9 o gå till frissan o klippa mig mm. Skriver imon igen, hoppas ni alla hittar hit nu :)

// Fia - Svung.blogg.se. Svung hette jag på lunarstorm för flera år sen, lite annorlunda och unikt, precis som mig ;)
(Emma, jag och Malin)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0