Nyårslöften 2009

hade skrivit ett jätteinlägg med mina nyårslöften som var detta året o mina kommande men så hängde sig datorn. Oväntat? O nej, så får helt enkelt börja om:

Mina nyårslöften detta året var:

* Sluta vara så snäll - de såg vi hur de gick
* Jobba mkt och spara pengar - jobbade mkt, sparade mkt, spenderade mkt
* Gå ner minst 20 kg - Haha de gjorde jag inte.
* Gå ut och gå 1 timme minst 3 dagar i veckan - De gjorde jag ibland, kanske 3/52 veckor ;)
* Minska på cola intaget ;) - De gjorde jag, höll upp i 16 veckor o 2 dagar, jag är stolt!!
* Städa minst 1 ggr i veckan! - Vissa veckor gjorde jag kanske de
* Inte färga håret mer än 4 ggr på hela året - Hm är nog inne på färgning 25 detta året ;)
* Inte röka på 1 år - De borde jag hållt, fy på mig!


Men mina nyårslöften för 2009 blir,(även om jag inte kommer hålla dom):
- Sluta vara så snäll
- Bli lycklig
- Trivas med mig själv
- Skaffa mig ett heltidsjobb
- Åka utomlands
- Gå ner i vikt, helst 20 kg
- Sluta äta så mkt skräpmat
- Minska mer på colaintaget, kanske tom sluta helt?
- Sluta småäta
- Inte röka på 1 år
- Skaffa mig en redig pojkvän som uppfyller alla mina önskningar!


Ja mer nyårslöften behöver man inte, hoppas bara att man kan hålla några av dom. Vissa är ju mer lätta än andra men jag ska försöka!

Jag ser framemot 2009. Eftersom 2008 inte direkt var mitt år så hoppas jag att 2009 blir det istället med massa glädje, kärlek, jobb, pengar mm.

Juste glömde säga va jag fick i julklapp:
Presentkort på Gina, Pengar, Plattång, Väska till datorn/sportbag, Eltandborste, Skor, Väggord, O några mer saker, kommer inte på allt :)

Låg sjuk 23,24,25,26. Mindre kul. Allra sämst var jag på juldagen, typiskt, min enda lediga dag denna veckan o jag va helt död, sov 14 timmar, gick upp o la mig i soffan o där låg jag resten av dagen innan jag gick o la mig. Men nu börjar jag bli bättre, hostar en hel del på nätterna men febern e borta, SKÖNT!. Så igår så bastade jag o Malin o i fredags så va jag, Emma o Malin hos Ica o Polly så det har varit en lugn jul.

På nyår finns de inget planerat, ska vara hos Ica o Polly o vara nykter, är inte på humör för o dricka alls, så ska vara hemma hos dom, jobbar till halv 6 först :(

Ne men nu måste jag kanske jobba lite, seg som vanligt när de e söndag förmiddag, vill helst ligga o sova men som sagt, vissa måste ju jobba på helger också :( o jag råkar vara vissa!

// Fia - undra vad som händer ikväll?


Lördag o födelsedagskalas

Japp imorgon blir man då hela 20 år gammal o de firas med kalas ikväll. Timingen kanske inte e den bästa eftersom min morbror dog förra vevckan men min mamma tyckte vi skulle ha kalas iaf så då gör man som mammam vill. Hon fyllde förresten 45 igår, GRATTIS i efterskott mamma och mamma o pappa firar 5årig idag så grattis till dom.

Veckan har bara varit full med jobb, va iofs ledig i onsdgas så de va gott, fixade dom sista julklapparna med Ica på stan. Annars har jag inte gjort så mkt, inte vart hemma så mkt, spenderat min dyrbara tid på andra ställen. ;)

Snart är det jul, ingen julstämmning, är mest deppad över allt som hänt den senaste tiden. Jag har fortfarande inte förstått att han är borta, de blir mer verkligt när julafton och alla släktkalas är och han inte är där. :/ saknar dig morbror! <3 Hoppas du har de bra däruppe med min farfar, ni va lika jävliga båda två! :D

Jag är deppad, fundersam och allt samtidigt o en stor klump finns i min mage. Jag vet inte vad som händer, känns som ingenting är meningen längre. Jag känner att jag lika gärna bara kan försvinna. Tror det är precis vad jag behöver just nu, en vecka för mig själv någonstans utanför Skövdes gränser! Någon som vill pröjsa?

Ne nu måste jag hem o duscha, städa osv. Ha en trevlig jul o ett gott nytt år!

// Fia - 8 timmar kvar sen är jag 20!


Vila i frid morbror.

Min underbara, roliga och snälla morbror dog inatt. Halv 2 i natt dog han. 41 år gammal. Han har legat inne på sjukhuset sen förra torsdagen för han fick en hjärtinfarkt. O inatt så dog han av kraftig hjärtinfarkt.

Hans barn, mina kusiner är 11 och 14 år. Dom ska alltså leva resten av livet utan honom. Han kommer inte kunna närvara vid deras födelsedagar, julaftonar, studenter, när dom får barn mm. De e orättvist

De finns folk som är dumma i huvudet, som snyltar på andra, som slår folk, mördar folk ja, gör en massa dumma saker, dom får leva ett långt liv medans underbara snälla människor som min morbror får dö. De finns väl ingenting man kan göra men dom kopplade bort övervakaren på hans hjärta igår kväll o några timmar senare dog han. Kanske dom hade kunnat rädda hans liv om de hade låtit övervakaren sitta kvar? Tankarna går omkring i huvudet på mig.

Har haft en klump i magen o när jag gick upp imorses då jag kände att nåt va fel så trodde jag att de va min mormor som gått bort men jag hade fel. Nu är klumpen borta och jag har haft detta på känn ett tag. Jag har sagt till mig själv att någon kommer gå bort detta året, jag vet de för jag har känt de i magen. O nu är jag så ledsen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Denna julen o min 20årsdag är förstörd. Ingenting kommer bli detsamma igen!

Vila i frid Stefan Flodin. 1967-2008.

Du är himlens finaste ängel!

Sitter..

o ändrar lite på mitt CV. Blir o söka lite nya jobb nu när dom drar ner på mina timmar. Förbannad e jag men va fan ska man göra. Funderar på o starta eget bara för att ;P Så kan jag anställa mina kompisar som behöver jobb!

I fredags va de julbord med jobbet i stan, gott som fan o så fick man träffa Johanna en sväng också.

Sen i lördags va de först jobb o sen blev de o hämta upp en person o sen till Tdala för o byta om o börja dricka,. drack, spelade GH o sen in till stan. Åt mat. drack, drack, drack o bowlade. Blev kanske lite för mkt dricka men faaan va kul jag hade just vid de tillfället. Skickade en hel del sms som man nu i efterhand ångrar men de e livet, de som har hänt har hänt.

Söndagen gick mindre bra, va uppe gflera gånger o satt på trappan i kylan för o få luft ;) Ja jag mådde illa som fan men jag va ute o drack vatten o duschade o gick o la mig o vaknade vid 11 då de va dax o gå upp för o åka till jobbet. Körde själv, dumt men va tvungen. Hade blåmärken lite här o var, handen, ryggen, benen, jaa som sagt jag kommer ihåg heeela kvällen! Jobbade o mådde illa men de gick, sen så åkte jag hem med ett stor mål från Max o så kom Malin o vi kollade på film o snackade, gick o la oss o sov(eller jag iaf).

Så i måndags va jag LEDIG! Så man sov ut en stund, käkade frulle o åkte till Ikea o A6. Köpte julklappar till brorsan så nu e han klar o sen hem o körde lite på crosstrainern, hade sån jävla träningsvärk sen bowlingen så jag fick träna bort den!

Igår så jobbade jag, tyvärr, fick dock mitt USK på 200 poäng, hade 125 sist så va mkt bättre denna gången, 250 e ju max så! Sen så mötte jag upp Johanna på tappen o så pyste jag o solade, sen gjorde vi tacos o spelade GH o sen blev de sängen.

O nu sitter jag här, vart ute o gått 1 timme drygt, de va skönt. Nu ska jag hem o slöa i soffan innan jobbet, 13-19,30 idag, BORING! Fast först måste jag fixa mitt CV såklart!

// Fia - Be careful what you wish for, 'Cause you just might get it all.


Nytt ljud i bilen o ny telefon!

ja gårdagen innehöll flera nya roliga saker.
Först kom telefonen så den pillade man ju med lite, lite avancerad i början men de e ju bara för att man inte e van. Knapparna e lite hårdare än den förra men va fan, 3000 sms ska väl skickas inom 1 1/2 månad igen så då kanske dom blir lite mjukare sen!

Sen på kvällen igår så åkte jag o T o köpte ljud till min bil, jääävligt bra ljud ska jag säga er. Så nu dunkar de som fan. Ny stereo, baslåda o slutsteg. Riktigt bra saker o de kostade därefter också ;) Kom väl till tappen vid 8 tiden o T höll på o grejade tills halv 1 o jag va bara sällskap, satt o kollade på i kylan, inte varmt i verkstan nu på vintern så blev dubbla täcken(snodde ditt täcke Malin) i natt för de va riktigt kallt o jag lär bli förkyld men de va de värt !

Sitter på jobbet nu o ska bränna ut en jäävla bra skiva som jag kan ha i bilen, för jag ska till jobbet sen o då ska de dunka på! Är skitnöjd verkligen o hjälpen jag fick e helt obetalbar, nogrann e han så inga kablar syns eller nåt :) Får väl helt enkelt gottgöra honom för de någon dag!

Ikväll blir de lugnt, har huset för mig själv då mamma o pappa ska på julbord med Linus Lindgren Racing, så får se vad man hittar på, slutar inte förrän halv 6 i stan så !

I morgon ska jag jobba 11-19,30 o sen blir de julbord på Prisma med jobbet i stan, trevligt o gott hoppas jag! Sen på lördag blir de jobb 10,30-16,30 o sen blir de fördrink o GH hos min bror sen ska vi in o äta julbuffé o sen bowla i 2 timmar med jobbet här hemma, ska bli grymt kul. Mindre kul att man börjar 10,45 på söndagen bara men ska se om jag kan byta o börja 12 istället annars får jag helt enkelt ta bussen till jobbet :P

Ne nu ska jag jobba vidare innan Svea kommer!

// Fia - nya grejer e alltid kul o jag kan köpa dom också ;)


Snö o onsdag,

o fy fan va skönt att jag bara jobbar till 10 idag. MOHAHAHA! Behöver de, blev inte så mkt sömn inatt, 2 timmar kanske ;) Men jag överlever, de va de värt. Blir väl o sticka hem o sova en stund sen,dock tråkigt o sova själv ;) Måste röja lite på mitt rum också, andra världskriget typ ! Sen ska jag köpa ljud o fixa de till min bil så jag kan dunka plåt som fan sen!

Igår va jag o Ica o skulle handla julklappar, de slutade med att jag bara handlade julklappar till mig själv som vanligt, 1 tjock tröja, 1 tshirt, ny underkläder o lussekatter. Heeelt okej! Blev inga julklappar till dom andra, ojdå ;) ne men köper väl dom senare sen, alltid roligare o spendera pengarna på sig själv! Sen blev de filmkväll med en hajfilm med T.

I måndags va Emmmisen hos mig o hon fick sin fina julkalender av mig o så käkade vi glass,frukt,chokladsås o maränger, MUMS säger jag bara, sen blev de lite chips o godis på de ;) Sen spenderade jag resten av kvällen med att radera sms på min telefon o bara slöa o lyssna på musik. Somnade som en stock i  min säng med mobilen i handen, hade fått 2 mms o 1 sms när jag vaknade 5 på morgonen, då sov jag gott!

Har förresten beställt mig en ny telefon, den borde komma idag. En Sony Ericsson c902 blev de, en svarter!

Visst e den nice??

Nu ska jag jobba lite..

// fia - en bra vecka!

RSS 2.0