God morgon!

blir en sånt där "jag är trött o jag jobbar" inlägg idag igen ;) Nu är de dock 2 veckor kvar sen e jag faktiskt ledig EN HEL DAG!! En hel söndag, söndagen den 14 December är jag ledig o då ska jag åka till Ullared!

Igår så blev de extra jobb, först tappen 8,30-11,00 o sen akut in till stan, skulle inte börja förrän 12 men Hanna ringde o va sjuk så jag började 11,30 istället o till 15,30! Sen mötte jag upp Johanna o vi gick till Cervera o köpt inflyttningspresent, hem o åt våran goda pizza från Prima o så gjorde vi oss iordning. Blev en svart klänning med grå strumpbyxor o mina nya stövlar, riktigt nice, o såklart löshåret på de!

Hos Ica o dom va de segt i början då eftersom de inte va så mkt folk o inte va man så full heller. Men självklart blev de mer sprit o cider sen så kvällen blev riktigt lyckad iaf, träffade Göteborgarna lite, spelade lite musik o ja bara drev omkring o pratade med folk. Stellan kom inte ihåg mitt namn,de fick han minsann höra resten av kvällen, dom e trevliga dom prickarna. Brorsan, Jocke, Söder o Choffe kom förbi en sväng o sa hej o hejdå o pratade en massa skit. Sen blev de ett litet prat med Bitta uppe men känns sådär o snacka när man e på lyset så blir en fika någon dag för o prata om allt som hänt. Sen kom Anders o hämtade oss, TACK ANDERS!

Har sovit typ 3 timmar, hade ont i magen o mådde illa, kan bero på spriten, kan bero på magkatarren. Så har legat o smsat sen halv 7 imorses o nu e jag här på jobbet o jag e glad att de e på tappen för då kan man se ut som man vill o v seg som fan! O nu e Malin här o sitter o e bakis.

Har gjort sönder min telefon litegrann, liten del av displayen o en stor reva på skalet. Sådär kul. Vill ha mig en ny telefon, får ringa o flörta med dom på 3 ;)

Nu ska jag fortsätta o jobba kanske :D

// Fia - Första advent idag !

EMMA, MALIN, JOHANNA & ICA!

Såklart gör ni mig glada och lyckliga, men jag trodde inte jag behövde säga de för jag trodde ni visste de. Om ni visste hur mkt ni betyder för mig, utan er skulle hela min värld falla ihop. Utan er klarar jag inte dagen! JAG ÄLSKAR ER BABES!

Sitter på jobbet, mina tråkiga jobbinlägg kommer nu Emma men de e typ de enda jag gör ;) Igår va jag i GBG på säljarutbildning med Albrekts, fy fan va segt de va men jag hade Märtha och Hanna med mig så då gick de an, dock va tåget hem 25 min sent, de gillas inte av mig, FY SJ! Sen blev de julbord på Parnassen, Mekonomen bjöd o man tackar inte nej till god mat och trevligt sällskap, så de blev lite sent igår, jag va dock chaffis för jag hade ju min bil vid Mode o den va man ju tvungen o ha med sig hem. Fick skjutsa hem Kent o Tommy så sällskap hade jag iaf!

Idag ska man jobba 7-12 o 13-18 sen ikväll blir de slappning på hög nivå, kommer inte lämna Timmersdala kan jag säga er. Börjar 8,30 imorgon på tappen. Jobbar till 11,30 o sen blir de 12-15 i stan så blir de hem o vila en stund sen ska Johanna komma förbi o förfesta/spela GH3, Emma, Jenny, Malin, vill ni komma??  Sen blir de inflyttningsfest hos Ica o Polly, NICE! Kommer en hel del roligt folk så de e ju alltid kul. Dock börjar jag 8,30 på lördagen men va fan, de har inte stoppat mig förr ;)

Ne nu ska jag fortsätta med mina morgonrutiner, hade ett gäng med bakfulla gubbar här på morgonen, roligt!

// Fia - just like a tattoo!


Nu vet jag..

vad jag e för praktexempel ;) men ni andra kan ju suga på den lite till.

Sitter på jobbet, ska hem o vila 1 timme innan jag måste in till stan o jobba, SUCK. Får dessutom bara 10/h i veckan efter jul sen. Kul? Nej, är jag förbannad? OJA! Känns sådär kul o gå dit då..

Ikväll blir de nog filmkväll med Johanna, en sallad från prima o en bra film är ju toppen en seg onsdagskväll.

Vet ni? Jag är otroligt glad idag, jag är bara glad o de finns en anledning. Jag kommer inte ihåg när jag va så glad som nu. Det är någon som får mig att bli glad, tack för de !

Förresten måste jag ju säga GRATTIS till Ekis som fick körkortet idag, jag är så stolt!

Nu måste jag pyyysssa annars hinner jag inte sova ;)

// Fia - happy face!

Får se.

om de funkar o uppdatera nu, gick inte häromdagen så får väl se om de funkar nu.

Sitter på jobbet och slappar, 7-10 på tappen o sen 11-18 i stan idag. Tuf dag med dubbla pass, men pengar, de gillar jag. Imorgon jobbar jag 7-10 o sen 13-18 o på torsdag ska jag på säljarutbildning i Göteborg hela dagen o fredag e de samma som imorgon o lördag blir de 8,30-10,30 o 11-16 o söndag 8,30-16. Yes underbar vecka, NOT! Men på lördag blir de iaf fest, de säger man aldrig nej till!

Snö ute, o jag hatar de, de betyder att den lilla rädda och osäkra personen i mig kommer fram o får mig att inte vilja lämna huset. Är så otroligt rädd att något ska hämta mig denna vintern också, vill verkligen inte men när man blir osäker på sin körning i snö så är det inte kul. Tyvärr har jag ett jobb o sköta i Skövde o måste ju in till de, men förhoppningsvis så försvinner snön snart, JAG HOPPAS VERKLIGEN!!!

Förra veckan bestod av en massa arbete, i stan o på tappen. Man är lite busy som vanligt ;) O så en hel del filmtittande o sena nätter! Så man blev trött på kuppen också! O så ont i njurarna hade jag också, jävligt ont hade jag, men magkatarr e de tydligen! I fredags va jag med Emma o Jenny o kikade på "House of haunted hills" skitkass men liiite otäck.. Sen va jag på Ikea i Jönköping i lördags med Tommy o sen spelade vi tvspel med hans kompisar, o jag förlorade mot Tommy, mindre kul för då blir man mobbad för de :P

Satt o kollade på massa bilder igår o fan vad jag saknar Bitta, vi va bästa kompisar o när jag satt o kollade på bilderna från Turkiet förra året så blev man lite ledsen o de sved till i hjärtat. Om saker o ting bara kunde vara lättare mellan oss!
 
Ne nu ska jag kanske göra nåt innan Svea kommer, sen blir de e o tanka bilen o pysa till jobbet, julhysterin börjar ju snart, 25 idag=LÖN. o min va lika fet som vanligt ;)

// Fia - tydligen är jag ett praktexempel, men varför vet jag inte, detta måste undersökas!

TVn o hemmabiosystemet kom idag!

Ja det står här på jobbet o bara väntar på att bli nerbärt till rummet. Yippie! Ska pysa ner till huset nu o bära bort den gamla tvn o greja lite så allt får plats! Kommer kännas ovant o spela Guitar hero på stor tv, o med bra ljud dessutom, jag kommer bli en riktigt tvuggla nu!



Jag är lycklig! Nu ska jag ner  , hoppas bara internet hoppar igång idag så är allt perfekt!!

// Fia - jag är bäst!

Ny hårfärg ;)



Suprise, Va tycker ni? personligen e jag nöjd, kommer bi aningen ljusare om en vecka. Hon fick lägga i så pass mkt färg för o få de mökt :P O så har jag beställt löshår medeclips med europeiskt hår , mkt bättre än de andra hår.

Jobb i veckan:

Mån(idag): 14-18,30
Tis: 7,30-10 o 13-16
Ons: 7,30-12
Tors: 9,45-16,00 o 16,30-18,30
Fre: 12-19,30
Lör: 11-16
Sön: 10,45-15

O ikväll ska jkag sola! Nu kom mamma. Oj måste pysa!

// Fia - brunett

RSS 2.0