Sitter...

o lyssnar på Jonas Brothers., Va annars? ;)  "Videogirl" e sjukt bra! Dom spelade förresten JB på Vero Moda Jönköping igår, respekt!

Har jobbat 7-15 idag, sen har jag vart nere i huset o monterat ihop min malmbyrå, grejat med mina nya lampor o alla prylar, hängde dessutom upp alla kläder på galgar, eller de som behövdes,Maja va såklart med mig hela tiden.


Detta kortet tog jag förut, hon ligger på dörrkarmen o har koll på mig, hon viker inte en meter från min sida, MIN MAJA!


Mina babes utanför IKEA igår ;)


Mina nya skor, dom e faktiskt jättefina, kanske inte ser ut så ;)

Hade typ inga mer bilder, blev inte så mkt kort i Jönköping, kommer kort nästa vecka kanske !

VET NI?? IDAG HAR JAG INTE DRUCKIT COLA ELLER NÅGON ANNAN LÄSK PÅ 3 VECKOR! De firar jag med 10 st godisar ;) Tycker jag att jag va värd! Eller hur?

// Fia - videogirl

Gårdagen..

spenderade jag med några av mina underbara kompisar, morgonen började med ett spratt, den bilen jag skulle ha hade Anders (Ekis) satt på en ölburk på avgasröret så de tog sin tid. Sen in till sjukhuset med Johanna för min koll på örat, tog sin lilla stund men de gick, inga problem nu. Skönt. Sen lämnade jag larmet hos Malin o så hämtade vi upp Bitta.

Första stoppet på vägen blev Statiol i Skövde, macka o dricka, sen Mullsjö o Landhs o kaffe o kaka, sen va vi framme o kikade nere i själva Jönköping o mötte upp Emma. Sen åkte vi till a6 o kikade en massa, handlade en massa o så blev de lunch, tacobuffe för mig o Bitta, Emma  o Johanna käkade fläskfile ;)

Hände en rolig sak när vi åt:
Vi satt o pratade o så sa jag nåt som gjorde att Emma satte en köttbit i halsen o så av misstag(hoppas jag) så råkade den flyga ut ur munnen o på mina byxor, tjejerna skrattade medans jag bara satt o glodde på köttbiten som låg i mitt knä. Lite äckligt ;)

Sen blev de IKEA o en massa shoppande där också såklart, ÄLSKA IKEA! O ÄLSKA JÖNKÖPING. Skulle lätt kunna tänka mig o bo där!

Sen blev de en hemfärd full med skratt, o "han är min" kanidater, riktigt roligt. O så hängde sig stereon så de dunkade som fan när Björn Gustavssons låt "Carina Berg" kom, fan va kul vi hade åt de, bara ner med rutan o dunka. HAHA. Sen blev de en sväng till Götene o kolla på "Never back down", jag somnade :/ sen hem o sov. O nu är jag på jobbet , strax kommer DAGAB o alla varor.

På måndag ska jag o Emma göra en grej. Kan ni gissa vad vi ska göra? ;) A tricky one !

Visar gårdagens shopping sen, fick iaf EN HELT NY telefon av tre, de gick inte o laga min, oo så jobbigt o få en ny telefon, ELLER INTE !

Ne nu ska jag jobba ;) Visar bilder sen!

// Fia - lite trött o skoskav!


Helgen o veckans planer..

I helgen så har jag jobbat o slappat :) Igår så jobbade jag o Lisa , alltid lika trevligt. Sen så mötte jag Johanna, Ica, Polly och Robban o vi skulle göra pizza men ångrade oss så vi beställde pizza o så kom Malin o käkade med oss. Vi kikade på "Mr Bean" va väl sådär kul. Johanna somnade o vi andra va sega. Sen spelade vi gurka o sen spelade vi lite GH3 o jag började spela på Medium, helt otroligt. Gick helt okej bra iaf ;)

Sen åkte jag med Malin till stan o så mötte jag upp brorsan så åkte vi hem, han hade vart på krogen som vanligt ;)

Upp  o jobba, ganska lite o göra men de gick fort. Sen blev de o åka till Johanna som jobbade, fick mig en macka o vi snackade en massa. Min mentor, hon e verkligen helt underbar! Sen hem o bara slöa, ska nog kika på Greek snart.

Imorgon ska jag till Jönköping med Bitta o JOhanna, Först ska jag till sjukhuset, ett återbesök efter min spruckna trumhinna sen midsommar, sen blir de Jönköping. Först blir de nere i själva Jönköping o kika på  Carlings, Cubus o Gina o sen blir de upphämtning av Emma o så blir de A6 och IKEA!! De blir en heldag med massa shopping, behöver en del ;) Eller de e väl bara en inbillning men alltid kul med nya saker!!

Jobbveckan som kommer:
Måndag: Ledig
Tisdag: 7,30-15,00
Onsdag: 11,00-19,30
Torsdag: 13,00-19,30
Fredag: Ledig
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig

Nästa helg blir perfa, fest både fredag och lördag. Me like!

Grattis Malin på 21årsdagen i förskott (imorgon ;) )

// Fia - Va tycker ni om min nya färger på bloggen?!

Fredag .

o jag ska jobba typ hela dagen idag. 12-19,30 sen efter jobbet blir de en sväng till Anders för lite healing.

Har verkligen vart inte bra denna veckan, har käkat lite godis, inte i överdrivna mändger men jag har ätit godis iaf :( Men ingen cola! Jag är så stolt över mig själv. Har druckit 1 festis o så 1 bon aqua päron o så nån loka. Annars vatten, men å nu e de fredag o idag skulle jag kunna döda för en cola. Men 17 dagar har jag klarat mig, 16 dagar mer än vad jag trodde. Sisådär bara 55 dagar tils de e okej att dricka igen. Måste vara ren i ca 2 månader, lite mer för att beroendet ska vara ute ur kroppen.

Igårkväll va jag nere i huset o grejade, kikade på "Brudens bäste man" , helt okej, 3,5/5. Sen provade jag lite kläder som va gamla, men inget passade :( De e ganska deprimerande. Men mamma ska köpa en såndär träningsmaskin så nu kan jag stå hemma o träna så slipper jag gå ut o fördelen med en sån är att man tränar hela kroppen. Får se hur länge man klarar de men skräpning på mig nu, jag vill bli smal och lycklig snart! o 10 kg innan året är slut är ingen omöjlighet, bara 7 kvar. ;)

Har jag sagt att jag hittat den tatueringen jag vill ha nu??


Det är grekiska siffror som står för : 62, 62 och 86, Min pappas, mammas o brors födelseår. Min mamma tyckte den inte va rolig utan hon menar att jag ska göra nån annan lite roligare men jag vill visa dom med denna tatueringen att dom kommer alltid vara min familj. Men killen som jag ska göra den hos ska göra om den lite så den blir mer personlig. 

Sen kanske de blir en till tatuering . Är som sagt sugen o ha nåt på vaden. Har funderat på o ta ett tassavtryck av Majas tass o ha den på vaden, men vi får se. Annars e jag sugen på att ha något med blommor, har hittat en fin som jag vill ha! Någon som har förslag på vad man kan ha? Jag vill ha nåt personligt, inte ha nåt som alla andra har.



Denna har jag tatuerad i svanken, inte med ringen runt men jag har gjort den själv och den står för mitt namn. Den är personlig o just nu känns den väl lite fjuttig, kanske ska bygga på den istället?



Denna är ju min andra tatuering, så något på sidan kan jag inte ha för då liksom blir de för plottrigt. Men jag älskar den verkligen, tycker den e sjukt snygg. Kanske bygga på med någon mer stjärna??

Ne nu ska jag sluta med mitt tatueringssnack. Men jag gillar verkligen tatueringar :D Maja ligger bredvid mig så jag ska gosa lite med min älskling :)

// Fia - helg och som vanligt jobbar man..

Torsdag.

o fy helvete va kallt det är ute. Fryser så fort någon öppnar dörren till butik. brr. O jag som är "sommarklädd" idag med tunika o 3kvarts leggins. Tur att man bor o jobbar på samma ställe mestadels.

Igår efter jobbet blev de en tripp till Emma i Götene. Vi kikade på "Camp rock" Med Joe Jonas från Jonas Brothers, riktigt bra film. 5/5. Jag o Emma e verkligen riktiga suckers för disneyfilmer, o denna var inte ett undantag. Nu väntar jag med spänning på uppföljaren till Camp Rock och High school musical 3 såklart.

Vet ni vilka filmer som kommer nästa vår? " The fast and the furiouis(?) 4 kommer med båda Vin Diesel och Paul Walker. Dregel! Oså kommer Harry Potter filmen snart också, shit vad jag väntar. Jag är verkligen en så film och tvseriers sucker!

Ikväll efter jobbet ska jag bara plöja igenom veckans serier. Greek, Gossip Girl, 90210 och One Tree Hill o bara njuta av livet. Kanske tom går ner till mitt rum o lägger mig i min underbart sköna säng o slappar med en god loka o ett nöjt leende.

Väntar på att posten ska komma. Vill se mitt lönespec från stan. Hade tänkt o bli rik denna månaden ;) Ne men hade tänkt o spara kanske 7000 iaf, eller om jag betalar kläderna från ellos denna månaden, då kan jag iaf spara 5000, vilka pengar bekymmer jag har ;P

Ne nu ska jag slappa vidare, har gjort allt som ska göras på jobbet idag, i em kommer tidningar men dom får Ronny göra ;) Har ont i mina armar från allt pantande igår så jag har licens for chilling idag ;)

// FIA - GRATTIS JOHANNA PÅ 20ÅRSDAGEN!!!


( HOT HOT HOT, KOLLA IN "NEVER BACK DOWN" dessa hetingar är med där )

Update 12,00 . Fick lönespec. 10400 från stan, o sen blir de väl ca 9000 från tappen. En helt okej månad ;)

Lite bilder.



Bild nr 1: Min mammas o pappas nya bil. Självklart får jag inte köra den med mitt register ;)
Bild nr 2: mitt rum nu på em när jag vart o grejat lite :) De överkastet som e på nu ska inte vara sen, ska få ett helsvart av mamma o sen ska sängen upp på ben o en vit sängkappa ska på o sen ska jag köpa mig en till malmbyrå så de är en på varje sida.
Bild nr 3: Tv+tvbänk o lite bös, ni ser 2 skymten av 2 fotöljer också, dom ska som sagt bort sen o in ska en vit soffa.

Bitta ringde förut o vi har planerat in en Jönköping tripp nästa fredag, dvs den 3 Okt. Vill du åka med? Säg till! Så jag kan handla lite saker till mitt rum. Har egentligen massa saker men jag tröttnar så fort ;) Kanske ser lite kalt ut nu men de kommer bli bättre sen, har ju inte flyttat in än :(

Ne nu ska jag jobba. Började för en stund sen o jag e redan trött. Skönt o veta att jag jobbar 9 dagar till innan jag e ledig 3 dagar. UNDERBART!! Ledig i 3 HELA dagar! Fredag, lördag och söndag, 3-5 okt :D

// Fia - jag skulle kunna hålla på med inredning på heltid. Fan va kul de är att greja och dona hela tiden. Någon som har ett jobb till mig inom inredning??

Mitt rum.

Idag har jag grejat i mitt rum i huset. De blev bra. Har dock inte några ben på sängen, ja inget i sängen förutom madrasserna o bäddmadrassen. O så har jag 1 malm byrå, 2 skinn fotöljer som snart ska ersättas av en vit tygsoffa från Ikea, den ska va full med kuddar o filtar :) Sen har jag ställt in min lampor o en "fejk" spiskamin o så en stor blomma. Min tråkiga tvbänk ska jag täcka över med lite tyg så behöver jag inte köpa en ny. Då får mamma krupp på mig. Men detta har jag iaf kollat på in på ikea som jag ska ha:




Ett lackbord som e mindre än vad jag har nu eftersom jag inte får plats med något stort, sen ett till sängbord i malmserien o så 2 st små stormlampor som jag ska ha på sängbordet. Tänkte matcha med mina andra 2 stora såna lampor. Så nu ska jag se om mamma o pappa kan fixa sängbenen ikväll så kanske man kan sova där snart :)

Nu ska jag upp o kolla på en film, sitter nere på tappen o glor. Har pantat på förmiddagen, 470:- kr rikare. Ska forsätta nästa vecka. Blir nog 500:- till då ;) Blir rik av de. Haha!

// Fia - ikea.se, min favoritwebbsida

Tisdag.

Idag har jag jobbat 7,30-15. Sen åkte jag till stan o lämnade nycklarna till min lägenhet men nu e den ur världen. Skönt! Är verkligen seg idag . Mötte Ica på v'ägen o fick ett sms där de stod att jag såg trött o hängig ut. Tack för den ;)

Ikväll har jag vart i Götene hos Emma med Malin och Jenny, Trevligt som vanligt. Kikade på filmen "Never break down" LÄTT EN 10a!! De va grymt bra den filmen. Rekommenderas, ett extra + va ju såklart de heta killarna :) Dom va ju inte helt fel. Sen va vi ute en sväng med Sammie o så provade våra fightingslag på varandra, jag o Emma asså.

 
Underbar film!



Bilder från ikväll. Bild 1: Cpbilden med Emma, Malin, Jenny o mig. Bild 2: Coolbilden. Emma, Malin, Jenny och jag. Bild 3: Emma och jag bråkar på gatan. Bild 4: Jag och Malin. Bild 5: Emma och jag bråkar lite till ;)

Igår så va de en tuff dag, rolig med tuff dag. Jobb hela dagen o sen städning o så lite mer jobb o sen blev de personalmöte på Thai House med underbara jobbarkompisar o massa skitsnack. Va hemma vid 10 :)

Ne nu ska jag kika vidare på tv o sen sova. Imorgon ska jag greja i mitt rum. Morris har lagt in mattan så jag ska bära sängar o ha mig. Ska se om Johanna hjälper mig, de vore trevligt. Sen ska jag panta lite flaskor o burkar åt tappen , Finns många säckar om jag säger så :)



Så nu ser mitt rum ut såhär. Mattan e inlagd nu ska bara alla saker in. åå vill verkligen ha morgondagen, eller 2 helger framåt, då flyttar vi :D

// Fia - that don't kill me, can only make me stronger

Tråkiga söndag.

Solen skiner ute o jag har inte varit utanför dörren än. Har haft ganska mkt kunder idag o så e jag trött så jag sitter hellre o slappar vid datorn ;) Har fått sirapskit från wienerbröden på min arm. Klibbar o har sig. Undrar hur de kom dit? Konstig o klibbigt e de iaf.

Har jobbat sen halv 9 imorses, va rätt segt o gå upp vid 8. O jag som ska gå upp kl 7 imorgon :'( jag vill sova!! Börjar halv 8 på tisdag o torsdag med :( SOVA SOVA SOVA!!

Just de ska visa de fina skorna jag beställt från halens.se också ;)


De bruna paret är det lågt skaft på o de svarta högt skaft på. Beställde en tröja också. I´m a sucker for tröjor. Har bara handlat kläder o skor samt inredning för 2000 o jag inte ens fått lön än ;) haha.

ÅÅåå vill ha torsdag nu. Torsdag = 25 = Min superfeta lön! Ska faktiskt spara typ 5000 iaf denna månaden hade jag tänkt mig.

O vet ni varför jag jobbar så mkt som jag gör? O Anders sa att jag kommer att orka jobba i detta tempot ett bra tag till om jag bara struntar i colan!

1. Jag gör det för att min mamma ska orka med att leva, hon är lite deppig o mår inte bra o jag vill att hon mår bra, därför jobbar jag ganska långa dagar. Men min mamma är mitt allt o jag vill inte se henne ledsen, deppig eller trött pga jobbet. Då jobbar jag hellre åt henne!

2.Dessutom jobbar jag för att få ihop pengar så jag kan köpa de jag vill ha. Kläder, elektronik mm. För när Andreas blåste mig på mina sparpengar så blev jag pank. Jag menar 20 000 e ganska mkt pengar tycker jag. För mig e de en tv och ett surroundsystem o kanske ett xbox 360? Så nu sparar jag o jobbar som fan för o kunna köpa mig detta så snart som möjligt.

Jag vet jag kommer bryta ihop snart av all stress, den magkatarr jag snart kommer att få, den eviga ångesten, deprission och detta eviga jobbande men för mig, är det i slutändan, helt nödvändigt. Jag menar så mkt jobbar jag inte. Jag jobbar bara konstiga tider ;)

Veckan som kommer med jobb:
Måndag: 7,30-12,30 Tappen - 13,00-16,00 Stan - 18,00-19,30 Stan
Tisdag: 7,30 - 15,00 Tappen
Onsdag: 15,00-20,00 Tappen SOVMORGON!!!
Torsdag: 7,30-15,00 Tappen
Fredag: 12,00-19,30 Stan
Lördag: 11,00-16,00 Stan
Söndag: 10,45-15,00 Stan

Ganska lugn vecka iaf, förutom imorgon men de ska bli kul. Ska städa lägenheten dom 2 timmarna jag e ledig så slipper jag åka in extra idag bara för o göra de :)

Fan va dålig jag har blivit med bilder, tar aldrig kort numera, men ikväll ska jag ner o ta kort på huset, hur de ser ut nu o så de e verkligen jättefint nu, förutom köket men de kommer snart, hoppas jag på :)

// Fia - stänger om 35 min ! Yippie. 9,5/10 timmar e avklarade! Kom ihåg, ni når mig alltid på mobilen om jag inte kommer uppdatera här eller sitta vid msn ;)

Lördag.

E hemma nu o kikar på tv o snackar med folk på msn. Hela dagen idag har jag jobbat, 10 timmar. Suck. E verkligen trött o ska snart sova. Mamma kollar på en film så när hon lägger sig så gör jag de också.

Idag har de flyttat ner en massa saker till huset så nu börjar huset se mer ut som ett hem än lägenheten här. O imoron ska jag städa ut min lägenhet så dom på skövde bostäder kan byta lås o ge nyckeln till den nya damen. Så mamma o jag ska väl dit o fixa de imon hade vi tänkt oss.

På måndag är det personalmöte, de vill säga att vi ska ut o äta på Thai House o bara snacka skit :) Så först jobb 7,30-12,30 tappen  osen 13-16 i stan o sen 16-18 är jag ledig en sväng o sen börjar jag 18-19,15 typ o sen ska vi ut o käka. Blir en himla lång dag o sen upp på tisdagmorgonen för o jobba på tappen.

Ikväll har jag vart i Götene också, käkat tårta, druckit lite cider, spelar GH3 o softat. Kalas för Linus , Emmas lillebror som blev 18 i veckan.

Igår så va jag o Malin i stan o kikade lite, hittade inget spec . Men tidigare på dagen så hade jag iaf besällt 2 par skor från halens o en tröja ! :)

Ne nu ska jag ta på mig min mysdress o sova strax. Så kallt h'r i lägenheten så jag sover med hel mysdress på nätterna.

// Fia - vill ha varmare tider...

Tårar..

usch dom verkligen strömmar ut nu. Kikat på de senaste avsnittet av OTH o de handlade om en kille som dog. Jag grät även om de bara är på tv. Men jag gråter för jag vet själv hur jag skulle reagerat i den sitsen. Hade de vart någon i min närhet som hade gått bort, Usch orkar verkligen inte tänka på döden.

Läste Madde jagefrisk.blogg.se hon dog häromdagen i cancer. Läste hennes resa o fy fan vad jag grät. Grät allra mest när jag läste hennes pojkväns blogg där han skrivit om henne. Jag klarar verkligen inte döden. Det är något som skrämmer mig o jag vill aldrig att någon i min närhet ska försvinna. Jag har förlorat 1 än sålänge, min farfar för 9 år sen. Visst jag var bara 10 , nästan 11 när han dog men spåren efter hans död sitter fortfarande i mig, När jag tänker på honom blir jag både glad och ledsen. Jag önskade att han va hos mig, jag önskade att han sett när jag klarade körkortet, tog studenten mm men han missade allt detta för han försvann alldeles förtidigt. Usch blir ledsen av o bara tänka på de.

Usch nu orkar jag inte skriva mer. :( blev värsta känslosam här nu o jag som måste åka o jobba strax :(

// Fia - döden är något alldeles för verkligt....

hemma

hos min bror. har precis kikat på avsnitt nr 4 av "90210". Tycker verkligen om den serien. O så har han tagit ner GG, Greek o OTH också, Dessutom laddade jag ner filmen "camp rock" med Jonas brothers i huvudrollen. kan de bli bättre? Den ska jag nog kolla på idag, eller imorgon kanske? Får se.

Har jobbat 11-19,30 idag så jag är ganska seg nu. Hade en hel del o göra o de e alltid kul :)

Syndade med en kycklingtallrik förut, gott men jag har kommit fram till att kyckling o bulgur e så mkt goare ;) Så nu ska jag hem o hoppa hopprep, gjorde aldrig de igår :(

Har fått min bil sålt också om dom fixar den nu, för min kusin köper den när den e färdig för han sålde sin bil idag. Skönt för mig. Nu blir de en ny pärla. De gillar jag :) Sugen på en golf 4 eller en golf polo. kanske en by bagge kanske? Hmm får se :)

// Fia - massa tittande på dumburken just nu men jag är verkligen en serietönt!

jaa..

I'm hot .
You're cold .
You go around like you know .
Who I am . 
But you don't .


Älskar verkligen denna inledningen på den dunderbra låten av JB :D

Sitter här. Sleten som fan, har precis kommit hem från Götene . Spenderat kvällen med min film och lipar polare i alla väder Emma the rockstar. Kikade på 2 filmer. En thriller/rysare eller vad man ska säga att den va "Untraceable" och sen "The hotties and the notties" en komedi med Paris Hilton i huvudrollen. Båda filmerna va bra faktiskt. Tom den med Paris. Väldigt förvånande.

O resten av dagen innan har jag jobbat. Segt som fan men de va värt de. Pengar ;) Kommer behövas då jävla skövde bostäder tar hela 785:- svenska riksdaler av mig för byte av lås. Rena råneriet!

Ne usch va hungrig jag e. Borde äta men ska ju sova nu. Heldag imorgon på jobbet i stan 11-19,30. Kampanjstart med chefen. Askul ska de bli :) Syndade förut förresten. Åt en cocosboll en sån med skum i, o den va inte ens god . Så nu har jag bara dåligt samvete. Upp imorgon o hoppa 300 hopp innan jobbet. Ja det måste jag göra..

Ne nu ska jag ta o drömma om Björn lite ;)


 




// Fia - magen skriker efter mat men huvud vill inte äta..






Tidiga, kalla och sega tisdag..

Klockan e inte ens 10 o jag e så trött som man kan bli. Har jobbat 2,5/5 timmar på tappen. Sen blir de även 3 timmar i stan. Bara 5,5 timmar kvar på denna dagen innan jag kan ta de lugnt o sova :D ne de blir nog GG och OTH sen när brorsan kommit hem , han laddar ner de åt mig eftersom mitt internet cpar, eller det kanske tom är min relativt nya dator :S

Igår syndade jag, efter 1 vecka utan sockerprodukter fick jag tillåtelse av Anders o ta en glass med lite socker, jag tog en negerboll(ja de heter så enlig mig) och 4st smultron/päron sköldar(en godis jag bara älskar) men jag tog faktiskt o hoppade 100 hopp med hopprepet, ska ta o hoppa 200 idag, om jag inte orkar gå ut o gå, för de e ju så himla kallt :(

Va inne på ellos.se igår. Beställde hem lite kul saker till mitt nya rum, inte långt kvar till flytten. Dessutom köpte jag lite kläder också, håller just nu på o letar efter fejk ugg´s, en kort kappa i svart eller grått eller någon annan snygg kort höst/vinter jacka och baggyjeans, men jeansen ska jag nog gå in på carlings o leta efter på killsidan. Har läst flera bloggar där dom säger att dom bästa baggyjeansen är där. Med baggyjeans menar jag inte hiphopbaggy utan bara lite slappa :)

Lite av vad jag köpt :


Sjalen är i blått o inte rostfärgat. Dessutom är det 2 st tröjor till, en mysdress och en munkjacka och ett par vinröda leggins ;)

Ljuslyktorna jag beställt är i silver och svart 4 av varje färg o i den lilla storleken. Dessutom är det den långa och den korta hyllan. Kommer skapa en mysig känsla i rummet. Beställde även stora kuddfodral i brunt med lite bös på men jag ångrade mig nog när jag kom på att jag vill ha de lite mer utländska stilen med sidenkuddar i rosa/lila/orange/rött men va fan. Jag kanske ska hålla mig till mitt bruna så de inte blir för mkt olika stilar i de hela.

Ne nu måste jag jobba vidare. Detta inlägget tog sin lilla stund eftersom DagAB kom och så har jag ju såklart haft kunder ;) Men men. Kommentera gärna mina nya inredningssaker mm :) alltid kul när nån kommenterar.



Så här ser en del av mitt rum ut. 2 beiga väggar, 1 mörkbrun o en som de inte går o förklara hur den ser ut men på den är de iaf vitt innetegel o 2 dörrar ;) ÅÅÅÅ vill verkligen flytta nu. O så vill jag ha mattan inlagd så jag kan börja inreda. Dessutom så ska den stora blomman bort. Den går inte ha i mitt rum eftersom det är fel typ av väv om ni förstår vad jag menar?

// Fia - jobb jobb jobb o så lite inredning :)


Faaan.

hade skrivit ett aslångt inlägg o eftersom mitt internet e helt jävla fuckat så hängde de sig. Oväntat? ne!


Veckan iaf som gått:

Mån: Jobb i stan 13-16 sen Tappen 17-20 sen va jag uppe hos Anders o han gav mig ny energi.


Tisdag: Jobb på tappen 7,30-15. Sen blev de stan och Bitta, dit kom Malin, Johanna, Emma och Ica. Vi hade en tjejkväll med race till o från Maxi. Jag och Bitta vann ditvägen med knappt marginal o påvägen tillbaka så slog jag och Emma dom andra med stor marginal med min superduper kangoo ;) kikade på Awake som va okej.


Onsdag: Va ute och gick på morgonen och gjorde mat o sen jobb 13-19,30. Johanna kom o hjälpte mig och stänga o så köpte vi med oss sallad från Prima med o så gick vi till huset o åt o kikade på 21 :D riktigt riktigt bra film. Rekommenderas!!


Torsdag: Va ute o gick på morgonen o grejade o hade mig. Jobbade sedan mellan 15-20 på tappen sen va jag hos brorsan o fixade nya avsnitt av Gossip girl, Greek, One tree hill och "90210". Sen kikade jag på OTH, GG och Greek så de blev sent.


Fredag: Va bara uppe o kollade på 2 avsnitt med "90210" innan jag åkte till jobbet vid halv 12. Kom hela 28 kolli med saker till jobbet så Lisa fick komma o hj'älpa till. I vanliga fall brukar vi få 7 :P Sen hem o så blev de "julmat" dvs janssons, prinskorv, omelett och köttbullar. Sen va jag o brorsan hos Anders o gav hans katt mat o sen så kollade jag och mamma på Animal Planet. Grymt vad folk gör med djur, De gör mig riktigt förbannad.


Lördag: Igår så jobbade jag. Sen så käkade jag lite, fick dåligt samvete över att jag käkade lite chips så jag gick ut o gick 1 timme, Sen va jag i Lerdala o hämtade kompisar till brorsan, lämnade dom i stan o hämta Bitta o Robban o i Tdala så väntade Emma så de blev en liten pizza o filmen "Fools gold" med dom o så Ica o Polly såklart.


Idag har jag jobbat, ätit, vart ute o gått med mamma i 1 timme drygt, o så kikat på "hål i väggen" Björn Gustavsson va med. ÅÅÅ va jag e kär i honom. Underbarare kille finns ju inte ;) Eller vad säger du Emma?


Veckans som kommer med jobb
Mån: 15-20

Tis: 7,30-16

Ons: 11-19,30

Tor: 13-19,30

Fre: 7,30-15

Lör: 8,30-18,30

Sön: 8,30-18,30


20 timmar bara i helgen. Min tv o sourroundsystem e nära ;)


Veckans filmer:

"Awake" -3/5

"Fools gold" 4,5/5

"21" 5/5 - den va heeeelt underbart bra!


Ne men nu ska jag pysa. Take it easy. Jag finns på mob. Ring inte innan 9 på morgonen för då sover jag ;)


// fia - 6 dagar utan socker, ingen dricka, inget socker. Jag e grym. Mitt nya jag kanske??


...

Jag har inget liv, har kommit fram till att jag egentligen inte gör nåt vettigt nån gång. Jag har liksom ingenting att leva för utan jag bara flyter med o gör som man ska göra. Jobba, äta, skita och sova. Jag tror att jag jobbar så mkt för att jag känner mig rastlös. Jobbar hellre än o bara sitta hemma o känna mig värdelös, när man jobbar är det alltid någon som uppskattar en. Jag försöker vara snäll, hjälpsam mm mot alla hela tiden men de känns som ingen uppskattar de utan bara tar emot o fortsätter med sitt egna liv.  Förlåt att jag inte är lika perfekt som alla andra men de enda jag vill med livet är att verkligen tycka om de! 

Igår gjorde jag inget på kvällen, bara grejade i huset med pappa och sen kikade jag,mamma och pappa på film. Helt underbart skönt o inte göra nåt men ändåså astråkigt.

Idag så har jag o mamma vart på köpstan o sen drog vi till mormor o morfar där vi fick mat, sen va de kalas för min kusin Hanna o sen hem o greja i huset. Kom upp hit i lägenheten för en bra stund sen, har kollat på tv o inte gjort nåt. De e liksom inte ens kul o vara ledig, tar inte för mig o göra nåt då, o jag vill ha saker o göra hela tiden annars tröttnar jag på mitt ack så tråkiga liv.

Inte för att jag vill ha nån pojkvän eller så men jag vill ha ett intresse. Visst jag tycker om datorn, musik mm men de e ju inget vettigt. Så min nya passion ska bli att vara ute och gå med bra musik i lurarna. Hoppas bara att jag hinner med att gå när jag inte har nån tid alls egentligen. FLyttar om 2 helger, o typ inget rum e klart, bråttom!

Ne nu ska jag ta o kolla på "Hitch" sen ska jag sova. En heldag framför mig imorgon. Upp o äta frukost, gå ut o gå, duscha, jobba 13-16 stan, 16.30-20.30 på tappen o sen ska jag upp till Anders på en healing. Han ska bitchslapa mig för att jag varit dum o bara druckit cola i veckan. Ne han ska ta och ge mig nya krafter. Fy på mig, fy på värdelösa mig :(

// Fia - inget peppat inlägg men jag e nere i en svacka o jag vet inte när jag kommer upp ur den!


 MAJA, min största kärlek!


Lördag.

Är sedan en timme hemkommen från Mstad. Har varit i husvagnen i natt. Emma, jag, Ica, Polly och Markus va med mig. Började med att vi kom till Mstad vid 9 tiden o så spelade vi ett kortspel Skipbo, inte så kul eftersom vi inte visste va de gick ut på, sen åkte jag o Emma o hämtade Markus på stationen.

Sen blev de film. "One last thing", bra, hemsk o bra. Den borde ni se! Sen blev de "Raise your voice", fast vi blev lite flummiga så såg väl inte så mkt på filmen utan vi bara skrattade. Sen åkte Ica o Polly hem o vi andra 3 började kolla på "Dagboken" vid halv 2, såg 1 1/2 timme innan vi blev så trötta så vi la oss. Fast jag o Emma va väl inte så trötta. Bara skrattade o flummade, stackars Markus ;)

Sen vaknade vi runt 11 imorses o jag o Emma flummade som vanligt. Sen åkte vi o handlade mat på donken, käkade o så kikade vi på den sista halvtimmen av "Dagboken" , fan va så längesen jag såg den men fy fan va bra den va. En riktig snyftare. Sen dumpade vi Markus på stationen i Mstad o nu e jag hemma, ska strax ner till huset o greja men de regnar så o jag vill inte gå ut då. Inte Maja heller, hon ligger här bredvid mig o sover nu, om jag också kunde vara katt ;)

Ne nu ska jag väl ta tag i livet. E ju ledig idag så egentligen vill jag väl bara ta de lugnt men finns ju en hel del o göra, Typ bara 3 veckor tills vi ska flytta o jag har ju iofs redan alla mina saker nere i huset men jag måste ju fixa de sista med lägenheten o så måste jag ju hjälpa mamma o pappa, synd för mig att jag jobbar hela nästa vecka :P

Mån: 13-20,30
Tis: 7-15
Ons: 12-19,30
Tors: 7-15
Fre: 12-19,30
Lör: 11-16
Sön: 10,45-15

Min vecka att se fram emot!

Nu får vi hoppas att regnet snart slutar innan jag ruttnar här hemma ;)

// Fia - Underbara lediga lördag!!

Torsdag.

Sorry för den lama uppdateringen men jag har liksom inte haft tid,lust eller ork. Jobbet och ja allt annat tar tid o jag har inte haft motivationen. Har inte de nu heller men jag för min blogg för att jag senare i livet ska kunna läsa tillbaka på vad jag skrivit.

Senast jag skrev så hade jag matfestivalsbekymmer, va där på fredagen med Emma o Jenny. Vi åt o bara slappade. Emma o Jenny åkte karusell o sen hem o sov. Jobbade på lördagen o sen blev de lite mat o sen förfest hos Sanna med massa snygga kort o några cider. Dock kunde jag inte dricka så mkt eftersom jag skulle upp dan efter o köra. Men förfesten va kul, va där med Ica,Polly, Emma o Jenny. Sen blev de stan o de va mindre kul. Lång kö på husaren o jag hade tappat partyhumöret. Så blev eurobaguette o hem. Blev en hel del dissade under kvällen o jag kan väl erkänna att jag var ganska taskig men jag vill liksom inte, thats it. Somewhere over the rainbow.

Söndag jobbade jag, sen va Emma o Jenny hos mig o vi kikade på film :P

På måndagen va jag ledig, va ute o gick en bra runda på 1 timme sen grejade jag i huset o på kvälle va jag med Johanna och Bitta, vi kikade på film :)

På tisdagen jobbade jag några timmar sen så hämtade jag mattan som ska vara i mitt rum i de nya huset o så på kvällen så gjorde jag inget spec, Johanna kom förbi huset o vi grejade lite, satte ihop min malmbyrå samt lampor. Tack Johanna för hjälpen!

Igår så jobbade jag 13-20. Hade mkt folk, fy fan, gillar inte när de blir mkt men de går bra. Sen så va Emma inne på msn o ville att jag skulle komma o äta pizza med henne i Götene så snäll som man e så gjorde man de, va hemma runt 12 o somnade nog inte förrän 1.

Upp idag vid sjutiden, de va kämpigt efter så få timmars sömn men hade inget val, jobbade till kvart över tre o sen så åkte jag och mamma till stan o sen hem o nu sitter jag här o e seg. Jag är slut i hela kroppen o vet inte vad jag vill med livet längre. Ska till Anders på måndag, han ska ge mig krafter att orka. Hela nästa vecka är det jobb, måndag-söndag. Blir mkt nu igen, mer än heltid. Suck! Jag känner verkligen att jag inte orkar. Så förlåt om jag inte orkar bry mig men jag orkar verkligen inte.

// Over and out - Fia


RSS 2.0