Totalt.

Omotiverad till allt för tillfället. Jag är trött. Vill äta godis, vill dricka cola, vill äta chips osv.

Jag pallar inte med dieter, de e inte min grej :P Dock kommer jag utesluta vittbröd och vanlig pasta framöver samt charkprodukter. Jag ska  även gå ut och gå minst 30 min varje dag. Jag vill inte känna att jag inte kan äta vad jag vill. De liksom kontrollerar hela livet och det är inte kul :( O de går o slarva 20% av tiden o ändåså gå ner i vikt.

Jag är verkligen en velig människa men jag orkar inte stå o steka ägg och bacon till frukost. Så morgonpigg e jag inte :P Kalle tycker jag ska köpa proteinpulver och dricka. Får väl se. Men de blir youghurtfrukost framöver samt bra mat. Dvs; kött, grönsaker och något till(fullkornspasta, bulgur). Ägg kommer jag nog fortfarande äta i massor då det är kanongott och man blir riktigt mätt :)

Ska även börja på gymmet här i Timmersdala kombinerat med promenaden. Pappa ska väl finansiera de hela då han tycker att jag behöver gå på gym för jag den senaste tiden haft så ont i ryggen. Snäll pappa jag har, måste bara få med mig någon för det är sjukt tråkigt o gymma själv, då lär jag aldrig göra de :P Ska messa Ica o se om hon e intresserad :P

Sitter på tappen nu. Är trött :( Har fan inte sovit bra på 3 veckor nu. Ska nog pysa in till apoteket o se om dom har några sömntabletter så jag kan få sova ordentligt utan att jag vaknar 20050404 gånger om natten.

Nej nu måste jag nog jobba vidare. Fick förresten Twilight igår ;) Den kommer ju till tapen en dag tidigare, dock var jag hemma så sent för jag va inne o grattade brorsan efter jobbet eftersom han fyllde år igår. Så ikväll blir det att kika på extramaterialet och slappa i soffan, de e jag värd då jag har 27 timmar kvar o jobba denna veckan (tors-sön). Självklart blir e en liten promenix med hunden och mamma också :)

// Fia - tlöööööttt.



205 dagar till New Moon och 426 dagar till Eclipse! Någon mer än jag som väntar? :)

Grattis morbror!

Idag skulle du fylla 42 år om du fortfarande var i livet. Dock var det 4 1/2 månad sen du lämnade oss. Idag var det urnsättning, jobbigt att riva upp alla sår igen. Begravningen var jobbig men ändå var man beredd på den. Nu har det gått snart 4 månader sen begravningen och allt har flytit på bra. Men idag revs alla sår upp igen och tårarna bara sprutade. Du är så otroligt saknad och jag kan inte ens tänka på att det var din aska som låg i den urnan, de går bara inte. Du kan inte vara borta? De känns så hemskt orättvist och hemskt.
R.I.P Stefan Flodin. 27/4-67 - 11/12-08

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LCHF (Low Carb High Fat) så kallas även den dieten som jag för tillfället går på. Eller diet o diet. Vet inte vad man ska kalla de riktigt?

Följande är tillåtet att äta om man följer en LCHF-kost:
  • Fet frukt (Avokado och kokosfett).
  • Fett (Riktigt Smör och Bregott)
  • Fisk och skaldjur (Gärna feta fisktyper tex lax).
  • Fågel (kyckling eller kalkon.)
  • Grönsaker (Sparris, broccoli, Squash, aubergine, oliver
  • Kål (Blomkål, vitkål, brysselkål eller grönkål).
  • Kött (Lamm, vilt, gris och nötkött).
  • Matolja (Olivolja eller rapsolja).
  • Mejeriprodukter (Grädde, Cremé fraiche, yoghurt, vanlig och grekisk/turkisk, mjölk och fil).
  • Ost, (Gärna feta ostar, Philadelphia, Haloumi, Feta, Mozzarella eller keso).
  • Spenat, svamp, gurka och all sorts grönsallad).
  • Ägg (I alla former).
    • Undvik att äta följande om du följer en LCHF-kost:
    • Charkvaror (Korv och alla typer som innehåller tillsatser som innehåller kolhydrater).
    • Frukt.
    • Kolhydrater i form av ris, majs, couscous eller bulgur.
    • Margarin (Alla typer).
    • Matolja (Majsolja,jordnötsolja, sojaolja och solrosolja).
    • Rotfrukter, (Potatis, pommes frites, kålrot, rödbeta etc).
    • Socker (Alla former, vit socker, brunt socker, sirap, honung ,godis etc).
    • Spannmålsprodukter (Bröd, pasta och gröt. Även fullkornsprodukter)
    • Sötad mat & dryck (läsk, kakor, kaffebröd etc).
    • Tilltugg (Popcorn, chips och alla andra tilltugg som innehåller kolhydrater).

    Dagens mat:
    Frukost: 1 stekt ägg med 2 baconskivor samt 5 skivor gurka och en msk keso.
    Lunch: (samma som igår) Kyckling, spenat, squash, äggplanta, champ. och broccoli blandat ihop.
    Mellanmål: Eftersom jag då var på fika efter urnsättningen fick de bli kladdkaka och dammsugare(:S)
    Middag: Bacon och champinjoner i turiskyoughurt samt stekt ägg och keso och gurka.

    Känns som jag för de mesta kommer äta samma grejer. Ägg, bacon och gurka ;)
     Man ska ju iaf gå ner 1-2 kilo i veckan, tom ännu mer om man rör på sig.

    Dagens motion:
    50 min promenad i solen

    Kanske borde ta o skaffa en till blogg om vad jag äter? :P Annars kommer de bli sjukt tråkigt o läsa denna bloggen ^^

    I helgen så har jag jobbat. I lördags va jag och Malin en sväng i Skövde, sen i Säter o spelade Buzz! och sen kikade vi på en film.
    Igår efter jobbet så åkte jag och hämtade Johanna och vi åkte o handlade på maxi och Gina! ;) Blev en ny tröja samt en lila klänning(!!!) från Gina., Ska även in imorgon och köpa en till tröja ;)
    Blev storhandling, inhandlade alla nya ingredienser till min diet. Passade även på o köpa mig nya bestick, har velat ha dom länge och igår va de halva priset på dom ;)
    Sen uppstod det en obekväm situation som gjorde mig förbannad. FUCKU säger jag bara din jävla fjant!

    Nej nu ska jag ta o sätta på en film o lägga mig i soffan och bara slappa. Är inte riktigt i form eller på humör idag, tänkaren Fia e på g idag ;( Imorgon och onsdag blir de jobb: 7-10 tappen och 13-19.30 i stan. Jobbigt :(

    Förresten Johanna, du är min struts :D

    // Fia - Hoppas du har det bra i himlen morbror!

    (mina underbaringar Maja och Tyson)


    Torsdag

    Sitter i soffan , Har på "Twilight" i bakgrunden. Älskar den filmen <3 211 dagar tills "New Moon" har Sverigepremiär. De kan nog gå ganska fort, hela sommaren lär susa förbi med massa jobb..

    Jobbade i tisdags hela dagen sen slappade jag och Ty, igår jobbade jag bara på morgonen och sen bakade jag muffins, gjorde mat, kollade på "Marley and me" och på kvällen blev de "Greys" och idag har jag jobbat hela dagen. Segt men pengar. Svea va även på besök idag, en månad sen sist, HON E SAKNAD! Fick mitt lönespec från albrekts idag också, kommer bli en sjukt fet lön denna månaden säger jag bara ;)

    Igår fyllde någon jag både tycker om och hatar på samma gång år. Grattis i efterskott ;) Fattar du att du gör mig så förbannat förvirrad? Jag tror vi har det bättre utan varandra... </3

    På måndag skulle min morbror egentligen fyllt 42 år. Istället blir de urnsättning så det är lite jobbigt just nu. Jag saknar dig morbror! <3 :'(

    Ååå jag ska verkligen ta tag i allt på måndag. Gå ut och gå på morgonen, äta frukost, äta på bestämda tider, äta enndast nyttiga grejer samt massor med frukt och vatten. Mår piss av allt som är just nu och de jag äter gör de hela bara värre :( Jag vill må bra, jag vill att min mage och jag ska ha ett fint förhållande men icke. Magkatarr vare här. Magsåret är väl på väg garanterat!

    Nej nu ska jag sluta deppa. De enda jag gör när jag bloggar är bara att deppar om mitt liv och min mage samt hur mkt jag jobbar. Suck på mig. Bloggar nog inte på ett tag. Funderar på o starta en anonym så jag bara kan skriva en massa skit och ha som minne för snart kommer denna perioden vara slut förhoppningsvis!

    // Fia - fuck this

    ( På måndag får du sova i ro på din plats )

    Måndag (VARNING, långt inlägg!)

    Ligger i sängen och slappar. Tyson ligger vid mina fötter och tuggar på en leksak. Han är så himla underbart söt min lilla bebis. Har ångest för sommarschemat som innebär en massssssa jobb på 2 olika ställen. Men vi får spendera en massa veckor ihop innan sommarschemat börjar :)

    Imorgon börjar allvaret. Jag mår inte bra att må som jag mår. Blir en sväng till Anders imorgon efter jobbet så får han heala mig. Jag får skärpa mig. Magen mår inte bra av all stress och alla kolhydrater som jag stoppar i mig. Nu e de bara 1 månad kvar innan jag avslutar mitt vikariat inne i stan och den sista månaden kan jag iaf känna mig lite bättre i båda kropp, själ och huvud.

    Orkar inget, orkar inte träffa någon, orkar inte städa, orkar inget. Känner mig helt slut. 4 veckor ständigt arbete börjar ta ut sin rätt. På onsdag jobbar jag bara 3 timmar, sköööönt! Blir väl nästa nästa vecka någon gång som jag slutar jobba morgon, SKÖNT! Är ingen morgonmänniska precis. Så denna veckan blir de 48 timmars arbete. Förra veckan bestod ju "bara" av 36 timmar.

    Idag är det en klagardag så jag gnäller lite till. Fuck för känslor säger jag bara. Jag e förvirrad. Du sätter griller i min hjärna med alla dina ord.  Fattar verkligen inte hur de ligger till. Fattar inget och jag orkar inte bry mig. Ena stunden är allt bra sen verkar allt bara konstigt? Men de va bra att vi snackade lite i tele förut iaf. Men de krävs nog mkt från oss båda och vet inte om någon av oss har lusten eller orken för det nu! Lite depp blir man.,..

    Men helgen var iaf bra. Jobbade inne i stan på lördagen sen kom Johanna o vi köpte Icas presenter och sen drog vi hem till mig och käkade maten vi köpte från Max ;) Sen gjorde vi oss iordning och Malin kom. Vi skulle spela GH men min bror hade trum och ena gitarr "dosorna" i stan.

    Hos Ica o Polly va de trevligt folk. Vi drack, spelade sanning och konka(fast bara sanning), snackade massa skit och bara hade allmänt trevligt. Gillar verkligen dom personerna där jäääättemkt! Dock blev de hemgång ganska tidigt för jag va trött och Malin också.

    Igår jobbade jag i stan. Riktigt segt va de :O Sen åkte jag hem och kollade vad mamma, pappa och Tyson gjorde. Så va med dom i mammas och pappas trädgård en stund, sen gick jag och Tyson hem och grejade med min TWbeställning. Testade även att göra kladdkakemuffins i min silikonform. De gick sådär. Men imorgon ska jag få T´s hemliga recept så då ska jag fan också göra goda muffins att bjuda på. T´s muffins e så sjukt nice :D

    Nej nu ska jag nog glo omkring på lite bloggar och nätet. Kollade på "Fast and furious" förut. Den fjärde filmen. Jag va besviken, visst var den bra men inte så bra som jag hade tänkt mig :O Får hoppas den femte blir kanon!!

    // Fia - förvirrad och snurrig!



    ( Mina små älsklingar. Min underbara MajaBajaPiraya(Maja) och TajBaj(Tyson) )


    ( Såhär såg jag ut i lördags. Tyckte håret blev kanonbra verkligen )

    Lördag

    Sitter i sängen och har skitkasst batteri i datorn. Men tänkte iaf slänga in ett par rader.

    Igår va jag nästan ledig hela dagen, jobbade 15-19 på tappen. Efter jobbet åkte jag till Mariestad o Malin vi va ute och gick med hundarna en sväng och köpte pizza från Valentino, UNDERBART! Dock blev jag astrött så åkte hem ganska tidigt.

    Ikväll blir de grillfest hos Ica o Polly. Dessutom fyller Ica 22 år imorgon. Grattis i förskott gumman!

    Nu måste jag pysa till jobbet ;) Ha en trevlig lördag, de ska jag garanterat ha! :D

    // Fia - Party!

    Magen

    Ja nu krånglar magen igen. Vet att de vart mkt ett tag och jag har inte ätit på bestämda tider osv och magen sviker mig som vanligt.

    Igår jobbade jag hela dagen. Hade en rätt pissig dag då jag snurrade till dee för mig själv alldeles för mkt. Drog 9400 från ens konto fast de skulle vart 4900 o såna grejer, aja de kan hända vem som helst men de känns så piss.

    Efter jobbet drog jag in och hämtade Johanna och vi gick till Thaihous o åt. Mongolisk buffé. Sist jag åt där så spydde jag efteråt. Tror ni inte samma sak hände igår? Jo, vi skulle gå på bio efteråt. Fast and furious 4, jag hann o se kanske 5 min innan jag kände illamåendet. Gick på toa o sen in igen men sen gick de inte länge förrän jag insåg att detta kommer sluta med spya. Så jag fick lämna Johanna själv på bion så gick jag mot bilen o fick åka hem. Spydde vid en busshållsplats vid Maxi. Fun? Nej. HATART!

    Så har mått piss hela natten och imorses, dagen började ju inte bättre än att jag har fått ögoninfektion i mitt högra öga och förtillfället inte ser ett piss på de. Tur att jag bara jobbade till 10 säger jag bara.

    Så nu ska jag sova en sväng, sen ska jag ner och panta sen blir det att städa och förbereda matsedel för nästa vecka. Ska min mage bli vbra måste jag börja äta ordentlig mat och på fasta tider. Skäms på mig!

    // Fia - någon som vill se F&F någon dag? Jag vill verkligen se klart den!!


    Nu har det kommit.

    Mitt mobila bredband kom idag. Treeevligt . Dock surfar jag på de trådlösa än, hemma kommer jag fortfarande surfa på de trådlösa då det går in på de automatiskt ^^




    Snacka om att de blir surfande i sommar när jag slappar i husvagnen. De komiska är ju att det är ett mobilnr så man kan smsa till mig så kommer de till datorn ;) De e ju bra för mitt TREabonemang funkar inte ute på Ekudden ;)

    Idag har jag jobbat 3 timmar på morgonen på tappen, hade 2 praktikanter. Sen sov jag och Tyson en stund sen kikade jag på de senaste OTH och 90210 avsnitten :) Sen hade jag en TWdemo och jag fick en ny bokning., 3 stycken som vill ha nu, treeevligt!

    Idag skulle min farfar fyllt 80 år om han levt, men det är ju 10 år sen han dog i somras så han hann bara bli 70 tyvärr :( Jag saknar dig farfar. R.I.P!

    Ååå på lördag e de fest. Ica fyller 22 på söndag så dom ska ha grillfest på lördag, Göteborgarna kommer o massa annat folk, kommer bli en hel del. Längtar redan! :D

    Nej nu ska jag sova. Jobba imorgon 10-19. Va meningen att man skulle gå på bio och äta på ThaiHouse imorgon men Johanna har inte hört av sig så jag antar att de e rätt kört som vanligt...

    // Fia - du kallar mig sämst men så gör du samma sak. Vem är då lika sämst??

    Måndags kväll.

    Åt glass, banan, kolasås och grädde för en stund sen. Redigt mätt nu! Skulle skärpa mig idag men så kom jag på att det är ju en röd dag så då kan man flöta lite :D

    Imorses när jag vaknade så hade jag sprängande huvudvärk och mådde allmänt piss. Så ringde pappa och frågade om han kunde öppna åt mig så skulle jag komma ner till tio . Somnade om och sedan jobbade jag 9,45-16,15.

    Efter jobbet så åkte jag med min bror till Ica och Polly där de skulle grillas lite. Brorsan hade köpt hamburgare som vi grillade. Smakade på köttet som Torbjörn hade tagit med sig till dom andra. Efter maten så åkte jag lite 4hjuling :D De gick bra även om jag är lite feg. Men jag lär mig snart hur det hela funkar bättre o då jäääävlar blir de körande av de hela!

    Åååh på jobbet idag satt jag och kikade på lite hussidor för att fördriva tiden. Hittade ett hus jag skulle kunna tänka mig att bo i. SJUKT sugen är jag. Dock var läget sådär eftersom jag är relativt mörkrädd så skulle jag nog inte kunna bo i skogen. Men priset var HELT okej. 795 000 så med lån, amorteringar, räntor, husunderhåll skulle de gå på ca 4500 i månaden. Dock utan el och värme, så kanske 6 000 ;) Synd att jag har ensam ekonomi för annars skulle jag vara en väldigt intresserad människa de säger jag. Älskar verkligen min lägenhet men jag fastnade verkligen för de huset. Hoppas nåt liknande blir till salu när min tid är kommen för hus i Timmersdala :)

    Åå kollade på avsnitt 1 och 2 av säsong 5 av "The hills" . Vilken drama, därför är de så kul att kolla på ;) Nej nu ska jag ta hand om tvätten och lägga mig. Imorgon ska jag jobba på tappen, sjukanmälde mig från stan eftersom jag mår sådär halvbra och sen har jag en tupperwaredemo i Skövde på kvällen :)

    // Fia - du inser det nog snart själv...

    ( Mitt riktiga drömhus ser väl ut såhär ungefär )

    Onödigt vetande om mig.

    - Har bott i fyra olika städer/byar (Götene, Timmersdala, Mullsjö och Skövde)
    - Har bott i 4 olika lägenheter och 4 olika hus
    - Har bott med mina föräldrar två gånger efter att jag flyttat hemifrån första gången
    - Varit sambo med 2 olika killar
    - Förlorat en närstående familjmedlem ( min morbror, 4 månader sen igår :( )
    - Har tre tatueringar 
    - Haft 5 olika jobb ( Tappen, Albrekts, Rasta, American Pizza och Tupperware )
    - Har just nu en chihuahuahane Tyson och katten Maja
    - Ägt 3 olika bilar ( VW Beetle, Volvo s80 och nuvarande pärlan VW polo )
    - Kraschat 2 bilar ( min s80 och brorsan golf vr6 )
    - Vart utomlands 7 gånger
    - Skickar i genomsnitt 2200 sms i månaden
    - Fått veta att vänskap inte alltid betyder mycket för vissa människor
    - Blivit sviken av både vänner och pojkvänner
    - Vill en dag driva ett eget företag
    - Är faktiskt riktigt duktig på Guitar Hero ( spelar på hard )
    - Är absolut inte morgonpigg
    - Har varit/är beroende av coca cola
    - Sover med ögonbindel och öronproppar
    - Har varit i 4 delstater i USA
    - Är helt tokig i tacos och nudlar med kyckling och jordnötssås
    - Älskar Twilight och Harry Potter böckerna
    - Mina favoritfilmer är Twilight, The Green Mile, A Walk to remember och I am legend

    Nej nu ska jag kika på film och äta glass med banan och chokladsås och bara götta mig i soffan och njuta av att jag är ledig i några timmar :)

    // Fia - Jag saknar dig morbror så enormt mycket :(

    ( Bild från min klass kortege, STUDENTEN 2007 )

    Påskdagen.

    Sitter på jobbet och slappar. E trött även om jag la mig tidigt igår. Fattar inte. Är så himla trött, JÄMT. Hela tiden är jag trött och vill sova. Kanske kroppen sätt att reagera på 4 veckor av ständigt arbete. Blir många timmar nu. Denna veckan jobbar jag hela 54 timmar. Jobbigt? OJA!

    I fredags grillade vi. Riktigt nice. Sen att de va asgott är ju bara en bonus. Trevliga människor också. Ica, Polly, Julia, Joni, Sanna, Emma, Hannes, Malin och Matilda :) Vi satt väl ute till 8 och sen gick vi in och snackade lite. Inget GH(helt otroligt). Blev att jag la mig tidigt iaf, va heeelt jävla slut, ( Därför svarade jag inte på ditt mess Malin :P )

    Igår så jobbade jag 8,15-16,15. Hade en hel del folk på förmiddagen men de blev lite lugnare på eftermiddan. Sen gick jag ut i solen och gottade mig med Julia och Joni som sov över från fredagen. Sen blev en sväng till Töreboda i Pontiacen. Jag fick äran att köra på årets första tur :D I Tboda blev de påskmat och glasstårta, mumsigt.

    Ikväll ska jag bara ta de lugnt, Städa lite efter i fredags. Hann ju inte göra de igår för jag jobbade, solade och va i Tboda ;) Sen blir de nog att slappa med Tyson. Duscha honom, klippa klorna och så ska vi bara mysa framför tvn. Någon som vill joina oss? Skulle ju gärna kolla på "Twilight" men eftersom min externa hårddisk e sönder så går ju inte de :(

    Min bror kollade förresten på den externa hårddisken igår. DEN ÄR SKROT! Den har alltså åkt i golvet mellan tisdagen och onsdagen, och jag vet att den funkade jag la mig i tisdags kväll men den funkade inte när jag vaknade i onsdags morse och jag vet att jag inte tappat den i golvet iaf. Kul när hela mitt liv i bilder och ord är borta. De känns ju oooootroligt bra. NOT!

    Nej nu ska jag ta och jobba lite. Mamma kommer strax och då får jag inte sitta här och lata mig :P

    // Fia - glad påsk!

    Låååångfredag

    Ja idag är det då långfredan, den dagen som jag alltid tycker känns så himla lång och seg. Men det är väl bara vad man inbillar sig att den är de.

    Sitter just nu på jobbet. Jobbar hela påsk. 8,30-16,15. Surt. Men fina pengar :) Ikväll när jag slutat så blir står de grillning på menyn. Kommer hem lite folk till mig så vi ska grilla o bara njuta av de underbara vädret som är ute!! Jag vill gå ut och bara slappa i solen men jag måste va inne tyvärr :P

    Igår så jobbade jag 9 härliga timmar innan jag gick hem. Sen blev att man spenderade 1 timme i trädgården med Tyson, T, mamma och pappa och grejade med min grill, busade med Tyson och bara slappade. Sen gick jag upp och städade. USCH va tråkigt det är. Sjukt tråkigt. Men de gick ändåså ganska fort och sen gick jag ner till mamma o pappa och fick kvällsmat :) Sen stensov jag runt 10, roooolig torsdag ^^

    Har suttit och kikat lite på nätet på distanskurser som jag skulle kunna tänka mig att läsa.
    Marknadsförning A & B
    Samhällskunskap B
    Naturkunskap A
    (läsa upp mitt betyg från gymnasiet)
    Småföretagande A&B
    Företagsekonomi A
    Näthandel A
    Inköp och varuhantering


    Dock ska jag vänta tills vintern/våren nästa år och börja läsa. Vet inte om de ens går att läsa detta på distans överhuvudtaget. Jag kan dock inte läsa på komvux eller högskola eftersom jag har ett jobb att sköta men hade tänkt att kombinera de hela lite snyggt. ;)

    Vill läsa mest handelsinriktade kurser eftersom det är inom handel jag vill jobba. Tanken är väl att jag ska starta mig eget någon dag och då är det ju bra o ha lite skinn på näsan.

    O att läsa samhällskunskap B är för att jag tycker att de e väldigt intressant. Samhäll va mitt starkaste ämne i gymnasiet om man bortser från hotell, turism och data ämnena som jag läste ^^

    Nej nu ska jag väl ta tag i livet o börja plocka lite. Gjorde så pass mkt igår så finns inget o greja med idag, typiskt mig :P

    // Fia - GRILLKVÄLL :D

    Utmanad :P

    Utmanad av : http://evielajna.blogspot.com/
    Svara på frågorna.
    Välj ut fyra stycken att utmana.
    Skriv till dem att de är utmanade.
    Skriv även till den som utmanade dig, att du har gjort utmaningen.

    Frågorna lyder
    Vilken mat äter du ofta? -
    Ååå de e väl kyckling och tacos :D
    *När du är på kalas, är du den som sitter, eller hjälper du till med att duka av? Olika gånger men när det är kalas på min mammas sida är det redan 15 andra som dukar av så då softar jag ;)
    *Vart sitter du helst när du bloggar? I min underbara soffa!
    *Köper du triss-lotter ofta? Nej eftersom jag jobbar med att sälja det och ser hur få personer som faktiskt vinner. (Har aldrig betalt ut en vinst på över 1000kr )
    *Vilken stad eller land har varit din bästa semester? USA. Alla gånger. Den resan går inte förklara med ord hur jävla bäst den va!
    *Vilken TV kanal tittar du mest på? 5an utan tvekan!

    Jag utmanar : Malin, Amanda, Sara E och Sara T

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Hemma. Slöar. Trött. Arg. Ledsen. Irriterad = sjukt dålig onsdag förutom Johanna som snart kommer som är höjdpunkten på dagen!

    Min externa hårddisk har kraschat. Känns bra. Jag är sjukt ledsen, arg och irriterad pga de just nu. Mitt liv i bilder och ord är borta. BORTA! Jag vet inte hur jag ska överleva. Jag hade verkligen allt sparat på den. Visst har jag dubbelkopierat bilderna men alla dokument, all musik, alla filmer, alla videos ALLT ÄR BORTA!! Brorsan ska kika på den i helgen men just nu verkar de rätt kört :'(

    Jobbat idag. Dagen gick fort iofs, skönt de. Kom 25 kolli med grejer runt 2 tiden så det var bara att sätta igång. Har haft praktikanten Erika hos mig också, jättetrevlig tjej så vi har stått och snackat lite skit innan varorna kom ;)

    Sen så fick jag ett mess från Lina som fick jobbet. STORT MEGA GRATTIS TILL DIG. Kommer att sakna dig :(

    Imorgon blir de jobb på tappen. 10-19. Skönt. Dessutom behöver jag inte lämna Timmersdala vilket känns skönt för då slipper man tanka så mkt som jag gör ;) Usch, tankat full tank 2 ggr redan sen den 25 :O Fy på mig!

    Nej nu ska jag ringa Johanna och se vart hon tagit vägen. Vi ska äta kyckling och potatissallad och spela GH.

    // Fia - skitonsdag!


    Min underbara Tyson!


    Tisdag - städa.

    Hemkommen precis från jobb nr 2 för dagen. Gick fruktansvärt seg o jobba inne i stan. Dock har jag tagit "ledig" på torsdag för jag har ingen hundvakt och känner inte för att jobba en dag till där. Så blir nog jobb på tappen då istället!

    Johanna o Bitta kom förbi en sväng på jobbet, dom skulle handla. Johanna ska ev hänga med mig hem efter jobbet imorgon, spela lite GH och grilla. Never wrong!!

    Ne jag ska ta och städa nu. Va ett tagsen man gjorde de, har liksom inte haft lust eller ork riktigt. Borde äta först men blir nog till o städa för man blir ju så himla seg av att sätta sig o äta.



    Tvätta min snygga bil igår också förresten. Dock svårt när man har 2 tokbusiga pojkar i verkstan som ska ta och retas precis hela tiden, men det är kul de också. Tog väl ca 1 1/2 timme och nu är den helt okej ren iaf. Blev typ skitig direkt. Surt men de är ju så helt enkelt.

    Nej nu ska jag städa, Fy på mig, sitter alltid för länge och kikar omkring!

    // Fia - ta mig inte förgivet...

    Måndag.

    Har jobbat 7-10 på tappen och 13-16 i stan och nu sitter jag här med datorn i knät och väntar på att jag ska kunna gå ut och tvätta bilen. Dock e de väldigt mkt kunder som väntar på däck för tillfället så jag fick vänta en stund. Tänkte pysa ner vid halv sju för då stänger butiken iaf :P

    Har tagit och beställt mig ett mobilt bredband. Alla tuffa bloggare behöver de ;) Nja de e inte riktigt de som är tanken. Meningen är att jag ska spendera så mycket tid som möjligt ute i mamma o pappas husvagn på ekudden i sommar och jag kommer dö om jag inte har internet så jag tog och skaffade mig de :)

       

    I sommar kommer jag förhoppningsvis inte spendera många dagar hemma i lägenhet i utan vara mest i husvagnen. Trivs där ute, sjukt fint läge, ser ut över vänern och husvagnen är ju bara 1 säsong gammal så de finns ju allt. De enda negativa är väl att man inte kan duscha i den och göra "nr 2" men jag dör inte av att gå bort till toan :P Ska bara göra de Tyson säkert så den lille rackarn inte kan springa ut någonstans!

    Ne nu ska jag slappa en liten stund till innan de blir biltvättning och promenad med mamma och Tyson!

    // Fia - du säger en sak och gör en annan, jag börjar tröttna på de. Du kanske inte inser det nu men när jag väl är borta så kommer du sakna mig...

    Söndag.

    Stter i soffan och kikar på "Sanningens ögonblick". De e sjukt men skulle lätt kunna va med i de. Har inte så mkt hemligheter men dom jag har skäms jag inte för utan dom kan jag dela med mig med resten av Sverige om de skulle vara så :P

    Glömde berätta att dom var och provborrade på Tappen i onsdags, i onsdags hade vi även haft företaget i 32 år. :D Provborrningen gick bra och ett värde ska inte ligga på över 300 och vi hade ett värde på 0,4 vilket e sjuuuuukt bra och vår framtid ser ljusare ut nu och de känns underbart skönt! Blev lite glädjetårar från min sida för de har varit en stor klump i magen. Jag har inte vetat om jag har haft ett jobb efter sommaren men som det ser ut nu så blir de 75% jobb :) Men allt är inte klart än men QSTAR ska nog komma i veckan och kolla läget!

    I veckan så blir de en massa jobb:
    Mån: 7-10 ev 7-12 och sen 13-16
    Tis: Samma som måndag
    Ons: 9,30-16 och 16.30-19
    Tor: 7-12 och 13.30-18
    Fre-Sön: Vet inte vilka öppetider men jobbar hela dagarna iaf.

    I fredags så va vi i Svartvik o grillade. Mysigt mysigt. Sen blev de sängen och sova. Jobbade igår och efter jobbet så träffade jag Annica och Saga för en liten fika. Sedan gick vi och kollade på kläder till Saga och jag köpte en 1årspresent till sötnosen som fyller 1 år den 23 April :)

    Sen åkte jag hem och hämtade TyBy och vi åkte till Tboda till Julia och där va Joni och Emma(Julias kompis)och vi grillade lite, fast grillningen slutade med att vi körde in de i ugnen men mumsigt blev de. Sen fick jag ett trevligt telefonsamtal från Mr P klockan halv 4 inatt, han va full och snackade medans jag halvsov i luren. HAHA!

    Imorses blev man väckt kl 9 av att telefonjäveln ringer igen ;) De va Malin denna gången som berättade om sitt telefonsamtal hon fick igår. Hot över telefon kallas de också. Sen åkte jag och jobbade sen kom Emma och vi åkte och hälsade på Malin. Hon kommer hem imorgon. SKÖNT!

    O nu tvättar jag min 3dje tvätt och har 4 kvar att slänga i . Imorgon börjar mitt nya liv. Frukost och grejer. Skärpning nu, jag måste gå ner i vikt: MÅSTE MÅSTE MÅSTE. E så sjukt olycklig med min kropp. E nöjd med mitt liv överlag men inte min kropp. Suck alltså. Dessutom vill jag leva länge. Eftersom statistiken går emot mig men. Inte för att min morbror var överviktig men iaf. Ne nu får de inte bli mer negativa tankar. Nu får jag ta tag i livet helt enkelt! Skärpning Fia!

    Ne nu ska jag greja lite innan de blir sängen och sovandet för natten..

    // Fia - lost in a perfect world.


    Ta mig hit. Till den perfekta klippan i underbara Varberg!

    Fredag.

    Ögonen orkar inte vara öppna länge till. Tog och sov mellan 2-4 förut iaf så fått lite mer sömn ;)

    Sitter i sängen nu, luktar rök, alltså eldrök ;) Har varit och grillat i Svartvik idag, mysigaste stället inom 20 mils radie, LÄTT! Emma, jag, Agnes, Ida, Oskar, Ica, Polly, Jens, Hannes, Desire och Kim. De 4 sistnämda kom ganska sent så hann bara prata en liten stund men de blev så sjukt kallt och jag ville hem till min lille plutt som va hos mamma och pappa :)

    Stötte på 3 mega älgar på den lilla skitiga grusvägen, fick typ åka på den i 1 mil. :S Otäckt. Gillar inte älgar :O

    Sen har jag vart en sväng i Skövde. Brorsan och Jocke ville in till stan så vi åkte förbi brorsans lägenhet o sen dumpade jag dom på sandtorget :P

    Imorgon blir det nog grillkväll hos Ica och Polly. Annars ska jag bara va hemma och ta de lugnt., Har inte haft en lugn kväll för mig själv på ett tag. Men de e ju alltid o umgås med folk men känner att jag och Tyson behöver lite hund-mattekväll att bara mysa på. Klippa klorna, duscha, borsta tänderna och borsta pälsen.

    Imorgon e de jobb också förresten, o efteråt ska jag träffa Annica som är i Skara över helgen, alltid trevligt. Sen ska jag tvätta min bil så imorgon kommer ett snyggt kort på min nytvättade bil med dom sjuuuukt snygga fälgarna ;)

    // Fia - TRRRÖÖÖTTTT!


    TRÖTT!

    Jag sitter på jobbet och dricker en red bull - inte gott, avskyr red bull men jag är så föbannat trött. Har varit vaken i mer än 25 timmar nu och de känns. Sov 1 timme inatt mellan 5.30-6.30 så de räknas inte som sömn för jag hann knappt somna för fan :P Blir och jobba som en levande zombie idag, slutar kl 12. Tack för de.

    Igår jobbade jag, sen kom Julia och vi käkade lunch och glass o började kika på "twilight"(oväntat) sen åkte vi o hämtade Joni(Julias pojkvän) vid lövåsen så han fick va hundvakt sen fick pappa efterdra bultarna till mina sjuuuukt snygga alu.fälgar som sitter på polon nu :D

    Väl inne i stan blev de lite handlat: en väska(stor som satan), ett par grå/svartrandiga ballerina, en tunika(som jag ska lämna tillbaka), ett par jeansleggins, ett par solglasögon, en grön/vit randig tröja och ett linne. Mycket nöjd med de jag fick handlat även om jag ska lämna tillbaka tunikan.

    Sen när vi kom tillbaka från stan så spelade vi lite GH , jag och Joni och så fixade jag mat till dom två små ;) Buffalowings och våffelpommes, riktigt nice. Sen kikade vi på "Stomp the yard", riktigt bra, ska se den sista biten idag tänkte jag. Sen skjutsade jag dom till Lövåsen där dom skulle gå p bussen.

    Sen kom Mr P och han ville spela GH2 så jag lät honom spela medans jag halvsov i mitt hörn i soffan och smsade. Sen kikade vi på "My best friend girl" och  "Never break down" sen satt vi och snackade och kikade på tatueringar. Så han åkte hem vid kvart i 5 imorses. Sagt till honom att ska vi kolla på film framöver så ska vi börja kolla i normala tider, detta tar ju knäcken på mig för fan :P

    Ikväll blir de nog lugnt, ska sooova en bra stund när jag slutat för jag behöver de, dunkande huvudvärk :O Sen ska jag se om Ica och Polly kanske vill inviga min nya grill som jag fick i tisdags annars lär jag bara spendera min fredag i soffan eller sängen :)

    Ne nu ska jag dricka mer redbull och kolla till wienerbröden i ugnen.

    // Fia - that dont kill me, can only make me stronger.

    Torsdag.

    Japp började 7 imorses o jobbar bara till 10. SKÖNT! Har jobbat massor sen tisdag förra veckan o denna dagen skulle jag egentligen vara ledig men fick ta morgonpasset, suck. Jag som är morgontrött passar de inte alls men de e sånt man får offra sig o göra nu när det är däckssäsong.

    Efter att jag slutat ska jag pysa hem och sova en stund med Tyson. Han va riktigt trött imorses när klockan ringde, han e så lik matte så ;)
    Sen blir de o hämta kussen Julia o hennes Joni vid lövåsen o så ska jag och Julia sätta Joni o Tyson framför tvn och pysa iväg till Skövde en sväng o handla lite. Hon behövde nog kläder och jag kan väl alltid unna mig nåt nytt, alltid lika kul :P Sen blir de en sväng till sjukhuset o ge Malin en internetsladd så hon kan surfa när hon ligger på sjukhuset.
    Sen ikväll blir de filmkväll med Mr P(HAHA).

    Igår så jobbade jag 10-19 o sen kom Emma på besök o vi gjorde varma mackor, kollade på bilddagböcker och snackade skit o självklart kollade vi på Grey´s! Mysigt, inte träffat henne på 1 1/2 vecka typ men de blir väl lätt så när hon umgås med sitt gäng :P

    I tisdagskväll va Johanna här. Åkte o hämtade henne efter jobbet och vi gjorde asgod mat och spelade GH. Dock vann hon 3 ggr :O Men då spelade jag på Hard och hon på medium. Så jag vann väl 10 låtar ungefär :P Jag e grymmare alltså ^^

    Fatta jag blev sur igår natt när tre´s nät la av.
    Jag som är sjukt mobilberoende blev helt knäckt att de inte gick o smsa eller ringa :O Dom ska få smaka på en känga sen när jag ringer och gnäller lite, kom inte fram igår, antar att jag inte va den enda som drabbades! FY på 3!

    Ne nu ska jag jobba en liten stund till, e astrött verkligen.

    // Fia - I search for the beat in this dirty town


    RSS 2.0